2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mozgalmas szezon elé néz a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78507"><img class="image image-preview" src="/files/images/IMG_7031.preview.jpg" border="0" width="464" height="309" /></a></span>Elkészült a Fürdő nyári rendezvénynaptárja, melyben sok izgalmas program várja a fiatalokat, családokat, valamint a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

Elkészült a Fürdő nyári rendezvénynaptárja, melyben sok izgalmas program várja a fiatalokat, családokat, valamint a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

Elkészült a Fürdő nyári rendezvénynaptárja, melyben sok izgalmas program várja a fiatalokat, családokat, valamint a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

A februári Valentin napkor főleg a szerelmeseknek kedveztek: a mindennapokban is elérhető széleskörű szolgáltatási palettát kiegészítve különleges, csak erre az alkalomra meghirdetett programokkal várták a párokat. A hosszú hétvége alatt minden igénybe vett wellness szolgáltatás mellé egy továbbit kaphattak ajándékba, valamint páros gyógytornán is részt vehettek. Emellett a Fürdő minden vendégnek egy kis ajándékkal is kedveskedett.

Az ünnepekhez kapcsolódó tematikus hétvégék sora húsvétkor folytatódik: különleges tojásvadászattal várják Harkányfürdőre a családokat. Májusban pedig következik a Fürdőmajális, gyermek- ill. hagyományőrző programokkal, koncertekkel.

A nyár is izgalmasan telik. Júniusban például az egészségé, a babavárásé lesz a főszerep, majd az évi hagyományos megrendezendő Fürdőfesztivál koncertjei és gyermekfoglalkozásai várják a fiatalokat és a családokat. A könnyűzenei programok mellett mozogni is lehet majd: sportnapok és a Harkányi Sprint nemzetközi úszóverseny is várja a kihívásokat kedvelőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.