Megújult a Ringier prémium gasztronómiai magazinja, az Ínyenc. Frissült a layout és a tartalom is.

 

Megújult a Ringier prémium gasztronómiai magazinja, az Ínyenc. Frissült a layout és a tartalom is.

 

Az Ínyenc magazint évente kétszer, a húsvéti és a karácsonyi szezon előtt jelenteti meg a Ringier. A prémiumkategóriájú gasztronómiai kiadványt a kiadó idén megújította, az eddiginél nagyobb formátumban, magasabb minőségű papíron és borítóval jelenteti meg.

A magazin tartalmilag is frissült, a korábban is helyet kapó különleges receptek, a vendégvárás és a dekorációs témák mellett a legismertebb magyar séfek és népszerű cukrász bloggerek receptjei is helyet kapnak.

Ezentúl a legnagyobb, legismertebb és egyben legnépszerűbb séfek készítik el a lapban a szezon legfinomabb fogásit. A receptek érdekessége, hogy a hozzávalók mind a séfek személyes kedvencei, így egy jó recept mellett, mesélnek arról is, hogy mely ország ételeit kedvelik, sőt megosztják titkos bevásárlási tippjeiket is. A tavaszi Ínyencben Cseh János, Bíró Lajos és Buday Péter főz és mesél, ugyanakkor a desszertekben is történt újítás. Egy a Blikk Nők Konyha olvasói számára már ismert cukrász és blogger, Márk Szonja készítette el ellenállhatatlan tortáját, és először mutatkozik be a 20 éves Dusha Csenge is, aki a szakma fortélyait München legnagyobb cukrászataiban leste el. Fiatal kora ellenére, a nagyokat meghazudtoló profizmussal dolgozik.

A kiadvány megújításával a kiadó célja az volt, hogy elérhető áron kínáljon exkluzív, prémiumkategóriás gasztronómiai magazint az olvasók számára.

Az Ínyenc magazin változatlan 795 Ft-os áron már kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük