2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Összefogás Koncert Magyarországért Budapesten és Győrben 2012. február 19-én.

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57943"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/t_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span> </p><p>Az elmúlt években számos segélykoncert szerveződött már különböző nemes célok érdekében (Afrika, AIDS, Japán, stb.), de ez lesz az első olyan megmozdulás, amikor minden résztvevő Magyarországért tehet valamit, segítheti a harcot az államadósság ellen, mivel a koncert bevétele a Rédly Elemér atya által létrehozott Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

t 6.thumbnail

Az elmúlt években számos segélykoncert szerveződött már különböző nemes célok érdekében (Afrika, AIDS, Japán, stb.), de ez lesz az első olyan megmozdulás, amikor minden résztvevő Magyarországért tehet valamit, segítheti a harcot az államadósság ellen, mivel a koncert bevétele a Rédly Elemér atya által létrehozott Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

t 6.thumbnail

Az elmúlt években számos segélykoncert szerveződött már különböző nemes célok érdekében (Afrika, AIDS, Japán, stb.), de ez lesz az első olyan megmozdulás, amikor minden résztvevő Magyarországért tehet valamit, segítheti a harcot az államadósság ellen, mivel a koncert bevétele a Rédly Elemér atya által létrehozott Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

 
Az ÖSZEFOGÁS KONCERT MAGYARORSZÁGÉRT fővédnöke Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
A Rédly Elemér győri katolikus plébános által indított kezdeményezéshez mindenki önként csatlakozhat. A nagyszabású koncert minden művésze fellépti díj nélkül vesz részt a rendezvényen, sőt, van aki erejéhez mérten támogatja is kisebb-nagyobb összeggel az Alapot.
A fellépők száma a két helyszínen a 100 főt is meghaladhatja, tehát egy igen igényes, változatos zenés-táncos programra válthatnak jegyet Budapesten, és Győrben a nézők, akik már a jegyvásárlásukkal is támogatják az Alapot, hiszen a technikai költségek levonása után a bevétel is az Alap számlájára kerül.

 
2012. február 19-én a színvonalas műsorról felvételt készítenek, mely várhatóan a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók adásába is bekerül.
Neményi Ádám főszervező, számos sikerfilm producere (pl. Made in Hungaria, Puskás Hungary) elmondta:
„Kövesi Csaba zalai vállalkozó ötlete alapján kezdtük el 2011. nyarán a szervezést. Elemér atyához hasonlóan győri Borkai Zsolt polgármester is azonnal mellénk állt, de nagy segítséget kaptunk Horváth Tihamértől az Alap Irányító Testületének elnökétől, a NEFMI Sportért Felelős Államtitkárságától is, akik pozitívan bírálták el pályázatunkat és megkaptuk február 19-re az Arénát, ahol 8 órán keresztül szól majd a zene az összefogás jegyében. Bársony Bálint és Németh Gábor Némo zenei rendezők segítségével Győrben és Budapesten is fantasztikus műsort sikerült összeállítanunk. Részletek a www.osszefogaskoncert.hu oldalon"

Napjaink nehéz gazdasági helyzetében sem szabad elfelejtenünk, hogy legnagyobb ellenségünk az államadósság, ami ellen gyermekeink és magunk érdekében is csak összefogással tudunk eredményesen harcolni. Ennek érdekében szervezzük ezt a koncertet is.

Előzetes számításaink szerint az évente megrendezésre kerülő Összefogás Magyarországért komoly erőket tud megmozgatni és így, azon kívül, hogy már az első évben

jelentős összeggel fogja támogatni az Államadósság Elleni Alapot, arra is jó alkalmat ad, hogy a zenén keresztül összehozzuk az embereket, és erősítsük az összetartozás érzését."

