2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sármellékre indított járatot a Germanwings

5 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/2738"><img class="image thumbnail" src="/files/images/gwi-flybalaton.thumbnail.JPG" border="0" alt="Germanwings" title="Germanwings" width="100" height="67" /></a></span>A Germanwings Légitársaság tovább bõvíti Magyarországra közlekedõ járatainak számát, és 2007-es nyári menetrendjében - az eddigi, budapesti járatok megtartása mellett - új járatotokat indít Sármellékre kölni és berlini bázisrepülõterérõl. Az járatok menetrendje kitûnõ lehetõséget biztosít a Sármellék környéki lakosok számára a nyári hétvégék kellemes eltöltésére Észak-Rajna-Vesztfáliában és Berlinben.  Június 18-án landolt az elsõ Kölnbõl érkezõ járat.</p><p>

 

germanwingsA Germanwings Légitársaság tovább bõvíti Magyarországra közlekedõ járatainak számát, és 2007-es nyári menetrendjében – az eddigi, budapesti járatok megtartása mellett – új járatotokat indít Sármellékre kölni és berlini bázisrepülõterérõl. Az járatok menetrendje kitûnõ lehetõséget biztosít a Sármellék környéki lakosok számára a nyári hétvégék kellemes eltöltésére Észak-Rajna-Vesztfáliában és Berlinben.  Június 18-án landolt az elsõ Kölnbõl érkezõ járat.

 

germanwingsA Germanwings Légitársaság tovább bõvíti Magyarországra közlekedõ járatainak számát, és 2007-es nyári menetrendjében – az eddigi, budapesti járatok megtartása mellett – új járatotokat indít Sármellékre kölni és berlini bázisrepülõterérõl. Az járatok menetrendje kitûnõ lehetõséget biztosít a Sármellék környéki lakosok számára a nyári hétvégék kellemes eltöltésére Észak-Rajna-Vesztfáliában és Berlinben.  Június 18-án landolt az elsõ Kölnbõl érkezõ járat.

2007. június 18. és szeptember 24. között heti két járat közlekedik majd Köln és a Balaton régióhoz legközelebb található sármelléki reptér között. A hétfõnként és szombatonként közlekedõ járatok a délutáni órákban szállítják majd az utasokat a két város között.

2007. július 6-án tovább bõvül a Sármellékre közlekedõ Germanwings járatok száma, hiszen augusztus 31-ig Berlinbõl is közlekedtet majd járatokat a Légitársaság a Balatonhoz. A hetente két alkalommal közlekedõ járatok minden pénteken és vasárnap délután szállítanak majd utasokat. 

A Germanwings így a berlini és kölni, valamint a két város vonzáskörzetében élõk számára biztosít közvetlen járatot a Balatonhoz és a környékbeli termálfürdõkhöz. A Balaton környékén élõk számára pedig a német fõváros, valamint Köln válik közvetlen járattal elérhetõvé 19 eurós ártól.

A Germanwings új, a Balaton és Németország között közlekedõ járatainak menetrendje rendkívül kedvezõ a nyári hétvégéken kirándulni vágyók számára. Köln, Bonn és Düsseldorf pezsgõ kulturális élete, sporteseményei, valamint vásárlási lehetõségei turisták ezreit vonzzák Észak-Rajna-Vesztfáliába évrõl évre. 

Érdemes nyáron ellátogatni a varázslatos Berlinbe, hiszen nincs más évszak, amikor a német fõváros ilyen színes és sokoldalú képet festene magáról. Németország legnagyobb városa, Berlin egy rendkívül dinamikus város, ahol mindenki megtalálja az érdeklõdési körének leginkább megfelelõ program-lehetõségeket, legyen akár a szórakozás, a pihenés és feltöltõdés, a kultúra, a tudományos élet az utazás célja. 

A Germanwings erõs növekedési potenciált lát a sármelléki térségben:

 ?A Ferihegyre közlekedõ járataink sikerére alapozva döntöttünk az új járat beindítása mellett, hiszen ezek 85 százalékot meghaladó helykihasználtsággal üzemelnek. A közeljövõben nagyon erõs növekedési potenciált látunk a balatoni térségben, amit igazolni látszik, hogy a Kölnbõl Sármellékre érkezett járat helykihasználtsága már az elsõ napon is meghaladta a 90 százalékot." – mondta Andrea Engel, a Germanwings kommunikációs igazgatója.

A Germanwings a Köln/Bonn Repülõtérrõl 2007-es nyári menetrendjében (2007. máricus 25-tõl 2007. október 27-ig) a következõ célállomásokra indít járatokat: Alghero, Alicante, Ankara, Antalya, Athén, Balaton (június 18-tól) Bastia (Korsika), Barcelona, Bécs, Belgrád, Berlin (Schönefeld), Bologna, Budapest, Bukarest, Burgas, Drezda, Dublin, Dubrovnik, Edinburgh, Faro, Helsinki, Heraklion (Kréta), Ibiza, Isztambul, Izmir, Kavala, Korfu, Krakkó, Lamezia Terme, Lipcse/Halle, Lisszabon, London (Stansted), Madrid, Milánó, Málta, Moszkva, München, Mykonos, Nizza, Ohrid, Palma de Mallorca, Párizs, Prága, Pristina, Rhodos, Róma, Szófia, Split, Szentpétervár, Stockholm, Tirana, Thesszaloniki, Várna, Verona, Varsó, Zadar, Zágráb, Zürich.

A Germanwings Stuttgartból 2007-es nyári menetrendjében a következõ célállomásokra indít járatokat: Ankara, Antalya, Athén, Barcelona, Bastia (Korsika), Belgrád, Berlin (Schönefeld), Bécs, Budapest, Drezda, Faro, Hamburg, Ibiza, Isztambul, Izmir, Kavala, Korfu, Krakkó, Lamezia Terme, Lisszabon, London (Stansted), Madrid, Malaga, Málta, Moszkva, Palma de Mallorca, Párizs, Pristina, Róma, Split, Thesszaloniki, Varsó, Zadar, Zágráb

A Germanwings Hamburgból 2007-es nyári menetrendjében a következõ célállomásokra indít járatokat: Isztambul, Izmir, Korfu, London (Gatwick), Moszkva, München, Palma de Mallorca, Pristina, Split, Stuttgart, Toulouse, Zágráb

A Germanwings Berlinbõl 2007-es nyári menetrendjében a következõ célállomásokra indít járatokat: Balaton (július 6-tól), Burgas, Düsseldorf, Ibiza, Isztambul, Izmir, Köln/Bonn, Moszkva, München, Mykonos, Split, Stockholm, Stuttgart, Szentpétervár, Várna, Zágráb, Zweibrücken

A Germanwings Dortmundból 2007. június 22-tõl a következõ célállomásokra indít járatokat: Bécs, Faro, Ibiza, Isztambul, Palma de Mallorca

A repülõjegyek a http://www.germanwings.com/  internet címen vagy a 06/80 016 015-ös telefonszámon foglalhatók.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.