2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A D-LINK DRAFT 11N TERMÉKEI ELSÕKÉNT SZEREZTÉK MEG A ?Connect with Intel? Centrino?? TANÚSÍTVÁNYT

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/1895"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Intel%20Centrino%20Logo.thumbnail.gif" border="0" alt="Intel Centrino Logo" title="Intel Centrino Logo" width="64" height="100" /></a></span> <p>Élõ András, a D-Link ügyvezetõje május 23-án, az Intel éves partnertalálkozóján jelentette be, hogy a vezetõ hálózati eszközgyártó 11n sorozatú termékei - a legújabb 2.0 firmware és driver frissítésekkel - elsõként szerezték meg a az Intel? Next-Gen Wireless-N technológiával való kompatibilitási garanciát jelentõ ?Connect with Intel? Centrino?' tanúsítványt.</p><p>

  intel centrino logo

Élõ András, a D-Link ügyvezetõje május 23-án, az Intel éves partnertalálkozóján jelentette be, hogy a vezetõ hálózati eszközgyártó 11n sorozatú termékei – a legújabb 2.0 firmware és driver frissítésekkel – elsõként szerezték meg a az Intel? Next-Gen Wireless-N technológiával való kompatibilitási garanciát jelentõ ?Connect with Intel? Centrino?' tanúsítványt.

  intel centrino logo

Élõ András, a D-Link ügyvezetõje május 23-án, az Intel éves partnertalálkozóján jelentette be, hogy a vezetõ hálózati eszközgyártó 11n sorozatú termékei – a legújabb 2.0 firmware és driver frissítésekkel – elsõként szerezték meg a az Intel? Next-Gen Wireless-N technológiával való kompatibilitási garanciát jelentõ ?Connect with Intel? Centrino?' tanúsítványt.

 

A 802.11n szabvány 2.0 verziószámú – a korábbi 802.11b/g termékekkel való kompatibilitást erõsítõ – tervezete újabb lépés a szabvány véglegesítése felé.

            A "Connect with Intel Centrino" tanúsítvány azt igazolja, hogy a D-Link Wireless N routere és vezeték nélküli adapterei megfeleltek az Intel Next-Gen Wireless N igen szigorú, valós otthoni és nagyvállalati élethelyzeteken alapuló kompatibilitási tesztjein. Az Intel több hónapos tesztsorozatán a D-Link Wireless N termékei számos esetben meg is haladták az Intel teljesítménybeli, hatótávolságra vonatkozó valamint a 802.11b/g kliensekkel és hozzáférési pontokkal történõ együttmûködést értékelõ elvárásait, és képesek voltak nullára csökkenteni a kiesõ pontok számát.

            "Az Intel ?Connect with Centrino' programja biztosíték a vásárló számára, hogy a tanúsítványunkkal rendelkezõ gyártó termékeivel kiaknázható az Intel Centrino processzor hordozta draft 11n technológia minden elõnye legyen szó az adatátviteli sebességrõl, a hatótávolságról vagy akár a megbízhatóságról. A D-Link a szigorú tanúsítási programban bizonyította, hogy eszközei képesek a 802.11n szabványtervezet valamennyi kínálta teljes funkcionalitás biztosítására" – üzente Randy Nickel, az Intel Corporation Vezeték nélküli hálózatokkal és mobil termékekkel foglalkozó csoportjának igazgatója.

"A D-Link elsõként jelent meg a piacon az új 11n szabványtervezetre épülõ termékeivel, majd elsõként biztosított teljes körû MS Vista támogatást, és most ismét elsõként érdemeltük ki az Intel tanúsítványát a szabványtervezet 2.0 verziójára épülõ termékeinkkel. Ez utóbbi azért is fontos számunkra, mert jelzi, hogy a IT piac legnagyobb szereplõi is hisznek a vezeték nélküli technológia úttörõinek, és a jövõ technológiájaként elfogadták az új 11n szabványtervezetet." – mondta el Élõ András a D-Link ügyvezetõje elõadásában.

Az  Intel "Connect with Intel Centrino" programja keretében tanúsított, a 802.11n szabványtervezet 2.0 verziójának megfelelõ, és már kapható termékek:

  • D-Link Wireless N Gigabit Router – DIR-655 – Négy Gigabites portjával, megerõsített processzorával és memóriájával, a WISH funkcióval és a WPS biztonsági móddal a piacon ma fellelhetõ routerek csúcsa. Kiváló választás filmletöltõknek, online játékosoknak illetve mindenkinek, aki nem a homokórát szeretné bámulni a fájlok vezeték nélküli átvitele közben.
  • D-Link Wireless N PC Adapter – DWA-547 – Egy gyors szerelés a PC-n, és nem kell többé kábelrengeteget kötegelnie az asztal alatt.
  • D-Link Wireless N Notebook Adapter – DWA-645 – Akár van vezeték nélküli kliens a laptopban, akár nincs – ezzel az adapterrel végre valóban stabil és megbízható, nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolatot alakíthat ki – hogy a laptop valóban mobil legyen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.