http://www.premium-hungaricum.hu/http://www.premium-hungaricum.hu/

2009. február 10-én, a Hotel Mercure Budapest ad otthont annak a konferenciának, mely hivatalosan is útjára indítja a Magyar Áruk Webáruházát.

 http://www.premium-hungaricum.hu/http://www.premium-hungaricum.hu/

2009. február 10-én, a Hotel Mercure Budapest ad otthont annak a konferenciának, mely hivatalosan is útjára indítja a Magyar Áruk Webáruházát.

A Premium Hungarikum Egyesület azért alakult meg 2004-ben, hogy összefogja a Kárpát medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari, és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, természetes alapanyagok, és környezetbarát technológia felhasználásával.

Az Egyesület a modern technikát veszi igénybe azért, hogy javítsa a magyar termelők piacra jutásának esélyeit, és célirányosan eljuttassa a kiváló minőségű magyar élelmiszereket a fogyasztókhoz.

A belépő tagok számára díjmentesen felkínálja a saját webáruház létrehozásának lehetőségét, miközben azok, egy olyan szervezethez tartoznak, amely egy közös infrastrukturális bázis alapján intézi a csatlakozók disztribúciós tevékenységét. A tagok önálló adminisztrációs felülettel rendelkeznek, igényeik szerint testre szabhatják webáruházukat, és nyomon követhetik megrendeléseiket, melyről a disztribútor is értesítést kap.

Fontos azonban, hogy az egyes gyártók oldala egységes színvilágával, és stílusával tükrözze a magyar termékek fontosságát, hisz a webáruház a rendszerbe belépett valamennyi cég kirakata is egyben.

A Premium Hungarikum Kereskedőház, ezen kívül, felvállalja az üzletekkel való kapcsolat építését, melyekbe az áruk közvetlenül beszállíthatók, illetve igény esetén a raktározás és bemutatótermi megjelenés lehetőségét is biztosítja.

Saját rendszerében vállalja továbbá a termékek kiszállítását Budapest és annak 50 km-es vonzáskörzetében.

Az Egyesület törekvése egyedülálló, hisz mindnyájunk érdeke, hogy a kiváló minőségű magyar termékek elnyerjék méltó helyüket a gasztronómiánkban, és vásárlási kultúránkban egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük