2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Két új, országos terjesztésű programmagazint indít a Funzine Média

4 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/22170"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Funzine%20logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="46" /></a></span>A Budapest Funzine angol nyelvű magazint kiadó Funzine Média Kft. két új, ingyenesen elérhető program- és információs magazinnal bővíti portfólióját. A 2009 elejétől negyedévente az MT Zrt.-vel együttműködésben megjelenő Balaton Funzine és Hungary Funzine magazinok országos tartalmi lefedettséget és terjesztést biztosítanak olvasóinak és hirdetőinek.</p><p>

 

funzine%20logo.thumbnailA Budapest Funzine angol nyelvű magazint kiadó Funzine Média Kft. két új, ingyenesen elérhető program- és információs magazinnal bővíti portfólióját. A 2009 elejétől negyedévente az MT Zrt.-vel együttműködésben megjelenő Balaton Funzine és Hungary Funzine magazinok országos tartalmi lefedettséget és terjesztést biztosítanak olvasóinak és hirdetőinek.

 

funzine%20logo.thumbnailA Budapest Funzine angol nyelvű magazint kiadó Funzine Média Kft. két új, ingyenesen elérhető program- és információs magazinnal bővíti portfólióját. A 2009 elejétől negyedévente az MT Zrt.-vel együttműködésben megjelenő Balaton Funzine és Hungary Funzine magazinok országos tartalmi lefedettséget és terjesztést biztosítanak olvasóinak és hirdetőinek.

A Hungary Funzine és a Balaton Funzine nyomtatott változatát februártól egy új, interaktív portál is támogatja, ahol a budapesti programok mellett Magyarország egész területén, illetve a Balaton körül tervezett kulturális és más szabadidős programok és helyszínek ajánlói lesznek elérhetők egyéb interaktív funkciók mellett.

„A Budapest Funzine mára a budapesti expatok, az ide látogató külföldiek és az őket elérni vágyó hirdetők legkedveltebb fóruma, saját programjai által mára valódi közösségformáló erő. Mindemellett magyar olvasóink és klubtagjaink száma is folyamatosan nő, ami további lehetőségeket nyit meg előttünk. Külön öröm számunkra, hogy Magyar Turizmus Zrt. a Funzine-ban találta meg azt a partnert, akivel együtt többet tehet a magyar turizmus további fejlődésért.", mondta Novotta Krisztina, a Funzine Média ügyvezetője.

"A Magyar Turizmus Zrt.-vel partnerségben kiadásra kerülő Hungary Funzine és Balaton Funzine abban hoz újat, hogy országos programmagazinként a legszélesebb terjesztéssel, minőségi, válogatott programajánlókkal és a Funzine-tól megszokott eredeti arculattal és hangvétellel szólítja meg külföldi és magyar olvasóinkat. Az új kiadványok az angol nyelv mellett magyarul és németül érik el a Balatont és az országot valóban megismerni vágyókat." – tette hozzá Novotta Krisztina. 

Megjelenésével a Hungary Funzine lesz a legnagyobb példányszámban kiadott, elsősorban külföldieknek szóló program- és információs magazin, amely az ország egész területéről közvetít kulturális eseményeket, szabadidős és gasztronómiai lehetőségeket olvasóinak. Az országos és nemzetközi terjesztésű magazin márciustól angol és német nyelven, százezres példányszámban jelenik meg, terjesztése Budapesten és vidéken több, mint 1.600 ponton történik: szállodákban, diákszállókban, turisztikai információs pontokon, kulturális intézetekben, a repülőtéren és a reptéri minibuszon, nagykövetségeken, benzinkutakon, külföldi szakmai és turisztikai vásárokon és a külföldi magyar kulturális intézetekben, kulturális eseményeken, fesztiválokon.

A Balaton Funzine, mint a Balaton eseményeit és szórakozási lehetőségeit a hazai és külföldi közönség számára egyedüliként rendszeresen megjelentető program magazin áprilistól szintén negyedévente, a főszezonban 75.000-es példányszámmal, magyar és angol nyelven jelenik meg, terjesztése Budapesten és a Balaton környékén egyaránt a Hungary Funzine-hoz hasonló terjesztési pontokon történik.

FUNZINE Média – Magyarország legnagyobb példányszámban és leggyakrabban megjelenő angol nyelvű programmagazinja. Kéthetente 75,000 példány közel 800 terjesztési ponton érhető el, amelynek köszönhetően olyan exkluzív olvasótáborral rendelkezik, mint a nagykövetségen és kereskedelmi kamarákon dolgozó diplomaták, külföldi üzletemberek, diákok illetve az angolul beszélő, ‘A státuszú' magyar olvasók. A friss programajánlók mellett a magazin életmód jellegű témákkal is színesíti kínálatát a külföldiek itt tartózkodását segítő hasznos információk mellett. A kétheti nyomtatott megjelenést a naponta frissített http://www.funzine.hu/ website-on is elérhető programismertetők és olvasnivalók teszik teljessé. A weboldalon emellett számos szolgáltatás teszi lehetővé a magyarországi nyaralás kényelmes megtervezését (szállásfoglalás, autóbérlés, programok lefoglalása), az itt élő külföldiek részére pedig egy élő társasági fórumot biztosít az interaktív elemeinek köszönhetően. A Funzine rendezvényszervezési üzletága havonta több eseményen biztosítja a szellemi, kulináris es társas élményeket. A Funzine Média emellett különszámok és egyéb kiadványok szerkesztésével, nyomdai előkészítésével és nyomdai munkálataival is foglalkozik.

http://www.funzine.hu/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.