2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Olaszország: Nemzet és divat

1 min read
<span class="inline left"><a href="/node/12985"><img class="image thumbnail" src="/files/images/nation.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="68" /></a></span>  <p>Nation & Fasion. Egy rendezvény, mely bepillantást enged a világ egyik legnagyobb divat-nagyhatalma, Olaszország divatéletébe, május 24-25.-én a Műcsarnokban.</p><p> 

 

Nation & Fasion. Egy rendezvény, mely bepillantást enged a világ egyik legnagyobb divat-nagyhatalma, Olaszország divatéletébe, május 24-25.-én a Műcsarnokban.

 

 

Nation & Fasion. Egy rendezvény, mely bepillantást enged a világ egyik legnagyobb divat-nagyhatalma, Olaszország divatéletébe, május 24-25.-én a Műcsarnokban.

 

A Műcsarnok szervezésében 2008.-ban induló, a tervek szerint évente megrendezésre kerülő kétnapos eseménysorozat célja bekapcsolódni az európai divatélet aktív vérkeringésébe, évente más ország kiemelkedő divatházainak kollekcióit prezentálva. A rendezvény a divatszakma képviselőin túl, a nagyközönség számára is lehetőséget teremt a külföldi divatházak kollekcióinak megismerésére.

A két nap alatt 8 kiemelkedő divattervező kollekcióival ismerkedhetnek meg, melyek 2008 évi tavasz/nyári, pret á porter kollekció. Ezen divatmárkák az olasz divatélet szerves részeit képezik, magukon viselve az olasz divatélet sokszínűségét, izgalmas jegyeit.

A divatbemutatók óránként szünettel váltják egymást, a köztes időkben óriáskivetők és plazmatévék segítségével nyerhet bepillantást a nagyközönség a 2008-as őszi-téli kollekciók képeibe, anyagaiba.

http://www.mucsarnok.hu/

Németh Krisztina

Fotók:Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük