2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vége a nyári szezonnak – zárnak a strandok

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42843"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/gellert-furdo_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="Gellért fürdő" title="Gellért fürdő" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Gellért fürdő</strong></span></span>A hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó vasárnapján (2010. aug. 29.) bezárnak a budapesti szabadtéri strandok. </p><p>

gellért fürdőGellért fürdőA hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó vasárnapján (2010. aug. 29.) bezárnak a budapesti szabadtéri strandok.

gellért fürdőGellért fürdőA hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó vasárnapján (2010. aug. 29.) bezárnak a budapesti szabadtéri strandok.

Aki ősszel is strandolna Budapesten, az a Dagály fürdőben továbbra is megteheti. A Dagály nyári területe szeptember végéig üzemel, a hónap végétől pedig átáll a már megszokott téli rendre.

Nyitva tart még a Gellért fürdő külső területe is – az időjárástól függően október végéig.

A Csillaghegyi strand szeptember 4-től téli üzemmóddal, fedett medencével Budapest egyik legolcsóbb fürdőjeként működik tovább. Az átállási munkálatok ideje alatt augusztus 30 – szeptember 3 között átmenetileg zárva tart, ez idő alatt a bérletesek a Dagály fürdőbe járhatnak.

A Dandár Gyógyfürdő augusztus 30-tól (hétfő) ismét fogad vendégeket minden hétköznap 6.00 – 20.00 óráig, hétvégén zárva tart.

Ősszel újra indulnak a népszerű Fürdőváró napok, minden hétköznap más-más fürdőben lehet fél áron fürdőzni: hétfőn a Dagály fürdőben, kedden a Lukácsban és a Rudas fürdőben (női nap), szerdán a Dandár fürdőben, csütörtökön a Rudasban (férfi nap), pénteken pedig a Csillaghegyi strandon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.