Nemcsak a szeretteinknek, hanem kollégáinknak és partnereinknek is örömet okozhatunk egy igazán jó koncertfelvétellel – adott egy ajándékozási tippet a hazai DVD-piacon többéves tapasztalattal rendelkező http://www.musicdvdshop.hu/ webáruház vezetője.

  

Nemcsak a szeretteinknek, hanem kollégáinknak és partnereinknek is örömet okozhatunk egy igazán jó koncertfelvétellel – adott egy ajándékozási tippet a hazai DVD-piacon többéves tapasztalattal rendelkező http://www.musicdvdshop.hu/ webáruház vezetője.

A zene mindenütt körülvesz bennünket, bármerre járunk, bármit is csinálunk. Halljuk a rádióból, az üzletek hangszóróiból, a telefonok csengőhangjaiból vagy csak egyszerűen dúdoljuk magunkban. A legtöbbünk számára azonban a legvalódibb zenei élményt csak az élő előadás tudja nyújtani. Egy jó koncertet, amit nem elég csak egyszer látni, át kell élni újra és újra, s lehetőleg megosztani ezt az élményt másokkal is.

Környezetünk zenei ízlését a legkönnyebben az egyszerű dolgok formálják. Például egy ajándékba kapott zenei élmény meghatározó lehet, főleg, ha korábban nem tapasztalt látvány- és hangzásvilágot nyújt.

A http://www.musicdvdshop.hu/ tapasztalatai szerint a zenerajongók népes táborának ízlése folyamatosan lépést tart a rögzítési és lejátszási technológiák szédítő ütemű fejlődésével. Az olcsóbb, inkább csak dokumentumértékű korongok mellett egyre többen keresik az igényesebb anyagokat. Jelentős az igény a professzionális kép- és hangminőséget biztosító DVD-k és Blu-ray-lemezek, a HD minőség iránt. Ezekből a tavalyi évben csak Magyarországon közel 200 000 darabot adtak el.

Sokan vannak, akik már teljesen az internetes letöltések világában nevelkedtek. Többnyire azonban ők is eljutottak addig, hogy egy bizonyos irányzat, vagy előadó olyannyira érdekli őket, hogy áldoznak is rá. Ők már fontosnak tartják, hogy az általuk kedvelt zenei felvételeket eredeti minőségben is megvásárolják. Nincs az a letölthető verzió, amely képes egy eredeti DVD-lemez által nyújtott kép- és hangminőséget megközelíteni.

Azok, akik nem kevés pénzt áldoztak házimozi-rendszerük beszerzésére, de a DVD-korong csupán filmeket jelent számukra, talán nem is sejtik, milyen fantasztikus élmény lehet egy koncertfelvétel a saját otthonukban. Tökéletes hangzás, virtuóz előadásmód, hihetetlen képek… A hangzás és látvány tökéletes összhangja, az öt hangszóró a koncertterem kellős közepére, a színpad elé varázsol bennünket, már csak az alkalomhoz illő italról és társaságról kell gondoskodnunk…

http://www.musicdvdshop.hu/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük