Elkezdődött! A Jonas Brothers és Demi Lovato felrázza a nyarat a „Rocktábor 2 – A Záróbuli" című rock-and-roll musicallel, amely a zenét, a táncot és a nyár szabadságát ünnepli; valamint felidézi, hogy „milyen jó utazni". A „Rocktábor 2- A Záróbuli" szeptemberben lesz látható a Disney Csatornán, Magyarországon.

 

Elkezdődött! A Jonas Brothers és Demi Lovato felrázza a nyarat a „Rocktábor 2 – A Záróbuli" című rock-and-roll musicallel, amely a zenét, a táncot és a nyár szabadságát ünnepli; valamint felidézi, hogy „milyen jó utazni". A „Rocktábor 2- A Záróbuli" szeptemberben lesz látható a Disney Csatornán, Magyarországon.

A magyar rajongókra nem mindennapi élvezet vár2010.  május 16-án, vasárnap 08:25 órakor, amikor is a magyarországi Disney Csatorna bemutatja a „Rocktábor 2 – A Záróbuli" videóját. Az „Ez a Jó" című tüzes nyári himnusz vadonatúj, egész estés videójában szerepel az összes rocktáboros kedvenc, akik újból bebizonyítják, milyen nagyszerű énekhangjuk van. Természetesen a videóban látható az a világszínvonalú koreográfia is, amely miatt ez a fantasztikus musical ismertté vált.

A „Rocktábor" bemutatója óta több mint 137 millió fővel gyarapodott a film nézőinek száma, filmzenéjéből pedig 2,5 millió CD-t adtak el világszerte; miközben a zene figyelemreméltó módon 10 hetet töltött a Billboard 200-as album Top 10 helyezettei között az Egyesült Államokban.

Az idei vidám nyár a Rocktábor újbóli összehívásával kezdődik. Visszatér valamennyi rocktáboros, akik égnek a vágytól, hogy rázendítsenek egy dalra és önfeledten táncoljanak. A legizgatottabb azonban Mitchie, aki egy zenés nyárnál többet vár. A világturnéról épphogy visszatért „Connect 3" rock zenekar a táborban tölti az egész nyarát: Shane a Mitchie iránti múlt nyári flörtjét szeretné folytatni, zenekari társai pedig erkölcsi támogatást nyújtanak neki. Brown Cesario, az élő gitároslegenda, a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock-and-rollra.

A dübörgő tiniparadicsomban nem minden az, aminek látszik. A tó túloldalán vert tanyát a korábbi ellenséges zenekari társ, Axel Turner által alapított új, „csillogó" Sztártábor: korszerű, pénzes zenei tábor, amelyet Brown korábbi ellenséges zenekari társa, Axel Turner alapított. Hiába van a Rocktáborban szenvedély, tehetség és elhivatottság; a Sztártábor jelentős infrastruktúrával és vagyonnal rendelkezik- elegendő pénze van az ellenséges tábornak ahhoz, hogy elhalássza a Rocktábor nevelőtanárait, és kiüsse a Rocktábort a nyeregből.

Axel azonban nem számol a Mitchie-vel, a tehetséges vezetővel, aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát és barátai nyarát. Írómappával a kezében megszervezi a tábor további működését: az idősebb rocktáborosokat nevelőtanárnak nevezi ki. Majd Mitchie tovább fokozza az izgalmakat: kihívja az önző Sztártábort egy Záróbulira, ami nem mást, mint egy nyár végi előadáspárbaj… győzzön a jobbik tábor!

A főbb szerepekben:

Demi Lovato mint Mitchie Torres; Joe Jonas mint Shane Gray; Nick Jonas mint Nate; Kevin Jonas mint Jason; Alyson Stoner mint Caitlyn Geller; Meaghan Martin mint Tess Tyler; Jasmine Richards mint Peggy; Anna Maria Perez de Tagle mint Ella; Matthew "Mdot" Finley mint Luke; Chloe Bridges mint Dana Turner; Roshon Fegan mint Sander; Jordan "J" Francis mint Barron; Maria Canals-Barrera mint Connie Torres, Daniel Fathers mint Brown és Daniel Kash mint Axel Turner.

A „Rocktábor 2" egyedülálló szórakoztató Disney élményt nyújt egy világméretű koncertturnéval: a látványos élő előadás telis-tele a Jonas Brothers szenzációival, Demi Lovato és a „Rocktábor" sztárjainak vendégszereplésével. A Live Nation bemutatásában a három kontinenst érintő koncertturné július 27-én kezdődik az Egyesült Államokban.

A „Rocktábor 2- A Záróbuli" című filmet Dan Berendsen (a Disney „Hannah Montana- A Film" és a „Varázslók a Waverly Helyből – A Film"), valamint Karin Gist és Regina Hicks csapata írta. A „Roctábor 2" Karin Gist, Regina Hicks, Julie Brown és Paul Brown által kialakított karaktereken alapul. A rendező és társproducer a DGA-díjnyertes Paul Hoen (a Disney Csatorna „A párduclányok 3" és „Ugorj be" című filmjei). A producer Kevin Lafferty, a vezető producer pedig Alan Sacks. A „Rocktábor 2- A Záróbuli" a Coin Flip Productions, Ltd és az Alan Sacks Productions produkciója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük