2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Sony Ericsson Bluetooth? órái és egyéb kiegészítõ kütyük

11 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2633"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Sony%20Ericsson%20MBW-150.thumbnail.jpg" border="0" alt="Sony Ericsson MBW-150" title="Sony Ericsson MBW-150" width="100" height="77" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Sony Ericsson MBW-150</strong></span></span> <p>A most bemutatott kiegészítõk a mobilt helyezik a mindennapi zenehallgatás központjába. A kiegészítõk tökéletes hangminõséget biztosítanak, küllemük megnyerõ és emellett igen egyszerû a használatuk. Ráadásul megvan bennük minden ahhoz, hogy a mobiltelefon egy teljes, hordozható zenerendszerként mûködhessen. A ma bejelentett kiegészítõk között három új headset, egy FM zeneadó, egy asztali zenei állvány valamint, az MBW-150 Bluetooth<sup>TM</sup> óra zenei kiadása szerepel.</p><p>

 sony ericsson mbw-150Sony Ericsson MBW-150

A most bemutatott kiegészítõk a mobilt helyezik a mindennapi zenehallgatás központjába. A kiegészítõk tökéletes hangminõséget biztosítanak, küllemük megnyerõ és emellett igen egyszerû a használatuk. Ráadásul megvan bennük minden ahhoz, hogy a mobiltelefon egy teljes, hordozható zenerendszerként mûködhessen. A ma bejelentett kiegészítõk között három új headset, egy FM zeneadó, egy asztali zenei állvány valamint, az MBW-150 BluetoothTM óra zenei kiadása szerepel.

 sony ericsson mbw-150Sony Ericsson MBW-150

A most bemutatott kiegészítõk a mobilt helyezik a mindennapi zenehallgatás központjába. A kiegészítõk tökéletes hangminõséget biztosítanak, küllemük megnyerõ és emellett igen egyszerû a használatuk. Ráadásul megvan bennük minden ahhoz, hogy a mobiltelefon egy teljes, hordozható zenerendszerként mûködhessen. A ma bejelentett kiegészítõk között három új headset, egy FM zeneadó, egy asztali zenei állvány valamint, az MBW-150 BluetoothTM óra zenei kiadása szerepel.

A ma bejelentett három új Sony Ericsson BluetoothTM óra közül mindenki megtalálhatja a stílusban hozzá illõt. Válasszon a MBW-150 BluetoothTM karórák közül egyet és kényelmesen irányíthatja vele telefonját. A Fossil vállalattal, az óragyártás egyik nemzetközi szakértõjével közösen létrehozott Sony Ericsson MBW-150 BluetoothTM karórák a modern tervezés és a legfejlettebb BluetoothTM technológia elõnyeit ötvözik és így valóban megelõzik a korukat.

sony ericsson mbw-150 variációkSony Ericsson MBW-150 variációkHárom új BluetoothTM óraváltozat:Zenei, vezetõi vagy klasszikus kiadás.

?Amint használni kezd egy BluetoothTM karórát, azon kezdi el törni a fejét, hogy eddig, hogyan bírta ki nélküle." – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ?Annál kényelmesebb és diszkrétebb megoldást, mint, hogy az óránkat használjuk a telefonunk vezérlésére el sem tudok képzelni. Akár a barátai körében tartózkodik, akár a munkahelyén vagy otthon a családdal, a BluetoothTM órája mindenhová elkíséri."

A Fossil vállalattal karöltve a Sony Ericsson létrehozott három BluetoothTM karórát, amelyek egytõl-egyig a legmodernebb technikát ötvözik a divatos viselettel. Az MBW-150 BluetoothTM karóra zenei kiadása fekete színû narancs mintákkal. Az MBW-150 BluetoothTM karóra vezetõi kiadásának elegáns rozsdamentes acél karpántja van, míg az MBW-150 BluetoothTM karóra klasszikus kiadása elsõ osztályú bõr szíjjal és fekete felülettel büszkélkedhet.

Az MBW-150-es sorozat karórái karcolásálló ásványi kristály üveglappal és tükrözõdésmentes bevonattal vannak ellátva. Ha nem a telefon vezérlésére használja éppen, az órák teljesen hétköznapi órának tûnnek a diszkrét OLED-kijelzõnek köszönhetõen, ami csak akkor látszik, ha használatban van. A BluetoothTM technológia beépítése nem jelent kompromisszumokat a hagyományos idõmérési funkciók terén. Az analóg kvarc precíziós szerkezet és a telefonnal szinkronizált digitális óra biztosítják, hogy pontos legyen.

