2022.augusztus.11. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Háromszor is a legjobb

6 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline left"><a href="/node/22162"><img class="image thumbnail" src="/files/images/nyari%20kat.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span> </strong>Alig három hónappal a téli katalógus kiadása után, máris nyári kínálatát mutatta be a Kartago Tours. Tapasztalataik azt mutatják: van értelme ennek a korai megjelenésnek, január - februárban már igen sokan élnek a kedvezményes előfoglalás lehetőségével.</p><p>

 

nyari%20kat.thumbnail Alig három hónappal a téli katalógus kiadása után, máris nyári kínálatát mutatta be a Kartago Tours. Tapasztalataik azt mutatják: van értelme ennek a korai megjelenésnek, január – februárban már igen sokan élnek a kedvezményes előfoglalás lehetőségével.

 

nyari%20kat.thumbnail Alig három hónappal a téli katalógus kiadása után, máris nyári kínálatát mutatta be a Kartago Tours. Tapasztalataik azt mutatják: van értelme ennek a korai megjelenésnek, január – februárban már igen sokan élnek a kedvezményes előfoglalás lehetőségével.

furi 1.thumbnail Kedvezmények bizony bőven lesznek – hívta fel rájuk a figyelmet dr. Füri Mihályné cégvezető – az idegenforgalmi szakma képviselői, valamint szakújságírók számára tartott tájékoztatón. Ha valaki azon gondolkodik, hogy a sok ajánlat közül nálunk miért pont a Kartagot válassza, segíthet a döntésben néhány tény. Legnagyobb erényük az ár – érték arány, ebből a szempontból piacvezetőnek számítanak. Köszönhető ez annak, hogy a cégcsoportnak öt országban van irodája. Az így kialakuló nagy utasszám előnyt jelent a tárgyalásban, az árak megállapításakor. Ráadásul három szempontból is a legjobbnak tekinthetők. A cégcsoport tulajdonában van a Prima Life szállodalánc Tunézia és Egyiptom legjobb helyein és ez garancia arra, hogy a legjobb árakon, a legjobb minőséget adják az utasaiknak! Következik ebből még a nagy szervezési biztonság, a repülőgépek jobb kihasználtsága érdekében együtt dolgozik a Kartago, a Best Reisen, a Tui és a Neckermann.

A tapasztalataik kedvezőek, Brazília iránt változatlanul nagy az érdeklődés. Igaz, az izraeli események nem tettek jót az utazási kedvnek, bár a turisták által látogatott helyeken a biztonság tökéletesnek mondható. A most bemutatott nyári kínálatban igazán nagy változás nincs a tavalyihoz képest, legfeljebb a szállodák között található néhány új, illetve kimaradtak azok, melyekkel korábban gondok adódtak.

miami 41.thumbnailAkad persze valódi újdonság is. A magyar piacon egyedülálló módon közvetlen charterjárattal juthatunk el Prágából Floridába. Miami, Fort Lauderdale, Orlando, Cape Canaveral szerepel majd a programban. Az idén nyáron is folytatódik a mexikói és kubai utak szervezése. Néhány jogszabály megváltozott, ezért a szerződési feltételeket ajánlatos alaposan áttanulmányozni. Kedvező például, hogy hatvan napon túli lemondás esetén már nem lehet az utasoktól pénzt kérni.

Nem változott viszont a cégnél a kedvezmények rendszere – legfeljebb bővült. Mindenki 15 % engedményt kap, aki január 31-ig befizeti az előleget! Folytatódik az „ingyenes gyerek" akció, de újdonság, hogy a nyáron minden időpontra igénybe vehető. Sok szállodában működik tovább az „egy felnőtt – egy gyerek" kedvezmény és továbbra is árengedményt kapnak a 60 évnél idősebbek. Az április 15-ig foglalóknak ajándék táskával kedveskednek.

bajzagh 1.thumbnailMallorca változatlanul kellemes, szép hely, de ide csak párosával szabad menni – figyelmeztetett Bajzágh Bea. Nem is annyira a romantika okán, az indok sokkal prózaibb. Nem kapunk egyágyas szobát a szállodákban! Sőt, egy felnőtt – egy gyerek esetén a gyerekért is felnőtt árat kell fizetni! Törökországba a MALÉV gépeivel viszik az utasokat, a vízumot a helyszínen kell igényelni. Egyiptomba március közepétől indul a két charter járat. A nílusi hajóutakat havonta két – három alkalommal szervezik, csakúgy, mint a Jordánia – Izrael körutat. Sok utas számára csak a helyszínen derül ki, hogy éppen a fakultatív program lehetne a lényeges, ezért igen fontos az előzetes tájékozódás, alapos tájékoztatás! Aki először megy Egyiptomba, annak a hajóutat volna leginkább érdemes választani. Taba érdekessége viszont, hogy onnan egyszerűen át lehet sétálni Izraelbe. Három ország találkozási pontja, ahol mindhárom kultúrájával meg lehet ismerkedni. Az sem elhanyagolható, hogy a szállodáknak errefelé nagyon jó, változatos konyhái vannak.

mosolygo.thumbnail Mosolygó Tünde idegenvezető tapasztalatai megerősítik a statisztikát. Dubai a világ hét legbiztonságosabb városának egyike! Ide az első járat a Kartago szervezésében április 29-én indul Prágából, az utolsó pedig október 21-én. A gép leszáll Budapesten, itt veszi fel a magyar utasokat. Az utat csak nyáron szervezik, mert a téli időszakban az árak ott sokkal magasabbak. A vízumhoz feltétlenül színes igazolványkép kell. Előfordult, hogy valaki családi fotót akart beadni, az arab hatóságok ezt sajnos nem fogadják el.

emirates.thumbnailAz emirátusi állampolgárok életszínvonala rendkívül magas és ez előnyösen befolyásolja a turisták helyzetét is. Itt van a világ legmodernebb repülőtere és a legdrágább szállodája. A vendégeket ingyenes szállodai busz viszi a bevásárlóközpontba, ahol az új boltok és a régi piac is megtalálható. Az elektromos rendszerhez ingyen adnak átalakítót. A szállodák közvetlenül a tengerparton állnak, a víz hőmérséklete 36 – 37 fokos! Egyenértékű a Perzsa-öböl mentén fekvő területekkel az Indiai-óceán partvidéke is. Rotana luxus szállodáit főként a nászutasok számára ajánlják. Itt ingyenes szolgáltatás, hogy búvárkodni, snorkelezni viszik a vendégeket a közeli kis szigetekhez.

gal 12.thumbnailTalálhatnak maguknak tartalmas szórakozást azok is, akik csak közelebbi, rövidebb útra vállalkoznak. A görögországi kínálatban nem lesz nagy változás a korábbiakhoz képet – mondta el Gál Angelika. Az idén is kaphatnak családi – négyágyas – szobát, akik azt szeretnék, de az egyágyasoknál itt is lehet fennakadás. Tunéziába hetente hat járat indul Budapestről és lesz gép Debrecenből is. Itt újdonságként kapcsolódik a kínálatba a négycsillagos Prima Life Skanes, ez az arab stílusban épült, frissen felújított, közvetlenül a tengerparton fekvő szálloda. Igen jó lehetőséget kínál mind a családos, mind pedig a kényelemre vágyó utasoknak egyaránt, minden korosztály számára. Változatlanul nagyon kedvelt a tunéziai körút, bár itt egy dologra figyelni kell: az all inclusive ellátás a szaharai tartózkodásra nem vonatkozik!

Végül még egy újdonság: Ettől az évtől kezdődően mindenki, aki a Kartago-val utazik, új törzsutas kártyát kap. Ez megkönnyíti a nyilvántartást, segítségével a kedvezményeket automatikusan megkapják az arra jogosultak.

http://www.kartagotours.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.