2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Óvintézkedések a Fővárosi Nagycirkuszban

2 perc olvasás
hugonnai 1

 

cirkusz logo

Megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással igyekszik növelni a Fővárosi Nagycirkusz a nézők biztonságát. A fesztiválok elmaradása okán nagyobb felelősség hárul a kulturális intézményekre, ezért a cirkuszi előadások látogatóinak védelmében önkorlátozó intézkedéseket vezettek be.

tunder 1

A Fővárosi Nagycirkusz nézőterén minden második sorban tudnak csak helyet foglalni a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is kihagynak helyeket. Megduplázta az intézmény a mellékhelyiségek és a közönségforgalmi terek tisztítási rendjének gyakoriságát is, a pénztáraknál lévő sorban állást pedig az online jegyvásárlás erősítésével igyekeznek csökkenteni. A cirkuszba érkezőket arra kérik, hogy használják a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékokat.

hugonnai 1

A jelenleg futó, „Tündértánc – Nővarázs” című előadás fináléjában az artisták szintén az egymásra figyelésre hívják fel a figyelmet. Az új műsor a női lét különböző aspektusait és a nőiséget helyezi előtérbe a cirkusz- és a képzőművészetek segítségével. Az előadás záró jelenetében emléket állít dr. Hugonnai Vilmának, az első magyar orvosnőnek, aki lelkes, elkötelezett kezdeményezője volt az általános, egészségügyi felvilágosításnak. A cirkusz igazgatósága ezzel kívánja felhívni a figyelmet ebben a járványveszélyes helyzetben a fegyelmezett, egymásra figyelő magatartásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.