2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Hihetetlen árak!

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/522"><img class="image thumbnail" src="/files/images/BA40_ElsoJaratSzemelyzet.thumbnail.jpg" border="0" alt="BA40 elsõ járat személyzete" title="BA40 elsõ járat személyzete" width="80" height="100" /></a> </span> Négy évtizede van jelen Magyarországon a British Airways, ezért most a 40 évvel ezelõtti árakkal ünnepli 40. magyarországi születésnapját a brit légitársaság.</p><p>

 

ba40 elsõ járat személyzete  Négy évtizede van jelen Magyarországon a British Airways, ezért most a 40 évvel ezelõtti árakkal ünnepli 40. magyarországi születésnapját a brit légitársaság.

 

ba40 elsõ járat személyzete  Négy évtizede van jelen Magyarországon a British Airways, ezért most a 40 évvel ezelõtti árakkal ünnepli 40. magyarországi születésnapját a brit légitársaság.

ba40 elsõ járat elsõ utasa  Menetrendszerinti járatokat 1967 áprilisától üzemeltet Budapest és London között a British Airways. A 40. magyarországi ?születésnapja" alkalmából, egy nap erejéig ?nosztalgia áron", azaz a 40 évvel ezelõtti árakon nyújt utazási lehetõséget Londonba a brit légitársaság, amely április 4-én a www.ba.com  oldalon történõ foglalás esetén, már irányonként 1500 forinttól kínál repülõjegyeket a brit fõvárosba. Ezzel egy idõben, az internetes oldalának online bevásárló kosarával lefoglalt londoni szállás, autóbérlés, transzferek és szabadidõs programok árából is 20 százalékos kedvezményt ad.

A British Airways a 60-as éveket jellemzõ kelet-nyugati politikai szembenállás áthidaló követeként, az elsõ igazi ?nyugati" légitársaságként érkezett Magyarországra. A magyar és az angol kormány 1967 elején aktualizálta országaik érvényben lévõ légügyi egyezményét, amely alapján 1967. április 1-én indíthatott Londonból Budapestre menetrend szerinti repülõjáratot a British Airways jogelõdje, a British European Airways.

A légitársaság utaslétszáma ekkor még meglehetõsen alacsony szintet, de folyamatosan növekvõ tendenciát tükrözött. Magyarországi piaci jelenlétének elsõ évében a jogelõd légitársaság mindössze 88 utast üdvözölhetett gépei fedélzetén.

nagy katalin ba marketing vezetõ ?Négy évtized egy ember és egy vállalat életében is nagy idõ éppen ezért az ilyen kerek évfordulók alkalmával mindannyian nosztalgiával tekintünk vissza a mögöttünk hagyott évtizedekre." – mondta Nagy Katalin, a légitársaság Magyarországért, Cseh Köztársaságért és Szlovákiáért felelõs marketing vezetõje. ?Most az ünnepelt ad ajándékot. Negyvenedik születésnapunk alkalmából, április 4-én, csak egy napig ?nosztalgia áron", de a légitársaságunkra jellemzõ magas színvonalú fedélzeti ellátást biztosítva kínálunk utazási lehetõséget Londonba." – tette hozzá Nagy Katalin.

Április 4-én a http://www.ba.com/  internetes oldalon foglalt repülõjegyek árai az adók és illetékek nélkül értendõk! Az akciós jegyekkel történõ utazás 2008. március 31-ig lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.