 

„Amikor a Nézőpont Intézet felmérest készített hogy hányan járulnának hozzá saját pénzükkel az államadósság törlesztéséhez, akkor sok olyan internetes hozzászólást olvastam, hogy „majd bolondok leszünk fizetni". Ez a hozzáállás váltotta ki belőlem azt a kezdeményezést, amit a Hit pajzsa kitüntetés átvételekor jelentettem be. hogy az államadósság törlesztésre felajánlok egymillió forintot. 
Mindegyikünknek, akiknek fontos Magyarország jövője, lelkiismereti kötelességünk, hogy lehetőségeink szerint hozzájáruljunk az adósság törlesztéséhez.
Tisztában vagyok vele, hogy a teljes államadóssághoz képest jelentéktelen összeg, amit adtam, és amit mások adhatnak. Inkább az erkölcsi következményeket tartom fontosnak, a közérdek felismerését. Akármilyen kevéssel járul hozzá valaki az ügyhöz, ezzel is a nemzeti összefogást erősíti. Másrészt, aki a közösbe önként befizet az talán nem fog máshol elvenni belőle., es azt sem nézi majd el, hogy adócsalással vagy más módon azt mások megdézsmáljak."
– (Rédly Elemér, győri katolikus plébános)

A két helyszínen fellépők tekintélyes névsora: DJ Dominique, Hien, Kiki, Király Viktor és Király Linda, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Mórocz Adri és a Boribon muzsikál, a Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel-Kovács Zoltán, Fábián György Rédly Elemér Borkay Zsolt,

Adri, Bende Ildikó, Kozmix, Járai Márk, Forgács Péter, a Hangária, Miller Zoltán, MM, Caramel, Kiss Tünde és Szikora Robi.

 

Az Összefogás Koncerten lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hivatalos programban szereplő előadók mellett 2 további zenekar is fellépjen 2012. február 19-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a többezres közönség előtt.

A barátaitok imádják a zenéteket? És már látták is néhányan a videótokat a Youtube-on?
És játszottatok már többezres közönség előtt a Budapest Sportaréna színpadán? Ha még nem, itt a lehetőség: PÁLYÁZAT – Tiéd a színpad!
A pályázó zenekarok közül egyet az Összefogás Koncert fellépőiből alakuló hét tagú zsűri választ ki, egyet pedig a nagyközönség tagjai szavaznak meg (a szavazatokat egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet majd leadni).
A facebookos közönségszavazás 2012. február 6-án indul, és február 14-én éjfélkor zárul.
A pályázatra a szavazás elindulása után is lehet még jelentkezni, egészen 2012. február 12-ig
érkezhetnek be nevezések. A lényeg, hogy a közönségszavazás február 14-ei záráskor a tiétek legyen a legtöbb szavazat…
Tiéd a színpad!A jelentkezés módja
Ha a zenekaroddal fel szeretnél lépni az Összefogás Koncerten 2012. február 19-én a Budapest Sportaréna színpadán, küldd el a következőket a tiedaszinpad@gmail.com e-mail címre:

 • Zenekar tagjai
  Zenekar vezetőjének (vagy menedzserének) elérhetőségei (név, e-mail, telefonszám)
 • Néhány szó az együttesről
  Néhány (jó) kép az együttesről
 • Link a zenekar honlapjához (ha van..)
 • Link a zenekar facebook oldalához (ha van…)
 • Link egy Youtube videótokhoz – ahhoz a számhoz, amit elő szeretnétek adni az Összefogás Koncerten. A videó lehet bármilyen: videóklip, koncertfelvétel, vagy a próbán készült videó, a lényeg, hogy TI szerepeljetek rajta. Ezzel a számmal szálltok versenybe, ezt a videót fogják majd beemelni a közönségszavazás facebookos felületére is.
  A jelentkezéssel szavatolod, hogy jogosult vagy a zenekar képviseletére, és vállalod, hogy a pályázaton nevezett számmal fel tudtok lépni a Budapest Sportarénában 2012. február 19-én.

 

Szavazz a kedvencedre, hogy felléphessen a Sportarénában!

www.osszefogaskoncert.hu

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.