2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megjelent Norton 360 6.0, a Norton legújabb biztonsági szoftvere

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58404"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/n360.thumbnail.png" border="0" width="72" height="100" /></a></span>A Symantec (Nasdaq:SYMC) elérhetővé tette a Norton 360 díjnyertes biztonsági csomagjának 6.0-s verzióját, amely független labortesztek alapján ismét az élen végzett az iparágon belül védelemben és teljesítményben egyaránt.</p> <p> 

n360.thumbnailA Symantec (Nasdaq:SYMC) elérhetővé tette a Norton 360 díjnyertes biztonsági csomagjának 6.0-s verzióját, amely független labortesztek alapján ismét az élen végzett az iparágon belül védelemben és teljesítményben egyaránt.

 

n360.thumbnailA Symantec (Nasdaq:SYMC) elérhetővé tette a Norton 360 díjnyertes biztonsági csomagjának 6.0-s verzióját, amely független labortesztek alapján ismét az élen végzett az iparágon belül védelemben és teljesítményben egyaránt.

 

„A Norton 360 6.0-s verziójának célja, hogy a legerősebb, legátfogóbb védelmet biztosítsa a felhasználók számára anélkül, hogy hatással lenne a sebességre és a teljesítményre. A Symantec belső vizsgálata szerint a 6.0 felülmúlja a díjnyertes Norton 360 5.0-s verziót is a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat tekintve" – mondta Rakoncza Zsolt, a Norton magyarországi képviselője.

 

A Norton 360 6.0 iparágvezető védelmet kínál a legmagasabb szintű teljesítménnyel. A legutóbbi független labortesztek alapján a Norton 360 az első helyet szerezte meg általános valós védelemben és kármentesítésben az AV-TEST Institute[i] tesztjén, valamint teljesítményben az élen végzett a PassMark Software[ii] tesztjén is.

 

A Norton 360 6.0-s verziója a következő megoldásokat tartalmazza:

  • Norton Indentity Safe – Biztosítja és automatikusan megjegyzi a felhasználóneveket és jelszavakat, miközben védi a felhasználókat az online fenyegetések ellen.
  • Norton Management – A fejlett felhőalapú funkció segítségével a felhasználók a világ bármely pontjáról kényelmesen kezelhetik a Norton termékeiket.
  • Sávszélesség-menedzsment – Korlátozza a nem kritikus Norton frissítések letöltését, ha a felhasználó limitált hálózatra csatlakozik. Így nem használja el a havi adatmennyiséget, és nem okoz pluszköltséget a felhasználóknak.
  • Továbbfejlesztett biztonsági mentés – Gyorsabb és egyszerűbb mentési lehetőségek, valamint nyomon követhetőség.

 

Árak, elérhetőség és kompatibilitás

A Norton 360 6.0-s verziója telepíthető akár 3 számítógépre is, és megvásárolható Magyarországon különböző kiskereskedőkön, valamint a Norton online áruházán keresztül. Az ajánlott fogyasztói ár 19.990 Ft, amelyben 2GB online tárhely található. A kiadás tartalmaz egy 3 PC-re vonatkozó licenszet, egyéves előfizetést, a Symantec biztonsági frissítéseit és egy teljes év támogatást a Norton ügyfélszolgálatától. Minden 360 felhasználó, akinek érvényes termék-előfizetése van, jogosult letölteni és használni a legújabb termék verziókat és frissítéseket, amelyek az előfizetési időszak alatt jelennek meg. További információért látogassa meg a Norton Update központját a http://updatecenter.norton.com oldalon.

 

A Norton 360 legújabb verziója a következő operációs rendszereket támogatja: Microsoft Windows XP (32 bites) Home/Professional/Tablet PC/Media Center kiadásait Service Pack 2 vagy újabb javítócsomaggal, Microsoft Windows Vista (32 és 64 bites) és Microsoft Windows 7 (32 és 64 bites) rendszereket, mindkét esetben Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate vagy újabb javítócsomaggal.


[i] Forrás: AV-TEST Institute January 2012 Real World Protection and Remediation Testing Report

[ii] Forrás: PassMark Software, January 2012 Consumer Security Products Performance Benchmarks (Edition 3)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.