A GTS Central Europe (GTS) nyerte el a Metro Ethernet Forum (MEF) rangos „Az év regionális szolgáltatója" díját, amely a vállalat Ethernet szolgáltatások fejlesztése és kínálata terén nyújtott teljesítményét értékeli az EMEA régióban. A GTS a „Legjobb Ethernet nagykereskedő" kategóriában is jelölést kapott.

A GTS Central Europe (GTS) nyerte el a Metro Ethernet Forum (MEF) rangos „Az év regionális szolgáltatója" díját, amely a vállalat Ethernet szolgáltatások fejlesztése és kínálata terén nyújtott teljesítményét értékeli az EMEA régióban. A GTS a „Legjobb Ethernet nagykereskedő" kategóriában is jelölést kapott.

Az elmúlt néhány évben a vállalat stratégiájában kiemelt szerepet kapott az Ethernet. A GTS end-to-end Ethernet platformja Közép- és Kelet-Európában több mint 750 switch porttal biztosít megbízható, skálázható és rugalmas szélessávú szolgáltatásokat az ügyfeleknek. A GTS másik úttörőnek számító vívmánya az Ethernet területén az MEF kritériumainak megfelelést igazoló tanúsítvány, illetve a GTS fejlesztői számára Carrier Ethernet szakértői státuszt adó MEF Professional Certification Program sikeres elvégzése. A GTS vezető szerepe a szegmensben egyértelmű, hiszen eddig az első és egyetlen közép- és kelet-európai cég, amely mindkét képesítést megszerezte.

 „Üzleti és nagykereskedői ügyfeleink egyre inkább bíznak az Ethernet szolgáltatásban. Hogy megfeleljünk igényeiknek, a portfoliónk szélesítésével, a földrajzi elérés növelésével és a 40G-s, hamarosan pedig 100G-s sebességre átállással folyamatosan fejlesztjük ezt a kulcsfontosságúvá vált technológiát – nyilatkozta Marcin Kotlarski, a GTS termékfejlesztési csapatának vezetője. – Nagyon örülünk az MEF elismerésének, és ígérjük, továbbra is nagy erőkkel fogunk dolgozni azon, hogy megtartsuk a régióban az Ethernet területén elfoglalt vezető pozíciónkat."

A GTS Ethernet szolgáltatásai pont-pont vagy pont-multipont topológiával vehetők igénybe az E-Line keretében, vagy multipont-multipont topológiával E-VPN szolgáltatásként. A portfolió nemrégiben az Ethernet alapú Media Line-nal is kiegészült, amely a vállalat multimédia jellegű adatátvitelre optimalizált távközlési szolgáltatása. A GTS közelmúltban integrált Carrier Ethernet hálózata privát NNI (Network – Network Interface) kiterjesztéssel a nagyvállalati partnereknek biztosít jobb hozzáférhetőséget az Ethernet szolgáltatásokhoz

Az MEF nemzetközi nonprofit szervezet, célja a Carrier Ethernet terjesztésének felgyorsítása. A globális iparági szövetség több mint 175 szervezetet, köztük telekommunikációs szolgáltatókat, kábelszolgáltatókat, hálózati berendezés- és szoftvergyártókat, félvezető forgalmazókat és tesztelő szervezeteket foglal magába. Az MEF célja, hogy elősegítse a Carrier-osztályú Ethernet hálózatok és szolgáltatások világszintű terjedését. Az MEF műszaki specifikációkat dolgoz ki, Ethernet szolgáltatásokat fejleszt, valamint elősegíti a technológiai együttműködési szabályok és telepítési szabványok alkalmazását. További információkért keresse a www.metroethernetforum.org honlapot.

Az év regionális szolgáltatója

Azt a szolgáltatót ismerik el a díjjal, amelynek központja és Ethernet szolgáltatási tevékenysége a közép- és kelet-európai régióra koncentrálódik, és a legmagasabb értékeket tudhatja magáénak az üzlet, nagykereskedelem és marketing kategóriákban.

A legjobb Ethernet nagykereskedő

Azt a szolgáltatót ismerik el a díjjal, amely a legmagasabb minőségű nagykereskedői szolgáltatást nyújtja az Externet technológia kiterjesztését elősegítve, beleértve a Mobile Backhaul és Business Ethernet ajánlatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük