2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ön és a VAM Design bemutatja: Legvidámabb barakk kiállítás Felhívás: Legyünk együtt kurátorok!

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/20859"><img class="image thumbnail" src="/files/images/foto.thumbnail.jpg" border="0" width="74" height="100" /></a></span> <p>Táskarádió, bólogatós kutya, kisdoboskönyv, Csepel bringa, Tisza cipő, Trapper farmer....és Ön mit rakna hozzá?</p><p>

 foto.thumbnail

Táskarádió, bólogatós kutya, kisdoboskönyv, Csepel bringa, Tisza cipő, Trapper farmer….és Ön mit rakna hozzá?

 foto.thumbnail

Táskarádió, bólogatós kutya, kisdoboskönyv, Csepel bringa, Tisza cipő, Trapper farmer….és Ön mit rakna hozzá?

Csináljunk meg együtt a Legvidámabb barakk kiállítást – hozza be háztartásának azon tárgyait, darabjait, melyek bemutatása érdekes lehet a nyilvánosság számára is, s amely tárgyak valamilyen formában emblematikusak, szimbolikusak a szocializmus korszakára jellemzőek.

Táskarádió, télifagyi, bólogatós kutya, kisdoboskönyv. – Mi a közös bennük? Egy letűnt kor emlékei!

Az összegyűjtött tárgyak mintegy kiegészítésül szolgálnak azon fotóanyag mellé, amelyeket az MTI archívumából válogattunk, és a Legvidámabb barakk kiállítás gerincét képezik. A 170 darab, korszellemet tükröző fotó olyan képeket is tartalmaz, amelyeket eddig soha, sehol nem állítottak ki, nem lettek bemutatva. A kiállítás 800 négyzetméteren hívja emlékezni a 30 fölöttieket és megismerni a múltat a fiatalabb generációt. A tárlat visszatekintés, ugyanakkor felhívás a jövő újragondolására!

A tárgyaikat, dokumentumaikat felajánlók 2008. december 5-től jelentkezhetnek a lenti elérhetőségeken. A önkéntes kurátorok (azaz akik a kiállítást személyes tárgyaikkal bővítik) a tárlatot december folyamán ingyenesen tekinthetik meg.

Telefon: 06-1-6663-103

e-mail: erdeinora@vamdesign.hu

A felajánlott tárgyak átvétele a kiállítás időszaka alatt minden nap délelőtt 10 és 12 óra között történik az alábbi címen: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26. A tárgyak felajánlása és átadása önkéntes, a tárgyakat a VAM Design Center kiállítási installációihoz használja, így a tárgyak tulajdonosai lemondanak ezen tárgyakról.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.