2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PÉNTEKEN MOBILKONFERENCIA!

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/19818"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mobil.thumbnail_1.jpg" border="0" width="100" height="64" /></a></span>2008. November 14-én a Sanoma Budapest Zrt. székházában kerül megrendezésre a IV. Magyarországi MobilKonferencia, melyen neves szakemberek bevonásával a mobilszolgáltatások fejlődési irányát kísérhetjük figyelemmel.  </p><p>

 

mobil.thumbnail 12008. November 14-én a Sanoma Budapest Zrt. székházában kerül megrendezésre a IV. Magyarországi MobilKonferencia, melyen neves szakemberek bevonásával a mobilszolgáltatások fejlődési irányát kísérhetjük figyelemmel. 

 

mobil.thumbnail 12008. November 14-én a Sanoma Budapest Zrt. székházában kerül megrendezésre a IV. Magyarországi MobilKonferencia, melyen neves szakemberek bevonásával a mobilszolgáltatások fejlődési irányát kísérhetjük figyelemmel. 

Milyen kihívásoknak kell megfelelnie egy piacképes mobilszolgáltatásnak? Hogyan terjeszthetők a szolgáltatások? Konkrét példán és általános környezettanulmányokon keresztül kapunk válaszokat ezekre a kérdésekre a IV. Magyarországi MobilKonferencián.

Két szekcióban két nagy téma köré csoportosíthatók az előadások: a délelőtt témája az új mobilszolgáltatások különböző irányvonala, illetve a mobiltelefonon keresztül elérhető hirdetési megoldások ismertetése lesz. A Google magyarországi igazgatója, a Magyar Telekom Nyrt. és a Vodafone Magyarország zrt. vezetői, az MMA (Mobile Marketing Association) képviselője mondják el majd, hogyan érdemes és lehet szolgáltatásokat eljuttatni a mobil böngészőkre. Dobó Mátyás a Blogter tartalomfejlesztési igazgatója a mobil szolgáltatások tervezésének új trendjeire világít rá. Dr. Benyó Balázs konkrét szolgáltatásokat elemez, melyeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közreműködésével fejlesztettek magyarországi projekt csapatok.

A délután a mobil biztonságé. Matjaz Rozman Szlovéniából látogat el hozzánk és cégének, a Halcom-nak mobilfizetési megoldását mutatja be, melyet már mobilszolgáltatók is alkalmaznak. Ralph van Uden a Deloitte képviseletében a biztonságos mobil tranzakciókról, a mögöttük alkalmazott technikai megoldásokról ad áttekintést, elemző szemmel. Vilmos András az európai SEMOPS projekt tapasztalatait tárja a hallgatók elé a mobil pénzügyi szolgáltatások vizsgálatával. Gere Pétertől, a Digitania üzletágvezetőjétől az első magyar LBS alapú közösségépítő mobil oldalról levonható tanulságokat hallgathatjuk meg.

Az előadásokat egy kerekasztal beszélgetés követi, melyen részt vesznek az előadók. Ezt a beszélgetést is a nap házigazdája Várnagy Attila, a Telecom magazin főszerkesztője fogja vezetni.

Kerüljünk közelebb a konkrét megoldásokhoz konkrét válaszokkal a MobilKonferencián.

http://www.mobilkonferencia.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.