Kibővül a Magyar Public Relations Szövetség által az újságírók számára kiírt CSR Média pályázat. Az Egészséges Településekért Alapítvány a kistelepüléseken működő sajtótermékek számára ajánlott fel díjakat.

Kibővül a Magyar Public Relations Szövetség által az újságírók számára kiírt CSR Média pályázat. Az Egészséges Településekért Alapítvány a kistelepüléseken működő sajtótermékek számára ajánlott fel díjakat.

 

  Az MPRSZ által meghirdetett pályázat célja a vállalatok társadalmi felelősségvállalásáról (CSR) szóló értékes híradások ösztönzése, a CSR médiajelenlétének, a felelősen példamutató vállalati magatartás sajtóvisszhangjának erősítése és a pozitív példák bemutatása mind a sajtó képviselői, mind a nagyközönség és a vállalkozások számára is.

A négy kategóriában (televízió, rádió, online, nyomtatott) meghirdetett, kategóriánként kétszer 200.000 Ft értékű pályázatra a magyarországi írott, elektronikus vagy hírügynökségi /online sajtóban 2008. január 1. és december 1. között megjelent publikációval, riporttal illetve cikksorozattal, riport sorozattal, illetve dokumentumfilmmel pályázhat minden Magyarországon működő médium, illetve bármely médium javasolhatja újságírójának produktumát.

Az Egészséges Településekért Alapítvány által felajánlott egyenként 70.000 forintos díjakra az 5000 fő alatti településeken megjelenő 2000 példányszám alatti sajtóorgánumban közzétett írásokkal, illetve helyi televízió- és rádiócsatornák által közzétett híradásokkal lehet pályázni.

A beérkezett pályaműveket a Magyar Public Relations Szövetség ez irányú felhívására jelentkező pr-ügynökségek vezetőiből, illetve az általuk delegált képviselőkből szervezett Előzsűri értékeli és tesz ajánlást a helyezésekre, majd ezt figyelembe véve, a végső döntést a Bíráló Bizottság hozza meg.

A bíráló bizottság tagjai:
Dr. Szeles Péter – MPRSZ
Lakatos Zsófia – MPRSZ
Ligeti György – Kurt Lewin Alapítvány
Kulcsár Péter – VTMSZ elnökségi tagja
Szobolits Andrea – ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának sajtószóvivője
Kriza Máté – Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért alapító-igazgatója
Tringer Ágoston – MVM kommunikációs igazgatója
Pintér Judit – SzMM szakmai főtanácsadó

A CSR Média Pályázat támogatója a Pannon GSM Távközlési Zrt. A pályázati kiírás illetve a Kistelepülési CSR Média Pályázat letölthető a Magyar Public Relations Szövetség honlapjáról.

http://www.mprsz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük