Lajsz András éttermet nyitott
2 perc olvasásAz ismert bármixer és showman éttermet nyitott Budapesten, a XIII. kerületi Pozsonyi út 4 sz. alatt. Lajsz András – akit többek között a Gundel bármixereként, a Rózsalugas Party Service tulajdonos-ügyvezetõjeként, vagy a Bármixer Iskola alapítójaként ismernek a szakmában – bízik abban, hogy a L. A. Bodegita, amit õ étterem és bár definícióval illet, sikeres lesz három mûfajban is.
Az ismert bármixer és showman éttermet nyitott Budapesten, a XIII. kerületi Pozsonyi út 4 sz. alatt. Lajsz András – akit többek között a Gundel bármixereként, a Rózsalugas Party Service tulajdonos-ügyvezetõjeként, vagy a Bármixer Iskola alapítójaként ismernek a szakmában – bízik abban, hogy a L. A. Bodegita, amit õ étterem és bár definícióval illet, sikeres lesz három mûfajban is.
A háromszintes üzlet utcaszintjén kapott helyet a 20 személyes cocktail és tapas bár, valamint a Hemingway szivarszoba. Az emeleten egy 50 személyes fine dining étterem várja a vendégeket részben karibi, részben magyar ízekkel.
A pinceszinten egy 50 személyes, kis színpaddal és külön cocktail pulttal büszkélkedõ különterem várja a fogadások, partyk, mini un-plugged koncertek résztvevõit.
Az étterem és bár neve nem véletlenül hajaz a világhírû, havannai La Bodeguita nevére, ám legalább annyira szándékosan tér is el attól, utalva egyrészt a tulajdonos monogramjára, másrészt magyarosan írva a bodegita szót.
A hétköznapokon 11-tõl éjfélig, hétvégéken 11-tõl hajnali 2 óráig nyitva étterem személyzete javarészt sokat tapasztalt gundelesekbõl áll, a séf Kovács János.
Asztalfoglalás: 06/20/2334076. Felvételünkön, a 2010. augusztus 28-i megnyitón Lajsz András és egy kubai táncosnõ gondoskodik a karibi hangulatról.