2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Panasonic Multicooker: okos megoldás minden konyhában – számos háztartási gépet helyettesít

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79825"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_368.preview.jpg" border="0" width="459" height="367" /></a></span>A Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony. </p>  <p><strong>

A Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony.

 

A Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony.

 

Az új főzőgépet azoknak fejlesztették ki, akik szeretik az ízletes, sokszínű házikosztot, bonyolult előkészítések és utólagos mosogatás nélkül. A Panasonic Multicooker segítségével ötféle módon – főzéssel, sütéssel, ragu funkcióval, pirítással és párolással – készülhet az étel egyetlen konyhai gépben. A Multicooker külön programot tartalmaz a rizsimádóknak – a tökéletes íz és állag garantált.

 

A boltokba kétféle Panasonic Multicooker kerül: a csúcsmodell SR-TMJ501 tíz programmal, míg az alapmodell SR-TMH501 hat programmal járul hozzá a könnyű, gyors és egészséges otthoni főzéshez. Ezekkel az eszközökkel rengeteg időt spórolhat, hogy inkább családjával, barátaival vagy kedvenc hobbijával foglalkozhasson.

 

A Panasonic többfunkciós főzőgépével garantáltan könnyű a főzés. Csak keverje össze az alapanyagokat a belső edényben, állítsa be a kívánt funkciót és várja meg a sípoló hangot, amely jelzi, ha elkészült az étel. Kezdő szakácsok számára is könnyen kezelhető, a speciális beépített érzékelők automatikusan beállítják az étel mennyiségének megfelelő hőfokot. A rizs, zabkása és rizseshús funkcióknál a Fuzzy Logic technológia képes eldönteni, hogy mikor van kész az étel, és lekapcsolja a készüléket.

 

Amint az étel elkészült, a Multicooker automatikusan a melegen tartó funkcióra kapcsol (akár 12 órán át), ami igazán hasznos, ha Ön és családtagjai különböző időpontokban érkeznek haza. A multifunkcionális főzőgépben készített ételek így mindig melegen várnak mindenkit. A késleltetett időzítő igazán praktikus, hiszen szükségletei szerint előre megtervezheti az étel elkészítését. Beállítja reggel, és az étel este készen várja. A készülék kompakt méretének köszönhetően bármilyen helyzetben használható – csak egy áramforrásra van szüksége és már el is készítheti kedvenc ételét a nyaralójában vagy akár utazáskor is.

 

A Panasonic többfunkciós Multicooker egy 5 literes Teflon bevonatú, kivehető belső edényt, gőzölőkosarat tartalmaz, a könnyű hordozhatóság érdekében fogantyúval felszerelt, valamint különleges gőzsapkát, praktikus műanyag merőkanalat és egy használati utasításokkal és receptekkel teli CD-t is tartalmaz.

 

A magyar piacon a Panasonic Multicooker SR-TMJ501 csúcsmodell 39 990 forintba kerül, míg az alapmodell SR-TMH501 32 990 forintért kerül az Expert Műszaki Áruházláncba a napokban. Hamarosan debütál a www.fozzokosan.hu weboldal, ahol a Multicooker tulajdonosokat neves séfek és felhasználók receptjei inspirálják.  A Multicooker Facebook rajongói oldalán – ami a Panasonic Multicooker Főzz okosan címen lesz elérhető – könnyű recepteket és tapasztalatokat cserélhetnek majd az érdeklődők. Ezzel a két csatornával a Panasonic szeretne közösséget is építeni, ahol bárki megoszthatja könnyű, gyors és egészséges, azaz „okos" főzési tapasztalatait.

 

 http://www.panasonic.hu/

http://www.panasonic.eu/

http://www.facebook.com/Panasonic.Magyarorszag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.