2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Százötven fõs csapatépítés: a Pannon munkatársai és partnerei Sóshartyánban segítettek

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2523"><img class="image thumbnail" src="/files/images/soshartyan1.thumbnail.jpg" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="67" /></a></span> <p>A Pannon vállalati felelõsségvállalásának fontos része, hogy munkatársait bevonja a helyi közösségek életét jobbá tevõ tevékenységekbe. Idén elõször a Pannon viszonteladó partnereit is segítõ célú csapatépítõ munkára hívta Nógrád megyébe.</p><p>

 1

A Pannon vállalati felelõsségvállalásának fontos része, hogy munkatársait bevonja a helyi közösségek életét jobbá tevõ tevékenységekbe. Idén elõször a Pannon viszonteladó partnereit is segítõ célú csapatépítõ munkára hívta Nógrád megyébe.

 1

A Pannon vállalati felelõsségvállalásának fontos része, hogy munkatársait bevonja a helyi közösségek életét jobbá tevõ tevékenységekbe. Idén elõször a Pannon viszonteladó partnereit is segítõ célú csapatépítõ munkára hívta Nógrád megyébe.

Június 8-án százötven fõs csapat dolgozott egész nap Sóshartyán különbözõ intézményeiben: a Pannon Disztribúciós igazgatóságának munkatársai és a partnerüzletek képviselõi az óvoda és az iskola kerítését javították-festették, felújították a tájház udvarán álló muzeális tûzoltókocsit és lovaskocsit, rendbe hozták a sportpályát, a játszóteret és a parkot, óriási munkát végezve el egyetlen nap alatt.

2 3
4 5
6 7

?Üzleti partnereinkkel és munkatársaimmal együtt hatalmas lelkesedéssel és örömmel vettünk részt a Nógrád megyei falu felújítási munkáiban" – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A jó hangulatú csapatépítõ tréningkeretében elvégzett nagy értékû munkán túl milliós értékû adománnyal is támogatta a Pannon a helyi közösséget: híradástechnikai- és sporteszközöket, valamint írószereket adott át a gyerekeknek. A Pannon munkatársainak köszönhetõen az óvoda pedig közel ezer darab játékkal lett gazdagabb.

A Pannon rendszeresen teremt ilyen módon hátrányos helyzetû települések számára szebb és egészségesebb környezetet, és ezzel is igyekszik megmutatni, hogy üzleti mûködésének szerves része a társadalmi és környezetei szempontok beépítése.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.