2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mitől lesz jó egy ágykeret?

2 perc olvasás
Az ágykeret egyik előnye, hogy a test fizikai változásai követhetők, mégpedig a cserélhető betéteinek köszönhetően De mitől is jó egy ágykeret? Mutatjuk a válaszokat!
agy rs butor

Az ágykeret egyik előnye, hogy a test fizikai változásai követhetők, mégpedig a cserélhető betéteinek köszönhetően. Különböző méretben és különféle alapanyagokból készült ágykeretekkel találkozhatunk, illetve ágyneműtartós és led világítással rendelkező ágykeretek is léteznek. De mitől is jó egy ágykeret? Mutatjuk a válaszokat!

Az ágykeret kényelmes alvást is biztosít

Az ágykeretnek számtalan előnye létezik, az egyik az, hogy biztosítja számunkra azt a kényelmet és stabilitást, ami szükséges a jó éjszakai pihenéshez. A kereten is múlik, hogy milyen is lesz az alvófelület szilárdsága. Ha egy ilyen „keretbe foglalt ágyon” hajtjuk álomra a fejünket, sokkal kényelmesebben, stabilabban és biztonságosabban érezhetjük magunkat. A kárpitozott ágykeretek szövet ágyráccsal készülnek, amelyek tovább fokozzák a komfortérzést és így valóban öröm lesz számunkra az éjszakai pihenés. Mindenképpen olyan ágykeretet válasszunk – akár magunknak, akár a gyermekünknek – ami stabil és biztonságos ágyba bújást és ágyból felkelést teszi lehetővé. Hiszen sokan küzdenek testi panaszokkal és főként az idősek esetében fontos szempont, hogy ne okozzon gondot az ágyból való felkelés.

A jó ágykeret nem csupán egy funkciót tölt be. Ebbe a kategóriába sorolhatjuk az ágyneműs ágykereteket, amelyek kiválóan alkalmasak tárolásra. Ezek az ágyneműtartók nemcsak a klasszikus felemelem és bepakolom az ágyneműt megoldással készülnek, hanem egyik-másik ágy ágyneműtartója fiókos megoldással készült, ami nem csupán az ágynemű tárolását teszi lehetővé. A kis hálószobában, lakásban áldás lehet egy ilyen ágykeret, hiszen sok holmit elnyelhet, ami nem akadályoz a közlekedésben, vagy nem a káosz érzetét kelti bennünk, hanem nagy fokú rendezettséget segít elő.

A stílus egyre nagyobb szerepet játszik és nem csak a hagyományos, hanem a klasszikus otthonokban is. A borovi fenyőfából készült ágykeretek nagyszerűen belesimulnak egy klasszikus környezetbe, míg a kárpitozott ágykeret egy modern otthonban mutat jól. Ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egyik csak az egyik, míg a másik csakis a másik stílusú lakás esztétikus megjelenését fokozza. A választásunkat meghatározhatja a többi bútorzat dizájnja és a dekorációk milyensége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.