2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rag’n’Bone Man koncertjegyeket rejt az MTV Télapó zsákja

3 perc olvasás

ragn.jpg2018-ban hazánkba is ellátogat Nagy-Britannia aranytorkú énekese, Rag’n’Bone Man, hogy a Grande Reserve turné keretein belül a magyar rajongókat is elkápráztassa nem mindennapi hangjával.

 

Az MTV Télapójának zsákja most három szerencsés számára a májusi koncertre szóló páros belépőjegyeket rejt, december 6-tól pedig bárki játszhat értük az MTV News Hungary Facebook oldalán, ahol további értékes nyeremények is gazdára találnak majd.

 

Rory Graham vagy ahogy legtöbben ismerik Rag’n’Bone Man, 2017 márciusában robbant be a köztudatba és egyúttal a slágerlisták élére, Human című dalával. A brit énekes azóta elképesztő sikereket ért el, ami nem meglepő, hiszen a zenész szakmában többen is nagy jövőt jósoltak számára. Mindössze 15 éves volt, amikor először megcsillogtatta tehetségét, bár először a rap világában bontogatta szárnyait, apja tanácsára a blues műfajba is belekóstolt. A két stílust egyedien ötvöző énekes idén már számos díjat besepert, többek között két BRIT díjat, a Kritikusok és a Legjobb Új Művész Díját.

 

Az aranytorkú énekesre az MTV is felfigyelt, a tavalyi évben Push rovatában mutatta be a csatorna. Most pedig az októberben debütáló magyar MTV is elhozza rajongóinak Rag’n’Bone Mant.  Amellett, hogy a hazai tehetségeknek teret biztosít a zenecsatorna, a zene szeretetét és annak értékét is maradéktalanul szeretné közvetíteni, így december 6-án az MTV Télapója nem akármilyen ajándékkal érkezik majd. Zsákjában három, a brit énekes májusi koncertjére szóló páros belépőjegy lapul majd, amelyért most nem kell mást tenni, mint játszani a szerda reggeltől egészen vasárnap estig tartó MTV News Hungary Facebook oldalán futó nyereményjátékkal és helyesen válaszolni az énekessel kapcsolatos kérdésekre. A helyesen válaszolók között sorsolják ki azt a három szerencsést, aki májusban másodmagával bulizhat majd a Papp László Budapest Sportarénában, de emellett három Rag’n’Bone Man sapka és három CD is gazdára talál majd.

 

Az MTV News Hungary Facebook oldala mellett december 6-án érdemes lesz figyelemmel kísérni a csatorna weboldalát is, ahol a rajongók további érdekes információkat tudhatnak meg az énekesről, de természetesen a magyar MTV is készül a Rag’n’Bone Man napra, szerdán többször is felcsendülnek majd az énekes legnagyobb slágerei a zenecsatornán. 

 

A Rag’n’Bone játék december 6-án indult az MTV News Hungary Facebook oldalán, ahol egészen vasárnap estig játszhatnak a rajongók az értékes nyereményekért.

 

https://www.ragnbonemanmusic.com

https://www.facebook.com/mtvnewshu/?hc_ref=ARRYDYqvLbt22ah0-buYXaGAulmxQJ2heZzMSmc_nVXw7vD993_lkxScZS2mOzLaDiU&fref=nf

https://www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.