2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Olasz gyártó érkezik: Telsey képviselet nyílik Budapesten

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2599"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo_telsey_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.telsey.com/" title="http://www.telsey.com/" width="100" height="40" /></a></span> <p>2007. június 12-én Bécsben nemzetközi sajtótájékoztatón ismertette az olasz hálózati készülékgyártó Telsey cég, hogy vezetése elérkezettnek látja az idõt a Közép-Kelet-Európa felé való terjeszkedésnek, s létrehozza régiós leányvállalatát. </p><p> 

 http://www.telsey.com/

2007. június 12-én Bécsben nemzetközi sajtótájékoztatón ismertette az olasz hálózati készülékgyártó Telsey cég, hogy vezetése elérkezettnek látja az idõt a Közép-Kelet-Európa felé való terjeszkedésnek, s létrehozza régiós leányvállalatát. 

 

 http://www.telsey.com/

2007. június 12-én Bécsben nemzetközi sajtótájékoztatón ismertette az olasz hálózati készülékgyártó Telsey cég, hogy vezetése elérkezettnek látja az idõt a Közép-Kelet-Európa felé való terjeszkedésnek, s létrehozza régiós leányvállalatát. 

 

 A szélessávú multiplay szolgáltatásokat, komplett házi multimédia termékeket, házhálózati   megoldásokat,  elérési-átjáró eszközöket és vállalati hálózatok berendezéseit forgalmazó vállalat elnök-vezérigazgatója, Andrea Bosio  bejelentése szerint a Telsey CEE Spa. bécsi székhellyel alakul meg, vezetõje   Miodrag Sundic.   

miodrag sundicMiodrag SundicA Telsey jelenleg tíz európai országban van jelen, ezt a számot kívánja bõvíteni 23-ra.  A spanyolországi, angliai és skandináviai képviselet megszervezése után, az idei õsz beköszöntéig megnyitják a cég irodáit Budapesten, Moszkvában és Bukarestben is.  A régióban minden kiszemelt országban már érvényes szerzõdéseik vannak VAD vendorokkal, ezekre és a már mûködõ viszonteladókra fogják építeni értékesítési csatornáikat,  20-40 fõnyi saját termékfelelõs kihelyezésével.  A terméksor a szélessávú megoldásokat és a hálózati kapcsoló eszközöket jeleníti meg, különös tekintettel az integrált szolgáltatásokra. 

Júliusra várható a magyar képviseleti irodába kiküldött menedzser érkezése, aki nem teljesen ismeretlen terepen fog mozogni, mivel a cég egyes termékei már jelen vannak disztribútoroknál, ill. a TVNet-nél. 

fs126A terméksor megjelenõ darabjai közé access routerek, házhálózati, powerline megoldások, vállalati média konverterek és kapcsolók, multimédia video állomások, set-top boxok, stb. tartoznak.   Mondhatni, a Telsey minden szélessávú és hálózatos termékkel (access gateway, IP Set Top Box,  Networkig devices) jelen van a piacon, elsõsorban saját gyártásból.

A termékek és szolgáltatások:
-vállalati és SOHO Access Gateways;  FTTx és xDSL elérés, kombinált multiple adat-interfészek (Wi-Fi, Ethernet, USB),

-multimédia video állomások;  interaktív video szolgáltatások VoD, pay-per-view, video communikáció, web-böngészõ, helyi és hálózatos PVR, integrált DTT dekóder,

-ház-hálózatok;   power-line, vezeték nélküli (Wi-Fi MIMO) házbéli szétosztások a szórakoztató és kommunikációs szolgáltatások számára,

-média konverterek és switch-szolgáltatások;  kompletten, menedzselt és nem-menedzselt megoldásban.

stbf6A cég tevékenységét ismertetve elmondták, legfõbb elõnyeik közé sorolhatják az ügyfélre szabott vállalati felkészültséget, a felhasználókkal kialakított partneri viszonyt, az innováció-készséget, a folyamatos kutatás-fejlesztést, az expanzió készséget és a rugalmas vállalati szervezetet.

A mai világcéget észak-kelet Olaszországban, Treviso-ban 1993-ban alapította Andrea Bozio, 1944-2000 között zajlott felfutása, 2001-ben pedig már  Veneto tartomány innovációs díját nyerte el,  ezután kezdett terjeszkedni Nyugat-Európában, olyannyira, hogy 2005-ben már egy millió eladott egységrõl szólnak a számok, most 2007-ben pedig Kelet-Európa felé terjeszkednek, miközben a Tiscali UK és Tiscali Italy a Telsey-t választotta set-top-box szállítójának. 

Világméretekben vezetõ szerepet tölt be az access gateway tervezésben és gyártásban, az IP video állomások és ház-hálózati megoldásokban, a szélessávú interaktív szolgáltatások biztosításában otthoni és vállalati felhasználók számára.  A Telsey volt az elsõ VoIP Triple-Play Access Gateway szállító, ez is segített megalapozni mai erõs partnerkapcsolati pozícióját.  2005-ben a Telecom Italia a Telsey-t választotta az olasz inkumbensek számára az elsõ nagyfelbontású IP video állomások szállításához partnerül. 

Az új leányvállalat bécsi székhelyéhez minden potenciális iroda elegendõ közelségben lesz, tevékenységük kiterjed Oroszországra és az utódállamokra, Ciprusra, stb.  23 országban 17 nyelven, 388 millió potenciális ügyfélre.

Címe:   TELSEY CENTRAL EASTERN EUROPE GmbH,   Hietzinger Kai, 87 – 1130 Vienna – Austria

http://www.telsey.com/

info@telsey.it

Harmat Lajos

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.