2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Női karóra, mint karácsonyi ajándék?

3 perc olvasás
Melyik lehet a legjobb választás?
clock 407101 1280

A karácsonyi ajándékozás során természetesen nagy örömöt akarunk okozni mindenkinek, akit megajándékozunk. Ez persze nem könnyű feladat. Sokszor azt sem tudjuk, mi az, aminek mi magunk a leginkább örülnénk, a közeli családtagjainkról szintén (lépést tartani sem könnyű kisebb gyermekeink vagy még inkább, tinédzser gyerekeink változó érdeklődésével), mindez pedig távolabbi rokonok, ismerősök esetén szinte lehetetlen feladat… De természetesen támpontokat lehet adni, erre vállalkozik ez a cikk is.

Mi hangsúlyozza igazán a nőiességet?

Egy ruha, egy kiegészítő, mint egy táska – vagy épp egy igazán személyiséghez passzoló karóra! Egy jól kiválasztott karórával is nagy örömet szerezhetünk szeretteinknek. Különböző személyiségjegyeket ki tudunk emelni különböző óratípusunkkal legyen ismerősünk (édesanyánk, párunk, lányunk, unokatestvérünk, barátnőnk, stb), sportos, modern vagy éppen luxus-kedvelő. Egy minőségi karóra extra ragyogást adhat az ember személyének, és azt lehet mondani, hogy minden egyes hölgynek lehet találni egy hozzá illő karórát.

Különösen népszerűek manapság a Tommy Hilfiger, Guess, Gant és Michael Kors női karórák. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy egy sportórára van szükség futáshoz vagy a konditerembe, esetleg egy luxuscikkhez, amelyet ritkán hord majd a viselője, de akkor igazán mindenkit le akar nyűgözni vele, egy Daniel Wellington karóra segíthet, amely gyakorlatilag mindenhez illik. Attól függően, hogy mennyi pénzt gondolunk rászánni, rengeteg lehetőség van pl. a Timestore üzletben, ahol a női karóra árak 7.500 és 439.000 Ft között mozognak (a honlapon igénybe lehet venni egy extra 1000 Ft-os kedvezményt, ez az alsó árkategóriában akár több mint 10%-os extra kedvezményt jelenthet).

Melyik lehet a legjobb választás?

Ahány ház, annyi szokás; de mondhatnánk azt is, ahány nő, annyi karóra… Mégis, ha inspirációt keresnénk, hogy mégis legyen valamiféle kiindulópontunk, itt találunk néhány ötletet.

Egészen pontosan 5-öt, és mind az öt női karóra az 50.000 Ft alatti árkategóriában található, így legalább nem sok millió forintos modelleket nézegetünk nyálcsorgatva… Egy letisztult, de mégis feltűnő óra a Skagen cégtől a Gitte, amely kiváló lehet hétköznapokra, munkahelyre is: ahogy a svéd IKEA minimalista design-jai vehetnek körül minket az otthoni bútorok között, ne vessük el elsőre ezt az elsőre talán szokatlan karóradizájnt sem.

Ha pedig egy fehér modell lehet a megfelelő, amely sokak szerint frissességet és tisztaságot sugároz, a Gant W10862 lehet szívmelengető ajándék hölgyismerősünknek. Ez egy biztonságos választásnak tűnik azoknak, akik kedvelik az eleganciát, de nem akarnak túlságos feltűnni vagy kitűnni. Az elegáns bőrszíjhoz jól illeszkedő rozsdamentes acél tok és a hófehér számlap kellemes összhangot alkot, amely rengeteg helyzetre jó választás. Ezen a típuson naptár funkciót is találunk, és 10 ATM-ig állja a víznyomást is, úgyhogy egy nagy zápor sem kellene, hogy megártson neki.

Forrás: noi-magazin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.