2022.augusztus.13. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MEGHÍVÓ: PARLAMENTI GYEREKNAP A KOSSUTH TÉREN

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/114"><img class="image thumbnail" src="/files/images/16073.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="Magyar Köztársaság cimere" title="Magyar Köztársaság cimere" width="58" height="100" /></a></span><strong>Parlamenti Gyereknapot rendez a hétvégén a Magyar Köztársaság kormánya. 2007. május 26-án és 27-én óriás játszótér és egész napos színes programok várják a Kossuth térre látogató gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket.</strong> <p>

 Parlamenti Gyereknapot rendez a hétvégén a Magyar Köztársaság kormánya. 2007. május 26-án és 27-én óriás játszótér és egész napos színes programok várják a Kossuth térre látogató gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket.

 Parlamenti Gyereknapot rendez a hétvégén a Magyar Köztársaság kormánya. 2007. május 26-án és 27-én óriás játszótér és egész napos színes programok várják a Kossuth térre látogató gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket.

A Kossuth téren felállítandó óriási játszóházban reggel 10 órától délután 18 óráig minden korosztálynak kínálunk tartalmas, szórakoztató programokat. A legkisebbeket babajátszó várja zenesarokkal, készségfejlesztõ játékokkal, labdasátorral, csúszdával. A nagyobbak kreatív asztaloknál ismerhetik meg az üvegfestés, az ékszerkészítés vagy az origami rejtelmeit. A hagyományõrzõ kézmûves foglalkozásokon a gyerekek kipróbálhatják a szövés, játékkészítés, agyagozás fortélyait is. A téren az õsi népi játékok is megelevenednek ezen a hétvégén: a gyerekek kipróbálhatják, hogy mit is jelent pontosan a kanálfutás, a karikahuppanás, a rúdtolás vagy a gyûrûdöfés. A parlamenti játszóház elmaradhatatlan részei a homokozó, az aszfaltrajzolás, valamint az arc- és hennafestés.

A két nap során a látogatók számára a Miniszterelnöki Hivatal lehetõséget biztosít egy rövid parlamenti sétára is (május 26-án szombaton 16 és 18 óra, 27-én vasárnap pedig 14 és 16 óra között), ahol a gyerekek idegenvezetõk segítségével megismerhetik a Ház történelmét. A rendezvény látogatása természetesen mindenki számára ingyenes; a játékos vetélkedõk, sorversenyek nyerteseit meglepetés ajándékok is várják. A részletes programok megtalálhatóak a www.magyarorszag.hu/gyereknap oldalon.

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt és családját 2007. május 26-27-re a Parlamenti Gyereknapra , egy tartalmas hétvégi családi programra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.