2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rajz és verspályázat a Környezetvédelmi Világnapra -2007. június 5.

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/2410"><img class="image thumbnail" src="/files/images/eukornyvedelem.thumbnail.png" border="0" alt="EU környezetvédelem" title="EU környezetvédelem" width="96" height="100" /></a></span>A Környezetvédelmi Világnap tiszteletére a Felsõ-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság ? A víz életet ad, vigyázz rá !" címmel rajz és vers pályázatot hirdet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei általános iskolák diákjai részére.</p><p>

eu környezetvédelemA Környezetvédelmi Világnap tiszteletére a Felsõ-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság ? A víz életet ad, vigyázz rá !" címmel rajz és vers pályázatot hirdet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei általános iskolák diákjai részére.

eu környezetvédelemA Környezetvédelmi Világnap tiszteletére a Felsõ-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság ? A víz életet ad, vigyázz rá !" címmel rajz és vers pályázatot hirdet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei általános iskolák diákjai részére.

A pályázat célja:

A jövõ generációinak figyelmét ráirányítani – már gyermekkorban – a víz értékére, fontosságára.

Olyan pályamunkákat várunk, amelyek a gyermekek vízzel kapcsolatos saját, a testvérekkel, szülõkkel, családtagokkal átélt élményeiket, a közeli vízfolyásokkal, tavakkal kapcsolatos jövõbeli elképzeléseiket, álmaikat örökítik meg. Az alkotás témája lehet a víztisztaság fontossága, a lakóhelyhez közeli tavak, patakok vagy a folyók élõvilága és ezekkel kapcsolatos szabadidõs tevékenységek.

Pályázati tudnivalók:

Pályázni lehet bármely technikával készített rajzzal, festménnyel illetve verssel, mely pályamû témájával, hangulatával illeszkedik a kiíráshoz.
A pályázaton minden 6-14 év közötti gyermek részt vehet.

Korcsoportok:

I.: 6-10 évesek rajz kategóriában

II.: 10-14 évesek rajz és vers kategóriában

Egy pályázó maximum két pályamunkát nyújthat be. Technikai megkötés nincs – bármilyen eszközzel lehet dolgozni. Pályamûveket rajz esetén A/3-as és A/4-es méretben fogadunk el, a vers esetében minimum fél, maximum 1 oldalt A4-es terjedelemben.

A pályamûvek hátoldalán olvashatóan kérjük feltûntetni a pályázó nevét, életkorát, pontos lakcímét és az iskola nevét, címét.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2007.július 6.

Cím:

Felsõ-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 19.

A borítékra írja rá: Rajz és vers pályázat

A beérkezett alkotásokat szakemberekbõl álló zsûri bírálja el. A kategóriák legjobb alkotói oklevelet és jutalmat kapnak. Az elsõ és második korcsoport elsõ helyezettjeinek a jutalma egy a Dráva folyó mentén történõ Hód-telepítési programban való aktív részvétel. Az elsõ 20-20 helyezett kisebb ajándékcsomagot kap.

Eredményhirdetésrõl és a kiállítás megnyitásáról a nyerteseket iskolájukon keresztül értesítjük. (Az eredményhirdetés õsszel várható)

A nyertes rajzokat kiállítjuk, így a kis képzõmûvészek alkotásait ország- világ megcsodálhatja.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.