2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Panasonic Multicooker: okos megoldás minden konyhában – számos háztartási gépet helyettesít

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79825"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_368.preview.jpg" border="0" width="459" height="367" /></a></span>A Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony. </p>  <p><strong>

1 368.previewA Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony.

 

1 368.previewA Panasonic Magyarországon is piacra dobta első többfunkciós főzőgépét, amely ideális rizsfőzéshez, pörköltek, levesek, sütemények készítéséhez, de pirításhoz és pároláshoz is. Sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkája helyettesíthető vele, könnyen elfér a konyhában és költséghatékony.

 

Az új főzőgépet azoknak fejlesztették ki, akik szeretik az ízletes, sokszínű házikosztot, bonyolult előkészítések és utólagos mosogatás nélkül. A Panasonic Multicooker segítségével ötféle módon – főzéssel, sütéssel, ragu funkcióval, pirítással és párolással – készülhet az étel egyetlen konyhai gépben. A Multicooker külön programot tartalmaz a rizsimádóknak – a tökéletes íz és állag garantált.

 

A boltokba kétféle Panasonic Multicooker kerül: a csúcsmodell SR-TMJ501 tíz programmal, míg az alapmodell SR-TMH501 hat programmal járul hozzá a könnyű, gyors és egészséges otthoni főzéshez. Ezekkel az eszközökkel rengeteg időt spórolhat, hogy inkább családjával, barátaival vagy kedvenc hobbijával foglalkozhasson.

 

A Panasonic többfunkciós főzőgépével garantáltan könnyű a főzés. Csak keverje össze az alapanyagokat a belső edényben, állítsa be a kívánt funkciót és várja meg a sípoló hangot, amely jelzi, ha elkészült az étel. Kezdő szakácsok számára is könnyen kezelhető, a speciális beépített érzékelők automatikusan beállítják az étel mennyiségének megfelelő hőfokot. A rizs, zabkása és rizseshús funkcióknál a Fuzzy Logic technológia képes eldönteni, hogy mikor van kész az étel, és lekapcsolja a készüléket.

 

Amint az étel elkészült, a Multicooker automatikusan a melegen tartó funkcióra kapcsol (akár 12 órán át), ami igazán hasznos, ha Ön és családtagjai különböző időpontokban érkeznek haza. A multifunkcionális főzőgépben készített ételek így mindig melegen várnak mindenkit. A késleltetett időzítő igazán praktikus, hiszen szükségletei szerint előre megtervezheti az étel elkészítését. Beállítja reggel, és az étel este készen várja. A készülék kompakt méretének köszönhetően bármilyen helyzetben használható – csak egy áramforrásra van szüksége és már el is készítheti kedvenc ételét a nyaralójában vagy akár utazáskor is.

 

A Panasonic többfunkciós Multicooker egy 5 literes Teflon bevonatú, kivehető belső edényt, gőzölőkosarat tartalmaz, a könnyű hordozhatóság érdekében fogantyúval felszerelt, valamint különleges gőzsapkát, praktikus műanyag merőkanalat és egy használati utasításokkal és receptekkel teli CD-t is tartalmaz.

 

A magyar piacon a Panasonic Multicooker SR-TMJ501 csúcsmodell 39 990 forintba kerül, míg az alapmodell SR-TMH501 32 990 forintért kerül az Expert Műszaki Áruházláncba a napokban. Hamarosan debütál a www.fozzokosan.hu weboldal, ahol a Multicooker tulajdonosokat neves séfek és felhasználók receptjei inspirálják.  A Multicooker Facebook rajongói oldalán – ami a Panasonic Multicooker Főzz okosan címen lesz elérhető – könnyű recepteket és tapasztalatokat cserélhetnek majd az érdeklődők. Ezzel a két csatornával a Panasonic szeretne közösséget is építeni, ahol bárki megoszthatja könnyű, gyors és egészséges, azaz „okos" főzési tapasztalatait.

 

 http://www.panasonic.hu/

http://www.panasonic.eu/

http://www.facebook.com/Panasonic.Magyarorszag

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.