2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

SZEKERES ADRIEN TURNÉVAL KÉSZÜL A KARÁCSONYRA

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/20411"><img class="image thumbnail" src="/files/images/adrien2k.thumbnail.jpg" border="0" width="67" height="100" /></a></span>  <p>Szekeres Adrien népszerűsége hosszú évek kitartó munkája után a 2008-as évben teljesedett ki. Adrien korunk, és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze, aki nemcsak páratlan és máséval össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti sikereit.</p><p>

adrien2k.thumbnail 

Szekeres Adrien népszerűsége hosszú évek kitartó munkája után a 2008-as évben teljesedett ki. Adrien korunk, és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze, aki nemcsak páratlan és máséval össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti sikereit.

adrien2k.thumbnail 

Szekeres Adrien népszerűsége hosszú évek kitartó munkája után a 2008-as évben teljesedett ki. Adrien korunk, és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze, aki nemcsak páratlan és máséval össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti sikereit.

2007. október végén megjelent, a nagysikerű "Olyan, mint Te" című dalról elnevezett albuma, amely a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége lemezeladási listáján az előkelő első helyezést kapta. Albumának sikere hihetetlen magasságokba repítette a tehetséges énekesnőt. A címadó dal az egyik legtöbbet játszott magyar nyelvű sláger lett, teltházas Aréna koncert, számtalan szakmai és közönség elismerés és díj jellemezte az elmúlt időszakot. Az album már a platina státuszt is elérte – ilyen sikersorozatot nagyon-nagyon kevés előadó tudhat magáénak.

Adrien, november végén egy vadonatúj koronggal kedveskedik rajongóinak – minden évben nehézséget okoz, mivel is lepjük meg karácsonyra szeretteinket, barátainkat, közeli ismerőseinket. Adrien ebben szeretne segítséget nyújtani „A szeretet ünnepén" című, karácsonyi dalokat tartalmazó új stúdióalbumával. A lemezen az énekesnő tolmácsolásában 11 csodaszép, meghitt hangulatú szerzemény kapott helyet. A jól ismert, tradicionális ünnepi felvételek mellett (Csendes éj, Kiskarácsony, Száncsengő, Mennyből az angyal) új dalok is kényeztetik a vásárlókat, melyek Adrien férjének, Kiss Gábornak zeneszerzői tehetségét dicsérik, de a slágergyáros Nagy Tibor is két kitűnő dallal ajándékozta meg kedvenc énekesnőjét.

„A szeretet ünnepén" nélkülözhetetlen album az ünnepi előkészületekhez, illetve tökéletes ajándék szeretteinknek. December hónapban pedig adventi turnéra indul a művésznő – a tervek szerint több nagyváros templomában is koncertezik majd az ünnepi dallamokkal, szeretetet, békességet csempészve az ünnepre készülődők mindennapjaiba.

A turné pontos időpontjai és helyszínei:

December 1. 19:30 óra – Debrecen, Református Nagytemplom

December 7. 17:00 óra – Szentes, Fő téri Református Nagytemplom

December 14. 18:00 óra – Nyíregyháza, Luther téri Evangélikus Nagytemplom

December 16. 18:00 óra – Miskolc, Avasi Református Műemlék Templom     

December 19. 20:00 óra – kecskemét, Nagytemplom

December 20. 17:00 óra – Hajdúböszörmény, Bocskai téri Református Templom

 http://www.szekeresadrien.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.