2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Meglepetés a Cebiten: 11 év garancia a D-Link teljes Wireless N termékcsaládjára azonnali hatállyal

2 perc olvasás
<p style="margin: 0cm 0cm 0pt" class="MsoNormal"><font face="Times New Roman" size="3" color="#000000"><span class="inline left"><a href="/node/15"><img class="image thumbnail" src="/files/images/cebit2007.thumbnail.jpg" border="0" alt="Cebit 2007 logo" title="Cebit 2007 logo" width="75" height="100" /></a> </span>Nem csak termék okozhat megleptést. Ezútal egy új szolgáltatás borzolta fel az IT szakma állóvizét a Cebiten. A D-Link extrém hosszú garanciát jelntett be egyes termékeire. A garancia természetesen Magyarországon is elérhetõ, mivel EU tagok vagyunk?.</font></p><p style="margin: 0cm 0cm 0pt" class="MsoNormal"> </p><p style="margin: 0cm 0cm 0pt" class="MsoNormal">

 Nem csak termék okozhat megleptést. Ezútal egy új szolgáltatás borzolta fel az IT szakma állóvizét a Cebiten. A D-Link extrém hosszú garanciát jelntett be egyes termékeire. A garancia természetesen Magyarországon is elérhetõ, mivel EU tagok vagyunk?.

 

 Nem csak termék okozhat megleptést. Ezútal egy új szolgáltatás borzolta fel az IT szakma állóvizét a Cebiten. A D-Link extrém hosszú garanciát jelntett be egyes termékeire. A garancia természetesen Magyarországon is elérhetõ, mivel EU tagok vagyunk?.

 

 

A világ vezetõ hálózati és kommunikációs eszköz gyártója, a D-Link -Hall 13, Stand D71 -egyedülálló 11 éves garanciavállalást jelentett be új generációs, az  IEEE 802.11n szabványtervezetre épülõ Wireless N vezeték nélküli termékeire. A garancia a termékcsaládba tartozó minden termékre azonnal érvényes.

  

?Bízunk Wireless N termékeink kiemelkedõ minõségében, és úgy gondoljuk, hogy ilyen különleges termékek különleges szolgáltatást érdemelnek.? ? világított rá a döntés hátterére Kevin Wen, a D-Link európai elnöke. ?A garanciális idõszak két évrõl 11 évre emelése is hangsúlyozza a mi bizalmunkat, és képes megalapozni azt vásárlóinkban is. A termékek kiemelkedõ minõsége, a különleges szolgáltatások és a felhasználóbarát kezelhetõség az alapja minden új termékünknek.? ? összegzett Wen.

  

d-link A D-Link Wireless N termékek számos iparági díjat és elismerést nyertek el az elmúlt fél évben, melyek alapján a cég úgy döntött, hogy ezt a minõséget egy a vásárlók számára is egyszerûen érthetõ és megjegyezhetõ elõnyre fordítja le. A 11 év garancia nem reklámfogás, a termék várható életciklusán alapul. Azok az alkalmazások, mint például a HD videófolyamok, amelyeket ezek az eszközök vége vezeték nélkül is támogatnak, hosszú fejlõdési pálya elején állnak, és évekre meghatározzák a hálózattal szemben támasztott elvárásokat. Az új Wireless N technológia egy olyan technológiai mérföldkõ, amely hosszú évekre meghatározza a hálózati piacot.

  

A D-Link Wireless N termékcsaládjának tagjai: Gigabit Router (DIR-655), Fast Ethernet Router (DIR-635), ADSL2+ Router (DSL-2740B), Hozzáférési pont (DAP-1353), PC és Notebook adapterek (DWA-547, DWA-645), USB Mini Adapter (DWA-140) valamint az ezekbõl képzett csomagok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.