2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Tóparti fürdõház

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3268"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Furdohaz.thumbnail.jpg" border="0" alt="Siófok, Yacht Club Fürdõháza" title="Siófok, Yacht Club Fürdõháza" width="100" height="75" /></a></span><strong> </strong>Ötszáz millió forintos beruházás fejezõdött be és a siófoki Yacht Club egy új fürdõházzal bõvült. <p>

siófok, yacht club fürdõháza Ötszáz millió forintos beruházás fejezõdött be és a siófoki Yacht Club egy új fürdõházzal bõvült.

siófok, yacht club fürdõháza Ötszáz millió forintos beruházás fejezõdött be és a siófoki Yacht Club egy új fürdõházzal bõvült.

 A Hotel Yacht Club felújítása Siófok vitorláskikötõjében, már két évvel ezelõtt megtörtént. A hotelben barátságos, otthonos környezetben és a modern komfort követelményeinek eleget téve gondoskodnak a vendégek kikapcsolódásáról. A légkondicionált szobákban telefon, TV, minibár, Internet-csatlakozás szolgálja a kényelmet. Ebben a kellemes és inspiráló környezetben a szálloda ideális feltételeket teremt üzleti találkozók, tréningek, szemináriumok számára is.

siófok, hotel yacht clubA házban két jól felszerelt, Internet-csatlakozással is ellátott konferenciaterem található. A háromcsillag-superior minõsítésû szállodához, kikötõre nézõ étterem, illetve nyáron panorámás grillterasz is kapcsolódik.

A szálloda vezetõsége vendégeinek az aktív pihenés számos lehetõségét kínálja egész évben. Kialakítottak egy klubszobát biliárddal, TV-vel, társasjátékokkal. A hotelben lehetõség van továbbá kerékpár, kajak-kenu és nordic walking botok kölcsönzésére, a közelben vitorlázásra, horgászatra, sétahajózásra. Széles körû információ áll továbbá a vendégek rendelkezésére a Siófokon és környékén elérhetõ egyéb sportolási és kikapcsolódási lehetõségekrõl, mint lovaglás, quad, paintball, gokart, szörf, wakeboard, bor- és pálinkakóstolás, fesztiválok, koncertek, korcsolyázás, jégvitorlázás és sok más.

A szálloda nem zártkörû, bárki igénybe veheti. Igényes, de mégis megfizethetõ. Most egy szép medencét is építettek hozzá. A cél az volt, hogy ne egy újabb élményfürdõt, inkább egész évben használható, huszonöt méteres úszómedencét hozzanak létre. Magyaros nevet kívántak adni neki, így lett Fürdõház. Iskolai célokra is rendelkezésre áll, azoknak a gyerekeknek a sportoltatását végzik majd itt, akik már tudnak úszni.

versenyYacht Club Fürdõház az úszás és kikapcsolódás élménye mellett csodálatos balatoni panorámát is kínál. A relaxálást és élményeket beltéri pezsgõfürdõ és egész évben használható, meleg vizes kültéri pezsgõfürdõk is biztosítják. Az apróbbak szórakozásáról gyermekmedence gondoskodik. Pihenésre a fürdõházban elhelyezett nyugágyakban, jó idõben pedig a tágas napozóteraszon van lehetõség. A szaunarészlegben finn és infra szauna, merülõdézsa, gõzfürdõ, pihenõszoba, szolárium várja a vendégeket. Az egész évben nyitva tartó létesítményben a medencékhez és a szauna rész légbe külön belépõjegy is váltható, a masszázsok pedig a fürdõháztól függetlenül is látogathatók.

Napirenden van a kikötõ bõvítése is. Csak a mederjogi engedélyen múlik, hogy újabb négyszáz vitorlás számára építsenek kikötõhelyet. A Nemzeti Fejlesztési Terv fontos része a turizmus fejlesztése. Siófokon a megvalósításhoz minden ugrásra készen áll, csak az állam két kezének munkáját kellene összehangolni valakinek.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.