Ha hívás érkezik a telefonjára, bármilyen helyzetben is van, úgy tudja ellenõrizni a hívást gyorsan, hogy közben nem kell a kapcsolatot megszakítania a jelenlévõkkel. Bejövõ híváskor vagy szöveges üzenet érkezésekor az MBW-150 BluetoothTM karóra gyengéden rezegni kezd a csuklóján, így egy gyors pillantással ellenõrizheti a hívó azonosítóját az óra kijelzõjén. Az óra egy gombjának megnyomásával eldöntheti, hogy elutasítja a hívást, némítja a telefont vagy fogadja a hívást a headseten, az autós kihangosítón vagy a telefonon.

Nem kell, hogy a telefon a kezében legyen a hívások vagy a zene kezeléséhez. A MBW-150 BluetoothTM karóra zenei távvezérlõként is használható, ha telefonja a szoba másik végében van vagy az otthoni hangfalakhoz csatlakoztatva használja. Közvetlenül az órájáról vezérelheti a hangerõt, válthat a számok között és leállíthatja a zenét anélkül, hogy akár fel kellene állnia a székbõl.

Az új funkciók valóban megkönnyítik az életet, amikor a karóráját használja a telefon vezérlésére. Az Auto pairingTM szolgáltatásnak köszönhetõen az óra automatikusan csatlakozik a telefonhoz az elsõ összekötéskor, így nincs szükség külön telepítésre. Ha elõfordul, hogy szemelõl téveszti a telefonját, az MBW-150 BluetoothTM karóra segít abban is, hogy megtalálja, hiszen vibráló jelzést ad, ha a telefon hatótávolságán kívülre kerül. Végül, a Sony Ericsson BluetoothTM technológiában való jártasságának köszönhetõen a jelerõsség mindig megbízható lesz.

Az MBW-150 BluetoothTM karóra Sony Ericsson telefonok széles skálájával kompatibilis. A teljes lista megtekinthetõ a http://www.sonyericsson.com/  weboldalon. A tökéletes társak többek között a W750 Walkman? telefon a BluetoothTM karóra zene kiadásával; a K850 Cyber-shotTM telefon a BluetoothTM karóra klasszikus kiadásával; és nem más, mint a Sony Ericsson P1, az okostelefon család legújabb tagja a BluetoothTM karóra vezetõi kiadásával.

egyéb kütyükEgyéb kütyük

Egyéb BluetoothTM kiegésztítõk:

HBH-DS200 sztereó BluetoothTM headset

Csatlakoztassa telefonjához a HBH-DS200 headsetet  a headset alkalmas a hívások fogadására és elutasítására valamint a telefon zenelejátszójának vezérlésére. Egy fontos hívásról sem marad le, mert hívás beérkezésekor a telefonja automatikusan szünetelteti a zenelejátszást.

HPM-90 sztereó headset

 A HPM-90-t a látványos Walkman? telefonok kiegészítésére tervezték, de emellett megnézheti a bejövõ hívásokat és a zeneszámok adatait.

HPM-83 sztereó headset

Tervezésénél az aktív életmódot folytatókat vették figyelembe. Az erõs, rugalmas nyakpánt stabilitást és jó tartást biztosít. A pánt a tarkónál van elvezetve, nem a fej tetején, így edzés vagy futás alatt nem zavaró és zenehallgatás közben gyakorlatilag bármilyen sapkát, fejpántot vagy kendõt viselhet. A fémes hatású ezüst és fekete kivitel divatos.

MMR-70 FM zeneadó

Az MMR-70 FM zeneadóval lejátszhatja  zeneadó rádióhullámokkal továbbítja a zeneszámokat FM-rádiójának, így nincs szükség kábelekre vagy egyéb kapcsolatra. Az MMR-70-t csak egyszerûen csatlakoztatni kell a telefonra, kiválasztani egy szabad rádiófrekvenciát és már szólhat is a saját zene reklámok és kommentárok nélkül. Az MMR-70 hatótávolsága 10 méter (ez a telefon és az FM-rádió közötti maximális távolság). A gyors kapcsolódás érdekében az eszköz tárolja az utoljára használt frekvenciát, továbbá elég könnyû és kicsi ahhoz, hogy kényelmesen beleférjen a zsebbe vagy a kocsi kesztyûtartójába.

