2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nagy Kriszta – Tereskova formabontó estje a Holdudvarban.

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3461"><img class="image thumbnail" src="/files/images/KoszFaszfej.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="65" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span> <p>Július 18. nyárestéjén Nagy Kriszta könnyû nyári ruhában a Margitszigeten egy könnyû nyári helyen, a Holdudvarban egy könnyû, szokatlan estet tervez. (csak 18 éven felüli nem prûd érdeklõdõknek...)</p><p>

 1.1.

Július 18. nyárestéjén Nagy Kriszta könnyû nyári ruhában a Margitszigeten egy könnyû nyári helyen, a Holdudvarban egy könnyû, szokatlan estet tervez. (csak 18 éven felüli nem prûd érdeklõdõknek…)

 1.1.

Július 18. nyárestéjén Nagy Kriszta könnyû nyári ruhában a Margitszigeten egy könnyû nyári helyen, a Holdudvarban egy könnyû, szokatlan estet tervez. (csak 18 éven felüli nem prûd érdeklõdõknek…)

Miben áll a szokatlansága?

Szokatlanul nyugodt, álmos és unalmas lesz azok számára, akik a  vadságot, dühöng? szexualitást, teste vad táncát várják ezen estén is,  ahogy máskor. Fotósorozata felvillanó képei közt olvasgatja,  dúdolgatja azok szövegeit egy akusztikus gitár és egy hegedû sírdogálása mellett.

22 Kicsit Tereskova is sír. Siratja a szerelem  jelenléttelenségét és a prostitúció kínzó jelenlétét közéletünkben. A  háttérben, ahogy életünk hátterében is, operált szilikonos n?ideálunk,  a pornósztár mozog hivatása végzése közben, tanítgatva minket, milyen is új évezredünk szerelme.

nem baszhatok...3

Ilyen improvizatív, akusztikus koncertet Nagy Kriszta nem adott még  soha, így az valószínûleg szörnyû lesz, ezért nagyon reméli, nem  lesznek sokan a néz?téren, és csak kevesen viszik majd a hírt a kínos  el?adásról.

A képek cimei: 1. Kösz Faszfej!

                        2. Jaj de félek

                        3. Nem baszhatok…

http://www.holdudvar.net/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.