2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Unibet sportfogadási oldal

5 perc olvasás
Az Unibet az egyik legnépszerűbb sportfogadási oldalnak számít ma Magyarországon. A következő cikkben megmutatjuk, hogy ez miért is van így!
join us

Napjainkban Magyarországon az egyik legnépszerűbb online időtöltésnek az online sportfogadás számít a különféle e-sportok mellett és videómegosztók mellett. Érdekesség, hogy az online sportfogadás előretörése és az e-sportok fogadása kéz a kézben jár, ma már tömegével találhatunk e-sport mérkőzéseket a legjobb bukmékereknél. 

Vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb fogadóiroda a magyar online fogadók körében az Unibet irodája. Az unibet bejelentkezés opciójára minden egyes nap sok ezer magyar kattint rá, hogy foci fogadási tippek alapján labdarúgásra vagy a számtalan más sportág eseményeire fogadjon. 

És ez a Máltán bejegyzett fogadóiroda nem csak azért népszerű annyira a magyar fogadók körében, mert teljes egészében elérhető magyar nyelven, hanem azért is, mert rengeteg alkalommal van Unibet ingyenes fogadás lehetőség is egy-egy Unibet akció keretein belül. A bukméker működését a szerencsejátékos szektorban leginkább megbízhatónak tartott Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és felügyeli és az üzemeltető cég székhelye is Máltán található. 

join us

Sok más bukmékerrel ellentétben az Unibet begyűjtötte független ügynökségek és szerencsejátékos szervezetek jóváhagyását is a működéséhez, így például az EGBA és az IBIA is biztosítja a platform tisztességes működését. De a független tanúsító ügynökség, az eCOGRA is ellenőrzi mindig az oldalt, már csak azért is, mert ma az Unibet már egyáltalán nem csak sportfogadási oldal, de van Unibet kaszinó is, emeli ki szakértőnk, Kollar Aladar.

Miért annyira kiemelkedő az Unibet?

Az Unibet elérés teljesen jól működik Magyarországon a magyar fogadók számára, tehát nincs szükség kerülőutakra vagy éppen VPN használatára az oldal megnyitásához. A csatlakozásról általában 100%-os, akár 10 ezer forintos bónuszt is kaphatunk, természetesen megjátszási követelményekkel együtt. 

Ezért fontos mindig az Unibet bónusz feltételek ellenőrzése, hiszen itt vannak meghatározva a pontos felhasználási feltételek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy helyes döntést hozhassunk a bónusz igénybevételéről. A szigorúan a játékosok védelmét vagy éppen biztonságát és kényelmét szolgáló paraméterek mellett mindenképpen ki kell emelni a fogadóirodáról azt, hogy sportfogadás tekintetében nagyon kevés oldal veszi fel vele a versenyt. 

Nagyjából szinte mindenre fogadhatunk itt, az Unibet elérés után azonnal láthatjuk a bal oldali menüben a számtalan sportágat, köztük természetesen a labdarúgást, ahol a foci fogadás tippek segítségével arathatunk. És a teljesen magyar nyelvű platformnak köszönhetően könnyű a fogadás és a regisztráció menete, nem csak reklámszlogen az a mondat, hogy 1-2 perc alatt az első megnyitástól kezdve már játékba is küldhetünk egy szelvényt. És hogy kiemeljünk néhányat a lehetőségek közül sportok tekintetében:

  • Labdarúgás
  • Rögbi
  • Asztalitenisz
  • E-sportok
  • Fallabda

És ezen sportágak esetén számtalan piac, labdarúgásnál egyes rangadók esetén több száz különféle lehetőség között böngészhetünk, fogadhatunk akár lapok számára vagy cserékre és gólszerzők személyére is.

De van még néhány olyan paraméter, amelyekkel ez a fogadóiroda kimagaslik a többiek közül. Ugye az élő fogadás napjaink sportfogadásának legnagyobb trendje, hiszen jelentősen növeli az izgalmakat és a nyerési esélyeket az, ha fogadás közben nézhetjük az aktuálisan zajló eseményeket. 

Hiszen például ha kiállítanak valakit az egyik csapatból vagy éppen korai gólt szerez az ellenfél, akkor az egyértelműen befolyásolja a lehetséges eredményt és így a fogadásunkat. Az élő fogadás biztosítása mellett az Unibet félelmetesen erős élő streaming kínálatot is biztosít, nem túlzás azt mondani, hogy erősebb a kínálata, mint a legtöbb televíziós sportcsatornának. 

És ezek nem virtuális eredménykövetések vagy grafikus közvetítések, hanem tényleg HD minőségű közvetítések. Ezek igénybevételéhez mindösszesen arra van szükség, hogy regisztráljunk az oldalon és legalább egy fogadást játékba küldjünk. És ami a legjobb, hogy ezeket a közvetítéseket mobilról is meg tudjuk nézni, mert az online sportfogadás piacán nem annyira megszokott módon az Unibetnél van elérhető mobil applikáció is. Ez pedig tökéletesen működik, olyannyira, hogy túlzás nélkül állítható, hogy szinte könnyebb már mobilon fogadni az Unibetnél, mint asztali gépről.

Konkluzió

Visszatérve viszont az élő fogadások világára, akár itt, akár más bukmékernél játszunk, mindenképpen éljünk az összes Unibet akció által biztosított lehetőséggel, mint például az Unibet ingyenes fogadás, csak arra figyeljünk, hogy legyünk tisztában az Unibet bónusz feltételek összes követelményével. 

Ha viszont az élő fogadás közben úgy látjuk, hogy ki kell szállnunk, mert nem úgy alakul az eredmény, ahogy szeretnénk, vagy éppenséggel úgy alakul, de nem akarjuk megvárni, míg változik a széljárás, éljünk a Cashout lehetőségével. A Cashout lehetővé teszi, hogy ajánlatot kérjünk arra a fogadóirodától a fogadásunk megvásárlására, értelemszerűen jelentősen csökkentett nyereményösszeggel vagy csak minimális visszatérítéssel várhatóan vesztes fogadás esetén. 

Az Unibet egyértelműen az egyik legjobb magyar online fogadóiroda, hiszen mindent tud, amire szüksége lehet egy fogadónak, tudjuk követni a korábbi fogadásaink statisztikáit, nézhetünk egyszerre több online közvetítést is a multi-view opció segítségével, de akár böngészhetjük az egyes csapatok statisztikáit is. 

Ha pedig meguntuk a dolgot vagy eredményekre várunk, körbenézhetünk az Unibet szerencsejátékos világ egyéb lehetőségei között is. Természetesen ahogy az Unibet is írja honlapján, figyeljünk oda arra, hogy felelősségteljesen fogadjunk, úgy, hogy fogadásainknak ne legyen hatása a körülöttünk élők életére.

forrás: nyeremenyfigyelo.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.