2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Schwechat S1 pihenőhely – Ausztria legjobb pihenőhelye az ADAC 2008-as tesztje szerint

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14706"><img class="image thumbnail" src="/files/images/swech11.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="78" /></a></span> <p>A tesztelt pihenőhelyek közül mindössze ketten érdemelték ki az ADAC 2008-as tesztjén a „nagyon jó" minősítést. Ezzel a Schwechat S1 pihenőhely az európai mezőnyben a 2. helyet szerzte meg.</p><p>

 swech11.thumbnail

A tesztelt pihenőhelyek közül mindössze ketten érdemelték ki az ADAC 2008-as tesztjén a „nagyon jó" minősítést. Ezzel a Schwechat S1 pihenőhely az európai mezőnyben a 2. helyet szerzte meg.

 swech11.thumbnail

A tesztelt pihenőhelyek közül mindössze ketten érdemelték ki az ADAC 2008-as tesztjén a „nagyon jó" minősítést. Ezzel a Schwechat S1 pihenőhely az európai mezőnyben a 2. helyet szerzte meg.

A nyári üdülési szezon kezdetén a német autóklub az ADAC öt európai országban 65 pihenőhelyet vizsgált meg. A bírók március 5-étől április 24-ikéig voltak úton. Mindegyik egységet két szakértő kereste fel különböző napokon, előzetes bejelentés nélkül.

Csak 2007. novemberében nyílt meg a Schwechat S1 pihenőhely, és máris Európa második legjobb pihenőhelyének számít.

A bécsi külső elkerülőút mentén található Schwechat S1 pihenőhely az összesítésben „nagyon jó" minősítést kapott, és elsősorban a gasztronómia, a szolgáltatások, a szaniter berendezések valamint a kiegészítő vásárlási lehetőségek tekintetében emelték ki a többi közül. A Schwechat S1 pihenőhely a családbarát kialakítás terén is élen jár: az ADAC tesztjében elismerően nyilatkozott a „nagyon tetszetős kültéri játszótérről".

swech.thumbnail„Rendkívül örülünk a kitüntetésnek, és természetesen nagyon büszkék vagyunk munkatársainkra. Az eredmény igazolja, hogy a MarchéTM koncepciója a helyes úton halad, és hogy megfelel vendégeink elvárásainak."- nyilatkozta Oliver Altherr (CEO Marché International).

A Schwechat S1 pihenőhely minden vendégnek tökéletes pihenést kínál. A pihenőhely központi része a MarchéTM étterem, amelyben egy MarchéTM natúr-pékség is helyet kapott. Közvetlenül a MarchéTM étterem mellett található egy non-stop nyitvatartású bár, ami 24 órában kínál ételeket és italokat az ide betérőknek. A vendégek kikapcsolódását egy driving range (golf elütő) szolgálja, ahol dolgozhatnak ütéstechnikájuk tökéletesítésén. A Schwechat S1 pihenőhelyen a MarchéTM egy 3-csillagos szállodát is üzemeltet, Hotel Raststation S1 Schwechat*** néven.

http://www.booking.com/hotel/at/raststation-schwechat.en.html

http://www.activehotels.com/1/1/389011-hotel-raststation-schwechat-s1-schwechat.html

http://www.moevenpick-gastronomy.com/RestaurantDetails/mm_schwechat_hotel/en/Welcome.htm

http://www.firmenwagen.co.at/front_content.php?client=38&lang=14&idcat=413&idart=17890&m=&s=

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.