2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már a MediaMarkt áruházakban is megvásárolhatóak a Vodafone mobil előfizetései

4 perc olvasás
vodafone mediamarkt 1

Budapest, 2023. január 20.

Januártól a MediaMarkt áruházakban is megvásárolhatóak a Vodafone mobil előfizetései

A tavaly év végén indult próbaüzem sikerét követően, január 18-tól már az összes magyarországi MediaMarkt áruházban megvásárolhatóak a Vodafone előfizetései mobilkészülékekhez. Magyarországon ez az első és egyetlen ilyen komplex, vásárlóbarát megoldás, melyben egy kiskereskedelmi egység a teljes mobiltelefon-választékát szolgáltatói támogatással, előfizetéssel kínálja vásárlói felé.

Decemberben indult a tesztüzeme a MediaMarkt és a Vodafone együttműködésének, melynek keretein belül mostantól nem csak a szolgáltató üzleteiben, de Magyarország egyik legnagyobb műszaki áruházláncánál is vásárolhatnak az ügyfelek mobilkészülékeik mellé Vodafone előfizetést. A szolgáltatás bevezetésével a MediaMarkt célja a minél teljesebb körű szolgáltatás biztosítása vásárlói számára. A szolgáltatást folyamatosan terjesztették ki az elmúlt időszakban az áruházakban, január 18-ra – a Shop in Shop áruházak kivételével – az összes magyarországi üzletben elérhetőek a Vodafone mobil előfizetéses konstrukciói.

„A MediaMarkt mindenkori elsődleges célja, hogy vevői számára a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsa. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk beszerzett termékhez minden releváns szolgáltatás elérhető legyen a fogyasztók számára. Az évek alatt éppen ezért dinamikusan bővítettük kapcsolódó szolgáltatásaink körét. A Vodafone a világ egyik legnagyobb és legismertebb telekommunikációs cége, amelynek a MediaMarkt-hoz hasonlóan szenvedélye a vásárlói elégedettség. Ez a közös elhivatottság egy nagyszerű alapot teremtett az együttműködésre” – mondta el Szilágyi Gábor, a MediaMarkt Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Magyarországon forradalminak számító együttműködés mögött egy több éves, komoly szervezési, rendszer- és humánerőforrás fejlesztési folyamat áll, melynek eredményeként a két vállalat IT-rendszerét és ügymenetét sikerült összehangolni, és ügyfélbarát módon megalkotni.

A MediaMarkt a Vodafone-nal együttműködve az első olyan kereskedő itthon, aki a teljes mobiltelefon választékát operátori támogatással, előfizetéssel, egy komplex szolgáltatáscsomaggal kínálja a vásárálóinak. A vásárlók így az ország legszélesebb mobiltelefon kínálatából válaszhatnak készüléket, 2 éves új Vodafone előfizetés esetén akár a megszokottnál nagyobb kedvezményekkel.

Igény esetén az újonnan vásárolt telefon azonnali használatbavételét a kollégák a helyszínen adatmentéssel, készülékbeállítással, készülékvédelemmel (kijelző és hátlapvédő) segítik.

A MediaMarkt-ról

A MediaMarkt Magyarország a MediaMarktSaturn Kiskereskedelmi Csoport tagja. A MediaMarktSaturn Európa vezető, elektronikai cikkeket és ehhez fűződő szolgáltatásokat nyújtó kereskedelmi cége. A fogyasztók számára egyszerre partnerként, mindennapi társként és navigátorként segít eligazodni az egyre bővülő digitális világban. A MediaMarktSaturn kereskedelmi felületei és márkái rugalmasan alkalmazkodnak a különböző fogyasztói csoportok és országok igényeihez.

Amellett, hogy a Media Markt és a Saturn márkák tulajdonosa, amelyek összesen több mint 1000 áruházat kapcsolnak össze online értékesítési felületekkel, a MediaMartkSaturn Kiskereskedelmi Csoport olyan tisztán online kereskedelmi szereplőket is irányít, mint az iBood. Ezen felül a cégcsoport portfóliója saját márkákat is tartalmaz, például a PEAQ, KOENIC, ISY és az ok. A 2019/20-as gazdasági évben a MediaMarktSaturn közel 53 000 munkavállalójával együttesen mintegy 21 milliárd euró körüli értékesítési árbevételt ért el. www.mediamarktsaturn.com

A Vodafone Magyarországról

A Vodafone Magyarország Zrt. Magyarország második legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója. Konvergens szolgáltatóként (mobiltelefon, internet és TV) és technológiai kommunikációs vállalatként a célunk társadalmunk életmódját és munkavégzését megújítani és átalakítani innovációinkkal, technológiánkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. A Vodafone Magyarországnál mintegy 3000 kollégánk munkájának eredményeképp jelenleg több, mint 3 millió ügyfelet szolgálunk ki mobilszolgáltatásunkkal, míg vezetékes szolgáltatásunkat több, mint 800 ezer ügyfél veszi igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.