MDS-65 Asztali zenei állvány

Az MDS-65-tel könnyedén sztereó hifivé alakíthatja telefonját és megoszthatja zenéjét másokkal otthon, a munkahelyen vagy akár út közben. Elemmel akár különálló hordozható lejátszóként is használhatja, vagy a konnektorba bedugva és az asztalra helyezve meghallgathatja a híreket vagy egyszerûen élvezheti a kedvenc zenéjét munka közben. Az asztali zenei állvány tölti a csatlakoztatott telefont és olyan egyedi forgó rendszerû csatlakozóval van ellátva, mely az összes jelenlegi Sony Ericsson telefonnal kompatibilis. A formatervezett MDS-65 egységgel pillanatok alatt hordozható zenegéppé alakíthatja telefonját.

A Sony Ericsson MBW-150 BluetoothTM karórák jellemzõi:

Fontosab szolgáltatások:

Analóg BluetoothTM óra

 • Technikai újdonság klasszikus formatervezéssel
 • Rozsdamentes acél
 • Karcolásálló ásványi kristály üveglap tükrözõdésmentes bevonattal
 • Diszkrét, de jól látható OLED-kijelzõ
 • Kvarc alkatrészek a pontos idõhöz
 • Erõteljes vezeték nélküli kapcsolat a telefonhoz Bluetooth TM 2.0 használatával.

Óramutató

 • Analóg
 • Digitális a mobiltelefonról

Diszkrét híváskezelés

 • Hívó azonosítója megjelenik a kijelzõn
 • Hívás elutasítása/némítása az óráról
 • Hangerõ állítása

Zenelejátszó vezérlése

 • Lejátszás, leállítás, következõ/elõzõ zeneszám
 • Hangerõ állítása

SMS/MMS üzenetek jelzése

 • Vibrálás SMS/MMS beérkezésekor

Hatótávolságon kívül jelzés

 • Vibrálás, ha a telefon 10 méternél messzebbre kerül

Auto pairingTM szolgáltatás

 • Könnyû beállítás

Vízálló

 • 30 méterig

Kompatibilitás:

A teljes lista a www.sonyericsson.com/accessories weboldalon található.

Rendelkezésre állás és verziók

Készenléti idõ:

 • Akkumulátorjelzõ
 • BluetoothTM funkció akár 7 napig
 • Analóg idõmérés akár további 7 napig

Tömeg:

 • Zenei: 85 g
 • Klasszikus: 77 g
 • Vezetõi: 182 g

A készlet tartalma:

 • MBW-150 BluetoothTM karóra
 • Töltõ
 • CST-70 normál töltõ
 • Felhasználói kézikönyv
 • Exkluzív doboz

Az MBW-150 BluetoothTM karóra 2007. negyedik negyedévétõl lesz elérhetõ a kijelölt piacokon.

A karóra fejlesztése a Fossil vállalattal együttmûködve zajlott: A Fossil Inc. egy tervezõ, fejlesztõ, marketing és kereskedelmi vállalat, amely a divat- és értékorientált vásárlói termékekre specializálódik. A vállalat meghatározó termékei közé tartozik a vállalat márkaneveivel ellátott divatórák széles skálája. A Fossil kiegészítõket is kínál, úgy mint, bõrárút, öveket, táskákat, napszemüvegeket, ékszereket és egyéb kiegészítõket. A vállalat termékei világszerte több mint 90 ország üzleteiben elérhetõk, valamint a Fossil elektronikus kereskedelmi webhelyén, a  http://www.fossil.com/  oldalon..

Az új zenei kiegészítõk jellemzõi:

Jellemzõk

MDS-65 asztali zenei állvány

Jótállás: 1 éves standard jótállás

Csomagolás: doboz

Hardver:

§         Méret (szélesség/hosszúság/mélység): 127 x 268 x 42mm

§         Tömeg: 720 gramm

§         Szín: Fekete/ezüst

Alaptartozék:

MDS-65 Asztali zenei állvány

Adapter

Felhasználói kézikönyv

Kompatibilitás:

K550i, K610i, K750i, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i, S500i, T250i, T650i, W200i, W300i, W550i, W580i, W610i, W660i, W700i, W710i, W800i, W810i, W850i, W880i, W900i, W950i, Z520i, Z530i, Z550i, Z610i, Z710i

További tudnivalók: www.sonyericsson.com/accessories

Elérhetõség: Az MDS-65 asztali zenei állvány 2007 harmadik negyedévében lesz elérhetõ a kiválasztott piacokon.

