A T-Mobile a mai napon bejelentette, hogy 2011. október 28-tól Magyarországon is megkezdi az iPhone 4S forgalmazását.

 

A T-Mobile a mai napon bejelentette, hogy 2011. október 28-tól Magyarországon is megkezdi az iPhone 4S forgalmazását.

 

 

Az iPhone 4S 16 GB-os modell 19 900 Ft-tól, a 32 GB-os verzió 49 900 Ft-tól, a 64 GB-os készülék pedig 69 900 Ft-tól lesz elérhető ikon600 vagy MédiaMánia XL díjcsomag vásárlása esetén. Az iPhone 4S elsőként október 28-án 0 órától Budapesten a Westend bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben kapható, ezen kívül 3 vidéki helyszínen, Győrben, Pécsett és Szegeden a helyi Árkád bevásárlóközpontok T-Pontjaiban, illetve a T-Mobile webáruházában is elérhető. A T-Mobile weboldalán feltüntetett további iPhone értékesítő üzletekben október 28-án a normál nyitva tartási időponttól kezdve vásárolható meg. A korábbi modell, az iPhone 4, új 8 GB-os változata ikon600 vagy MédiaMánia XL díjcsomaggal, már 0 Ft-ért elvihető.  Az iPhone 4S modellek október 21-től előrendelhetőek a T-Mobile webáruházában.

Az eddigi legnagyszerűbb iPhone 4S főbb jellemzői közé tartozik a kétmagos A5 processzor, amely maximum kétszer gyorsabb teljesítménnyel és hétszer gyorsabb grafikai megjelenítéssel bír. Továbbá a 8 megapixeles kamera, a továbbfejlesztett optika és a beépített szerkesztés,  mi több, 1080p HD videófelvétel rögzíthető. Az iPhone 4S az iOS 5-tel kerül forgalomba, ez a korábbihoz képest több mint 200 új funkciót kínál, beleértve az értesítési központot, az emlékeztetőket és a Twitter integrációt.  Az iCloud szolgáltatás lehetővé teszi a fényképek és dokumentumok kényelmes és egyszerű tárolását, és vezeték nélkül továbbítja azokat a kívánt eszközökre. Az iCloud egyszerűen csak teszi a dolgát – automatikus, könnyen használható és problémamentes.

„Nagyon örülünk, hogy a világszerte nagy népszerűséget kivívott iPhone 4 után ügyfeleink a sok tekintetben még többet nyújtó iPhone 4S-t is megvásárolhatják a T-Mobile-nál. Az iPhone megjelenésével új értelmet nyert a felhasználói élmény, s ennek eredményeképpen meghatározó szerepet játszott az okostelefonok térnyerésében és a mobilinternet elterjedésében. Az iPhone 4S hazai bevezetésével további távlatok nyílnak meg ügyfeleink előtt." – nyilatkozta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A T-Mobile 2011. október 27-én este 9 órától várja ügyfeleit és minden érdeklődőt 3 vidéki és egy budapesti  helyszínre hogy együtt ünnepelhesse meg velük az IPhone 4S hazai premierjét. Budapesten a Westend T-Pontjában, Győrben, Pécsett és Szegeden pedig a helyi Árkád bevásárlóközpontok T-Pont üzleteiben vásárolható meg először a várva várt készülék.  Az iPhone készülékek áráról és az elérhető díjcsomagokról további információkat a www.t-mobile.hu honlapon olvashatnak. További részletek az iPhone 4S készülékről a www.apple.com/iphone oldalon találhatók. A T-Mobile a Magyar Telekom mobil kommunikációs szolgáltatásainak márkája. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük