2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Prémium Hungarikum Kereskedőház a kiváló minőségű magyar termékek érdekében

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/22273"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ph.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.premium-hungaricum.hu/" title="http://www.premium-hungaricum.hu/" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.premium-hungaricum.hu/">http://www.premium-hungaricum.hu/</a> </strong></span></span><p>2009. február 10-én, a Hotel Mercure Budapest ad otthont annak a konferenciának, mely hivatalosan is útjára indítja a Magyar Áruk Webáruházát.</p><p>

 http://www.premium-hungaricum.hu/http://www.premium-hungaricum.hu/

2009. február 10-én, a Hotel Mercure Budapest ad otthont annak a konferenciának, mely hivatalosan is útjára indítja a Magyar Áruk Webáruházát.

 http://www.premium-hungaricum.hu/http://www.premium-hungaricum.hu/

2009. február 10-én, a Hotel Mercure Budapest ad otthont annak a konferenciának, mely hivatalosan is útjára indítja a Magyar Áruk Webáruházát.

A Premium Hungarikum Egyesület azért alakult meg 2004-ben, hogy összefogja a Kárpát medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari, és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, természetes alapanyagok, és környezetbarát technológia felhasználásával.

Az Egyesület a modern technikát veszi igénybe azért, hogy javítsa a magyar termelők piacra jutásának esélyeit, és célirányosan eljuttassa a kiváló minőségű magyar élelmiszereket a fogyasztókhoz.

A belépő tagok számára díjmentesen felkínálja a saját webáruház létrehozásának lehetőségét, miközben azok, egy olyan szervezethez tartoznak, amely egy közös infrastrukturális bázis alapján intézi a csatlakozók disztribúciós tevékenységét. A tagok önálló adminisztrációs felülettel rendelkeznek, igényeik szerint testre szabhatják webáruházukat, és nyomon követhetik megrendeléseiket, melyről a disztribútor is értesítést kap.

Fontos azonban, hogy az egyes gyártók oldala egységes színvilágával, és stílusával tükrözze a magyar termékek fontosságát, hisz a webáruház a rendszerbe belépett valamennyi cég kirakata is egyben.

A Premium Hungarikum Kereskedőház, ezen kívül, felvállalja az üzletekkel való kapcsolat építését, melyekbe az áruk közvetlenül beszállíthatók, illetve igény esetén a raktározás és bemutatótermi megjelenés lehetőségét is biztosítja.

Saját rendszerében vállalja továbbá a termékek kiszállítását Budapest és annak 50 km-es vonzáskörzetében.

Az Egyesület törekvése egyedülálló, hisz mindnyájunk érdeke, hogy a kiváló minőségű magyar termékek elnyerjék méltó helyüket a gasztronómiánkban, és vásárlási kultúránkban egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.