 

Jellemzõk

HBH-DS200 sztereó BluetoothTM headset

Fülbe illõ tervezés

Akkumulátorállapot és kapcsolódási mód ikon

Jótállás: 1 éves standard jótállás

Hardver:

 • Tömeg: 13,4 gramm
 • Szín: Ezüst
 • Gombok száma a kijelzõn: 3
 • Akkumulátor: 1 beépített, újratölthetõ NimH 1/2AAA

Teljesítmény:

Beszélgetési/zenehallgatási idõ: akár 7 óra

Készenléti idõ: akár 300 óra

Egyéb jellemzõk:

 • DSP (digitális jelfeldolgozás)
 • Gyors automatikus hangerõ szabályozás
 • Auto pairingTM (kompatibilis a W550/W600 Sony Ericsson telefonokkal és 2006-ban és utána kiadott Sony Ericsson BluetoothTM telefonokkal)
 • Hívás ismétlés

Alaptartozék:

HBH-DS200 BluetoothTM headset

CST-61 normál töltõ

Felhasználói kézikönyv

Kompatibilitás:

 • BluetoothTM 2.0 specifikáció
 • BluetoothTM profil headset, fülhallgató-mikrofon, A2DP
 • A Sony Ericsson BluetoothTM headsetek kompatibilisek az A2DP profilt (hangtovábbítás) támogató Sony Ericsson vagy más gyártók BluetoothTM telefonjaival.
 • További tájékoztatást a http://www.sonyericsson.com/ weboldalon talál.

Elérhetõség:

A HBH-DS200 sztereó BluetoothTM headset 2007. második negyedévétõl lesz elérhetõ az üzletekben.

Jellemzõk

HPM-83 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon

Jótállás: 1 éves standard jótállás

Csomagolás: Buborékcsomagolás

Hardver:

 • Tömeg: 52,6 gramm
 • Szín: Ezüst és fekete
 • Gombok száma a vezetéken: 1

Egyéb jellemzõk:

 • 3,5 mm-és dugasz
 • Vezérlõgombok a hívás fogadására/befejezésére vagy visszautasítására.

Alaptartozék:

HPM-83 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon

Felhasználói kézikönyv

Kompatibilitás:

Elérhetõség: A HPM-83 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon 2007. harmadik negyedévétõl lesz kapható az üzletekben.

Jellemzõk

MMR-70 FM zeneadó

Jótállás: 1 éves standard jótállás

Csomagolás: Buborékcsomagolás

Hardver:

 • Méret (szélesség/hosszúság/mélység) 42x34x11 mm
 • Tömeg: 9 gramm
 • Szín: Ezüst/szürke/narancs/fekete

Alaptartozék:

MMR-70 FM zeneadó

Védõsapka

Felhasználói kézikönyv

Kompatibilitás:

K550i, K610i, K750i, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i, S500i, T250i, T650i, W200i, W300i, W550i, W580i, W610i, W660i, W700i, W710i, W800i, W810i, W850i, W880i, W900i, W950i, Z520i, Z530i, Z550i, Z610i, Z710i

Elérhetõség: Az MMR-70 FM zeneadó 2007 harmadik negyedévében lesz elérhetõ a kijelölt piacokon.

Jellemzõk

HPM-90 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon

Jótállás: 1 éves standard jótállás

Csomagolás: Buborékcsomagolás

Hardver

 • Szín: Ezüst és fekete
 • Gombok száma a vezetéken: 5

Egyéb jellemzõk:

 • OLED-kijelzõ, amelyen a hívó azonosítója és a zeneszám adatai jelennek meg
 • 3,5 mm-és dugasz

Vezérlõgombok a hívás fogadására/befejezésére vagy visszautasítására.

Alaptartozék: HPM-90 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon

Felhasználói kézikönyv

Kompatibilis a Sony Ericsson Walkman? telefonokkal. A teljes lista a www.sonyericsson.com/accessories weboldalon található.

Elérhetõség: A HPM-90 sztereó hordozható fülhallgató-mikrofon 2007. negyedik negyedévétõl lesz elérhetõ a kiválasztott piacokon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.