2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nyári “fesztiválcsomag” a T-Mobile-tól

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14774"><img class="image thumbnail" src="/files/images/volt2007.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="45" /></a></span> <p>Idén júliusban három, a T-Mobile támogatta fesztivál, a Campus Fesztivál, a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound kínál kellemes nyári kikapcsolódási lehetőséget. Az eseményeneken a színvonalas programok mellett a mobilszolgáltató kényelmes terasszal, kávézóval  gondoskodik a látogatók felüdüléséről, ahol a T-Mobile szélessávnak köszönhetően természetesen internetezni is lehet.</p><p>

 volt2007.thumbnail

Idén júliusban három, a T-Mobile támogatta fesztivál, a Campus Fesztivál, a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound kínál kellemes nyári kikapcsolódási lehetőséget. Az eseményeneken a színvonalas programok mellett a mobilszolgáltató kényelmes terasszal, kávézóval  gondoskodik a látogatók felüdüléséről, ahol a T-Mobile szélessávnak köszönhetően természetesen internetezni is lehet.

 volt2007.thumbnail

Idén júliusban három, a T-Mobile támogatta fesztivál, a Campus Fesztivál, a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound kínál kellemes nyári kikapcsolódási lehetőséget. Az eseményeneken a színvonalas programok mellett a mobilszolgáltató kényelmes terasszal, kávézóval  gondoskodik a látogatók felüdüléséről, ahol a T-Mobile szélessávnak köszönhetően természetesen internetezni is lehet.

Idén 16. alkalommal nyitotta meg kapuit a VOLT Fesztivál, mely 1993. óta a legkedveltebb vidéki ifjúsági-kulturális fesztivállá nőtte ki magát. A rendezvényre idén július 2. és 5. között kerül sor a soproni Lővér Kemping területén. A négynapos program a műfajok széles választékát kínálva számos világsztárt valamint a hazai zenei élet legjelentősebb képviselőit vonultat fel. 250 zenekar és előadó szórakoztatja majd az érdeklődőket, és ez alkalommal a VOLT fesztivál keretei túlmutatnak a rendezvény területén. A VOLT-hoz kapcsolódó programokkal Sopron belvárosában is találkozhat majd a nagyközönség, a Reneszánsz Év 2008 keretében egy önálló színházi fesztivál is kapcsolódik majd a rendezvényhez.

A nyár legvizesebb, legnaposabb és legelektronikusabb fesztiválja, a Balaton Sound idén július 10-én nyitja meg kapuit a Balaton-part legszebb részén, Zamárdi szabadstrandján. A négynapos rendezvény számos színpadán többek között fellép majd Fatboy Slim, itt lesz többek a Massive Attack és a világ elsõ számú DJ-i közül Richie Hawtin, Jose Padilla és James Holden is. A fesztiválok közül kimagaslóan nívós szolgáltatásokat keretében idén is igényes éttermek, koktélbárok, valamint egyedi kialakítású programhelyszínek várják majd a fesztiválozókat, ahol az elektronikus zenétől a világzenén át a jazzig a legkülönbözőbb zenei műfajok közül csemegézhetnek.

Július 23-án startol a keleti régió egyik legnagyobb  szabadtéri eseménye a Campus Fesztivál, ahol a zenerajongók  a bejáratott programok mellett számtalan újdonsággal találkozhatnak. Az előző években megszokott vekeri-tavi fesztiválhelyszín az idén nyáron jelentősen átalakul. A fesztivál területén a zenei programok mellett fontos szerepet kap a sport, a mozi, a tudomány és a művészet is. A zenei kínálat változatlanul első osztályú, a teljes hazai élvonal mellett angol, holland és német fellépők is lesznek.

A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszolút humor és a paródia műfajának legjobbjai is képviseltetik magukat. A több mint 20 hektáros helyszínen a szórakozni vágyók találnak majd kalandparkot izgalmas játékokkal, extrém és kevésbé extrém sportlehetőségeket, a pódium sátrakban pedig találkozhatnak majd közélet és bulvár szereplőivel. Az infokommunikáció iránt érdeklődők a Telekom Parkban tölthetik el hasznosan az idejüket.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató támogatta fesztiválokon minden helyszínen az igazi felüdülés élményét kínálja a pihenni vágyó fesztiválozóknak. Emellett a T-Mobile gondoskodik arról is, hogy bulizók telefonja se merüljön le, és akik a nagy forgatagban egy kis csendre vágynak vagy zajmentes helyről szeretnének telefonálni, azoknak érdemes kihasználniuk a "mobiltelefon-fülkék" kínálta lehetőséget. AA szórakozás során sem kell lemondani az internetről, e-mailről vagy csetelésről, a T-Mobile szélessávnak köszönhetően a világhálón bárki ingyenesen megnézheti a legfrissebb híreket  vagy elküldheti élménybeszámolóját barátainak e-mailben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.