2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már nem csak a szervíz frissítheti az új Nokia készülékek szoftvereit

3 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/" target="_blank" onclick="launch_popup(13, 112, 65); return false;" rel="noopener noreferrer"><img class="image thumbnail" src="/files/images/nokialogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="NokiaLogo" title="NokiaLogo" width="100" height="58" /></a></span>Gondot okozott a felhasználóknak, hogyha egyszer megvett mobiltelefonjukra a legújabb szoftvert szerették volna feltölteni, akkor a szerivizetkhez kellett fordulniuk, fizetniük, és ráadásul a készüléket több napra is nélkülözniük is kellett.  Erre talált megoldást a Nokia az újabb modelljeinél.</p><p>

 

Gondot okozott a felhasználóknak, hogyha egyszer megvett mobiltelefonjukra a legújabb szoftvert szerették volna feltölteni, akkor a szerivizetkhez kellett fordulniuk, fizetniük, és ráadásul a készüléket több napra is nélkülözniük is kellett.  Erre talált megoldást a Nokia az újabb modelljeinél.

 

Gondot okozott a felhasználóknak, hogyha egyszer megvett mobiltelefonjukra a legújabb szoftvert szerették volna feltölteni, akkor a szerivizetkhez kellett fordulniuk, fizetniük, és ráadásul a készüléket több napra is nélkülözniük is kellett.  Erre talált megoldást a Nokia az újabb modelljeinél.

A Nokia bejelentette, hogy egyes helyi támogatási oldalain  ez Magyarországon a http://www.nokia.hu/r5/main.html  oldal  illetve a http://www.nokia.com/softwareupdate  címen megjelent a Nokia Software Updater (szoftverfrissítõ) alkalmazás. A tavalyi sikeres próbaüzemet követõen a Nokia a program továbbfejlesztéseként szervizpont meglátogatása nélkül is lehetõvé teszi a mobilkészülékek szoftverének frissítését. A Nokia Software Updater alkalmazás segítségével már 750 ezernél is több felhasználó frissítette Nokia készülékét.

?Az egyre intelligensebbé váló mobilkészülékek korában a funkciókat hozzáadó és megújító, a felhasználók által elvégezhetõ szoftverfrissítések segítségével még jobb telefonhasználatot biztosíthatunk mindenki számára — mondta Jarkko Sakki, a Nokia Multimedia Customer Care részlegének igazgatója. — A Nokia N80 nemrég megjelent szoftverfrissítése például az internethívások támogatását oldja meg. A Nokia Software Updater szolgáltatással a felhasználók a legfrissebb programváltozatokat tölthetik le kompatibilis Nokia készülékükre. Mivel teljesítményüket tekintve a mobilkészülékek egyre jobban hasonlítanak a számítógépekre, ezért természetes lépés internet-alapú szoftverfrissítéseket kínálnunk annak érdekében, hogy a felhasználók a lehetõ legteljesebb mértékben kiaknázhassák Nokia készülékük tudását."

A Nokia Software Updater ingyenes alkalmazással a felhasználók szoftverfrissítést végezhetnek a kompatibilis Nokia készülékeken, amelyek között olyan, világszerte a legnépszerûbb 3G telefonok között számon tartott készülékek szerepelnek, mint a Nokia N70, a Nokia N73 és a Nokia E61. A Nokia Software Updaterhez vezetõ link a Nokia PC Suite programcsomag legfrissebb változataiban is megtalálható.

Miután a felhasználó egy kompatibilis számítógépre telepítette az alkalmazást és USB kábelen át csatlakoztatta a kompatibilis Nokia készüléket, a Nokia Software Updater automatikusan felismeri a telefon típusát, és hogy van-e szükség szoftverfrissítésre. Az alkalmazás ezután végigvezeti a felhasználót a frissítési folyamaton.

A kompatibilis készülékek teljes listája a http://www.nokia.com/softwareupdate  címen található.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.