2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kifejezetten a kisvállalkozások számára Linksys új termékeket dobott piacra

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2638"><img class="image thumbnail" src="/files/images/svr200.thumbnail.jpg" border="0" alt="Linksys SVR200" title="Linksys SVR200" width="100" height="62" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Linksys SVR200</strong></span></span> <p>A Cisco divíziójaként mûködõ Linksys a <em>Connected Office</em> termékválasztékába tartozó számos olyan terméket jelentett be, amelyeket kifejezetten a kisvállalkozások számára tervezett és fejlesztett ki. </p><p>

 linksys svr200Linksys SVR200

A Cisco divíziójaként mûködõ Linksys a Connected Office termékválasztékába tartozó számos olyan terméket jelentett be, amelyeket kifejezetten a kisvállalkozások számára tervezett és fejlesztett ki.

 linksys svr200Linksys SVR200

A Cisco divíziójaként mûködõ Linksys a Connected Office termékválasztékába tartozó számos olyan terméket jelentett be, amelyeket kifejezetten a kisvállalkozások számára tervezett és fejlesztett ki.

Ezek közt megtalálhatók többek között a könnyen kezelhetõ Smart Switch intelligens kapcsolók, továbbá a Linksys One környezetben mûködõ eszközök automatikus felismerését és konfigurálását végzõ vezetékes, illetve beépített access pointtal rendelkezõ routerek és a Linksys One szoftver új, R2.0 kiadása.

Gigabit Smart Switch intelligens kapcsolók

Az egyszerûen használható webes felület révén a legkisebb vállalkozás is önállóan képes kezelni és konfigurálni hálózatát anélkül, hogy külön informatikai munkatársat kellene alkalmazniuk. A Linksys Business sorozat Gigabit Smart Switch intelligens kapcsolóival a minimális mûszaki elõképzettséggel rendelkezõ munkatársak is elvégezhetik a hálózati forgalom felügyeletét. Emellett a kapcsolók számos új szolgáltatással rendelkeznek:

  • IP multikaszt támogatás (IGMP – Internet Group Management Protocol)
  • Elárasztásvédelem (Storm Control)
  • Forgalomtükrözés egy portra (many-to-one port mirroring)
  • Összetett forgalmi statisztikák átlátható kezelõfelületen
  • Lehetõség redundáns tápegység csatlakozására

Linksys One Szolgáltatói Routerek (SVR200) és (SVR3500)

az svr200 portjaiAz SVR200 portjaiA Linksys One Szolgáltatói Routerek adják a menedzselt szolgáltatásként igénybe vehetõ Linksys One kommunikációs rendszer alapját. A szolgáltatói routerek támogatják az Internetre csatlakozást DSL-en, kábelen és T1/E1-en keresztül egyaránt. Beépített szolgáltatásaik között megtalálható az SPI tûzfal, SIP proxy, csomagpriorizáció (QoS), VLAN, SIP ALG és IEEE POE. A szolgáltatói routerek elvégzik a Linksys One eszközök automatikus feltérképezését és konfigurálását a LAN hálózatban, emellett lehetõvé teszik a konfigurációmentes bõvítést is az egyéb Linksys One együttmûködésre felkészített kapcsolókkal, hálózati tároló rendszerekkel és alkalmazásszerverekkel, valamint együttmûködnek a meglévõ hagyományos Ethernet eszközökkel is.

A Linksys One Wireless G (vezeték nélküli) szolgáltatói router (SVR200) a rugalmas alkalmazás érdekében beépített ADSL2/2+ és 10/100 Ethernet WAN opciókkal is rendelkezik. Az SVR200 biztosítja a hálózati infrastruktúrát távmunkások, otthoni irodák vagy kisebb távoli helyszínek részére, mivel együttesen tartalmazza a 802.11g hozzáférési pontot, a beépített szélessávú hozzáférési interfészeket, Etherneten keresztül történõ tápellátást és egy SPI tûzfalat hardveresen gyorsított VPN-szolgáltatásokkal.

A Linksys One szolgáltatói router (SVR3500) két T1/E1 porttal, és olyan beépített 24 portos PoE kapcsolóval rendelkezik, szoftverében pedig integrálja az adatbiztonságot, a megbízhatóságot és a szolgáltatási minõséget az üzleti minõségû Linksys One kommunikációs szolgáltatások támogatása érdekében.

A Linksys One együttmûködésre felkészített termékek

A ?Linksys One Ready" (Linksys One együttmûködésre felkészített) termékek a kategóriájukban legjobb olyan hálózatos termékek, amelyek képesek önálló hálózatos környezetben való üzemre. Ugyanakkor e termékek alkalmazhatóak valamely Linksys One megoldásban is – amennyiben az adminisztrátor a Linksys One alkalmazása mellett dönt. Egyes Linksys Business sorozatú termékek – többek közt a kapcsolók és a hálózathoz csatlakozó tárolási megoldások – ?Linksys One Ready" megjelölést kaptak. Ez azt jelenti, hogy az adott termék a Linksys által kifejlesztett olyan szoftvert tartalmaz, amely lehetõvé teszi az önálló eszköz automatikus felismerését, azonosítását és a Linksys One környezetbe történõ integrálását.

Linksys One szoftver R2.0 kiadása

Az új szoftverváltozat (R2.0) továbbfejlesztett adat- és hangátviteli szolgáltatásokat nyújt: max. 100 felhasználót támogató alközponti szolgáltatás, több (max. 5) helyszínes hang- és adatátviteli és távmunkás szolgáltatások, egyhívószámos elérés, eszközmobilitás (azaz a hívásokat oda-vissza kapcsolja az eszközmobilitás érdekében). Az új szoftver lehetõséget ad a helyszíni eszközök automatizált konfigurálására is. Az R2.0 verzió több mint 35 további jellemzõvel és szolgáltatással gazdagodott, amelyek megtalálhatók a Linksys webhelyén, a http://www.linksys.com/  illetve a http://www.linksysone.com/ címen.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.