2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Védelem a világ bármely pontján felbukkanó kémprogramok ellen – megjelent a CounterSpy 2.5-ös verziója –

3 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/3272"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ss01_large.thumbnail.gif" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="76" /></a></span>A Sunbelt Software a megjelentette a többszörös díjnyertes kémprogram-eltávolító CounterSpy legfrissebb verzióját. A 2.5-ös változat számos új funkcióval bõvült, többek között a jelentõsen felgyorsult valós idejû védelem, a 64 bites Windows Vista támogatás és a továbbfejlesztett VIPRE<sup>TM</sup> vírusvédelmi technológia is szerepel az új programban. <p align="left">

 1A Sunbelt Software a megjelentette a többszörös díjnyertes kémprogram-eltávolító CounterSpy legfrissebb verzióját. A 2.5-ös változat számos új funkcióval bõvült, többek között a jelentõsen felgyorsult valós idejû védelem, a 64 bites Windows Vista támogatás és a továbbfejlesztett VIPRETM vírusvédelmi technológia is szerepel az új programban.

 1A Sunbelt Software a megjelentette a többszörös díjnyertes kémprogram-eltávolító CounterSpy legfrissebb verzióját. A 2.5-ös változat számos új funkcióval bõvült, többek között a jelentõsen felgyorsult valós idejû védelem, a 64 bites Windows Vista támogatás és a továbbfejlesztett VIPRETM vírusvédelmi technológia is szerepel az új programban.

A CounterSpy 2.5 aktív védelme robusztus, valós idejû védettséget jelent valamennyi károkozóval és illetéktelen rendszermódosítással – így például az internet böngészõ beállításainak jogosulatlan megváltoztatásával – szemben, ráadásul a teljes védelem most a korábbinál is kevesebb hardver erõforrást vesz igénybe. A felhasználók számára ez azt jelenti, hogy a korábbi változathoz képest töredéknyi processzor használat mellett gyakorlatilag észrevétlenül mûködik a program.

2

A 2.5-ös verzió nem csupán a Windows Vista 32 és 64 bites verziója számára nyújt támogatást, hanem a Windows Server 2003 SP1, illetve az újabb szerver operációs rendszereken is alkalmazható.

A CounterSpy már a 2-es verzióban egy új, hibrid technológiát mutatott be, a VIPRETM antivírus technológiával ugyanis a világ elsõ hibrid, káros programok elleni védelmi rendszerét alkotja. A CounterSpy ezzel egyedülálló módon egyszerre nyújtott védelmet a beépülõ károkozók és a kémprogramok ellen, ráadásul a program központi adatbázisa több mint 750.000 káros alkalmazást tart számon. A Sunbelt SPECTRE szerverei a nap 24 órájában böngészik az internetet káros alkalmazások után kutatva. Amint a világ egyik pontján feltûnik egy új, például Windows frissítésnek álcázott kémprogram, az azonnal bekerül az adatbázisba, s a felhasználók gépén lévõ CounterSpy pedig aktív internet kapcsolata révén rögtön tudomást szerez és védettséget nyújt ellenük. A CounterSpy 2.5 továbbfejlesztett architektúrája a jövõben megkönnyíti a szoftver és a kémprogram adatbázis frissítését.

3

A CounterSpy korábbi verziójával rendelkezõ felhasználók díjmentesen letölthetik a frissítésként is használható 2.5-ös verziót, míg az aktív elõfizetéssel már nem rendelkezõk a korábbi verziók díjaihoz képest változatlan áron juthatnak hozzá a ma elérhetõ egyik leghatékonyabb kémprogram-eltávolítóhoz. A programot még nem használók a telepítõ letöltésével pedig 15 napig teljes értékû ingyenes kémprogram és káros alkalmazás elleni védelemhez juthatnak.

A CounterSpy 2.5 futtatásához 400 MHz-es processzor, 128 MB RAM, 150 MB szabad hely és Windows 2000, XP vagy Vista operációs rendszer, a frissítéshez pedig aktív internet kapcsolat szükséges.

http://sunbelt.hu/cs.php

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük