2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyitotta első szállodáját a B&B lánc Budapesten

4 perc olvasás
bb 7

bb 1 B&B hotellé alakították át a hajdani Angyal Irodaház Dunára néző, kiváló panorámájú épületét. A 214 szobás ultramodern szállodát számtalan okosfunkcióval szerelték fel: annak teljes területén szupergyors WiFi áll rendelkezésre, minden szobában chromecast Smart TV-k találhatók és a vállalat filozófiájával összhangban négy elektromosautó-töltőállomást is kialakítottak a garázsban. Az 1989-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 580 szállodát üzemeltet 14 különböző országban.

A Duna partján, a Petőfi híd közvetlen szomszédságában, a Gellért-hegyre nyíló panorámás kilátással nyitott meg a B&B Hotel Budapest City, amely a B&B hotellánc első magyarországi szállodája. bb 2Az épület radikális átalakításon ment át és része a környék felújítási projektjének. A tervezés során Magyarország legnagyobb ingatlanfejlesztő csoportjára a B&B Hotels Italia a Wing Zrt-re, támaszkodtak. Az új szálloda mindössze egy kilométerre található a főváros legnagyobb és legrégibb piacától, a Nagy Vásárcsarnoktól, ahol a város legjobb magyar street foodjait is megkóstolhatják a vendégek. A Gellért Gyógyfürdő közelsége miatt a hotel tökéletes választás gyógyvizes kúra, vakáció vagy rövidebb kiruccanás esetén is. bb 3 Valerio Duchini, a B&B Hotels Olaszország, Szlovénia és Magyarország elnöke és vezérigazgatója a megnyitón arról beszélt: céljuk, hogy olyan innovatív szállodaszolgátatást nyújtsanak az üzleti és magáncélú vendégeik számára egyaránt, amely ötvözi a modern megjelenést, a vonzó árakat és a magas színvonalú szolgáltatásokat. “Büszkék vagyunk rá, hogy megnyitottuk az első B&B Hotelt Budapesten, megerősítve ezzel világszerte megmutatkozó és folyamatosan tapasztalható terjeszkedési és fejlesztési programunkat. Budapest olyan stratégiai állomás számunkra, amely – köszönhetően kiváló történelmi, kulturális, gasztronómiai és termálvízi örökségének – népszerű turisztikai úticél. Üzleti látogatásra érkező utasaink számára pedig hatékony, intelligens és avantgárd szolgáltatásokat nyújtunk, mindezt a legjobb árakon. Ajánlatunk megtalálható a hotelbb.com oldalon” – mondta az igazgató. Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója ezt még azzal egészítette ki: „Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozásaként célunk, hogy az általunk fejlesztett épületekkel értéket teremtsünk a nemzetgazdaság számára.bb 4 Egyúttal feladtunk is a Budapest arculatát meghatározó építészeti örökség megőrzése, új, gazdasági- és közösségi szempontból egyaránt hasznos funkcióval való megtöltése. A WING 1999-es megalapítása óta eltelt több mint húsz év során az ingatlanpiac minden szegmensében letette névjegyét: az irodapiaci, kiskereskedelmi, ipari és lakóingatlan szegmensek mellett a szállodafejlesztési üzletágunk megalakításával a turisztikai szektor területén is ambiciózus terveket fogalmaztunk meg. Célunk, hogy magas minőségű, értékálló és funkcionális hoteleket hozzunk létre, amelyek hozzájárulnak Magyarország turizmusának felvirágoztatásához. Ezen törekvésünket jól szemlélteti a most átadott első magyarországi B&B Hotels szálloda, a kiváló elhelyezkedésű B&B Hotels Budapest City, amelyre úgy gondolom, mindannyian büszkék lehetünk”.

bb 5A B&B Hotels Budapest City okoshotelként nyitja meg kapuit és megannyi szolgáltatást kínál a vendégeinek. A sportszeretők edzhetnek a hotel privát fitnesztermében, míg a rooftop terasz bámulatos panorámát nyújt az egész városra, a B&Bar pedig különleges koktélokkal teszi üdítővé az itt töltött időt. Ébredés után a vendégek élvezhetik az „all you can eat” rendszerben kínált büféreggelit, ahol ízlés szerint választhatnak az édes és sós termékek közül. Az ajánlatot a gazdag italkínálat teszi teljessé. A recepcióhoz közeli lobbiban B&B Shopot alakítottak ki, ahol friss üdítőitalok, édességek, sós harapnivalók, szépségápolási termékek és B&B Hotels logós ajándéktárgyak várják a vásárlókat. bb 6Az üzleti útra érkezőknek lehetőségük van találkozók, tréningek és továbbképzések szervezésére is a szálloda húsz személyes konferenciaszobáiban, de élvezhetik munka közben a színes lobbi hangulatát is. A szálloda tervezésekor gondosan ügyeltek arra is, hogy vidám, fiatalos légkört teremtsenek. A lobbiban egy egyedi 3D unikornis és egy csodálatos kandalló fogadja a vendégeket. A szobákban modern Budapest-grafikákat helyeztek el, a szőnyegen pedig Budapest térképe jelenik meg művészien ábrázolva. A B&B Hotels a szálloda egész területén garantálja személyzetének és vendégeinek biztonságát, köszönhetően a hitelesített higiéniai protokolljának.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.