A Symantec (Nasdaq:SYMC) elérhetővé tette a Norton 360 díjnyertes biztonsági csomagjának 6.0-s verzióját, amely független labortesztek alapján ismét az élen végzett az iparágon belül védelemben és teljesítményben egyaránt.

 

A Symantec (Nasdaq:SYMC) elérhetővé tette a Norton 360 díjnyertes biztonsági csomagjának 6.0-s verzióját, amely független labortesztek alapján ismét az élen végzett az iparágon belül védelemben és teljesítményben egyaránt.

 

„A Norton 360 6.0-s verziójának célja, hogy a legerősebb, legátfogóbb védelmet biztosítsa a felhasználók számára anélkül, hogy hatással lenne a sebességre és a teljesítményre. A Symantec belső vizsgálata szerint a 6.0 felülmúlja a díjnyertes Norton 360 5.0-s verziót is a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat tekintve" – mondta Rakoncza Zsolt, a Norton magyarországi képviselője.

 

A Norton 360 6.0 iparágvezető védelmet kínál a legmagasabb szintű teljesítménnyel. A legutóbbi független labortesztek alapján a Norton 360 az első helyet szerezte meg általános valós védelemben és kármentesítésben az AV-TEST Institute[i] tesztjén, valamint teljesítményben az élen végzett a PassMark Software[ii] tesztjén is.

 

A Norton 360 6.0-s verziója a következő megoldásokat tartalmazza:

  • Norton Indentity Safe – Biztosítja és automatikusan megjegyzi a felhasználóneveket és jelszavakat, miközben védi a felhasználókat az online fenyegetések ellen.
  • Norton Management – A fejlett felhőalapú funkció segítségével a felhasználók a világ bármely pontjáról kényelmesen kezelhetik a Norton termékeiket.
  • Sávszélesség-menedzsment – Korlátozza a nem kritikus Norton frissítések letöltését, ha a felhasználó limitált hálózatra csatlakozik. Így nem használja el a havi adatmennyiséget, és nem okoz pluszköltséget a felhasználóknak.
  • Továbbfejlesztett biztonsági mentés – Gyorsabb és egyszerűbb mentési lehetőségek, valamint nyomon követhetőség.

 

Árak, elérhetőség és kompatibilitás

A Norton 360 6.0-s verziója telepíthető akár 3 számítógépre is, és megvásárolható Magyarországon különböző kiskereskedőkön, valamint a Norton online áruházán keresztül. Az ajánlott fogyasztói ár 19.990 Ft, amelyben 2GB online tárhely található. A kiadás tartalmaz egy 3 PC-re vonatkozó licenszet, egyéves előfizetést, a Symantec biztonsági frissítéseit és egy teljes év támogatást a Norton ügyfélszolgálatától. Minden 360 felhasználó, akinek érvényes termék-előfizetése van, jogosult letölteni és használni a legújabb termék verziókat és frissítéseket, amelyek az előfizetési időszak alatt jelennek meg. További információért látogassa meg a Norton Update központját a http://updatecenter.norton.com oldalon.

 

A Norton 360 legújabb verziója a következő operációs rendszereket támogatja: Microsoft Windows XP (32 bites) Home/Professional/Tablet PC/Media Center kiadásait Service Pack 2 vagy újabb javítócsomaggal, Microsoft Windows Vista (32 és 64 bites) és Microsoft Windows 7 (32 és 64 bites) rendszereket, mindkét esetben Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate vagy újabb javítócsomaggal.


[i] Forrás: AV-TEST Institute January 2012 Real World Protection and Remediation Testing Report

[ii] Forrás: PassMark Software, January 2012 Consumer Security Products Performance Benchmarks (Edition 3)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük