PowerShot A480 - a színváltozatokPowerShot A480 – a színváltozatokA Canon a 2009 január 15-én forgalomba hozta a népszerű PowerShot A470 utódját, a 10.0 megapixeles, extra kompakt, kedvező árú PowerShot A480 fényképezőgépet.

PowerShot A480 - a színváltozatokPowerShot A480 – a színváltozatokA Canon a 2009 január 15-én forgalomba hozta a népszerű PowerShot A470 utódját, a 10.0 megapixeles, extra kompakt, kedvező árú PowerShot A480 fényképezőgépet.

 

   Az ezüst, piros, kék vagy fekete színváltozatban kapható,* intuitív kezelésre tervezett PowerShot A480 új kialakításának és formájának köszönhetően 25 százalékkal kisebb, mint elődje A 3,3-szoros Canon optikai zoom a kép kompozíciójában segít, a DIGIC III processzor pedig a kiváló képminőség és színvisszaadás mellett lehetővé teszi az
Arcfelismerés és a Mozgásérzékelő technológia működését.

PowerShot A480 - előlapPowerShot A480 – előlapA PowerShot A480 minden funkcióját egyetlen szempont, a könnyű használhatóság figyelembe vételével alakították ki. A gombok új, egyszerű elrendezésének, a külön zoom, a fényképezési mód és lejátszás gomboknak, és a továbbfejlesztett kezelőfelületnek köszönhetően a használatánál már csak a hordozása egyszerűbb. A kompakt méretei miatt a PowerShot A480 bárhová elvihető, és a spontán felvételek készítése sehol nem okoz gondot.

A PowerShot A480 fényképezőgép a 10 megapixeles képérzékelővel a jelenet minden részletét pontosan rögzíti, és a felvétel akár A3+ méretben kinyomtatható. A nagy képméretet kiegészíti a 3,3-szoros optikai zoom is, amely elég rugalmasságot biztosít a tökéletes felvétel elkészítéséhez.

PowerShot A480 - hátlapPowerShot A480 – hátlapA PowerShot A480 lelke a DIGIC III képfeldolgozó processzor. A kitűnő képminőség biztosítása mellett – ultra alacsony zajszinttel és kiváló színvisszaadással – a DIGIC III gyors reagálású, és segítségével működik az Arcfelismerés funkció is.

Az Arcfelismerés funkció a nagyszerű csoportképek készítését hivatott segíteni azzal, hogy képes akár 9 arcot felismerni a képen, és az élességet, az expozíciót, a vakut és a fehér-egyensúlyt ezekhez beállítani az optimális eredmények és a természetes bőrszín elérése érdekében.

Az élesség megőrzéséhez a Mozgásérzékelő technológia észleli a mozgó témát, és a fényképezőgép esetleges bemozdulását. Ezután az elmosódás csökkentéséhez és a képminőség maximalizálásához módosítja az ISO érzékenység beállítását.

A 15 felvételkészítési mód lehetővé teszi a leggyakoribb helyzetekben a megfelelő beállításokat egy gombnyomásra. Ilyen mód többek között a Gyerekek és állatok, a Naplemente és a Beltéri. Ugyanilyen könnyű a spontán 30 kép/mp-es videók rögzítése, amelyek feltölthetők az Internetre, vagy megtekinthetők a 2.5"-os LCD kijelzőn. A PowerShot A480 fényképezőgép AA méretű elemekkel működik, ezért használatuk, cseréjük igen egyszerű.

"A PowerShot A480 fényképezőgép a 7 évesektől akár a 70 évesekig nagyszerű lehetőséget nyújt a fotózás örömeinek felfedezésére." – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging, Europe vezetője. "Ez a fényképezőgép a Canon páratlan képminőségét juttatja el az eddigi legnagyobb felhasználói kör számára."

A főbb jellemzők:
  – Kompakt, könnyű, 10.0 megapixeles fényképezőgép négyféle színváltozatban (ezüst, piros, kék és fekete)*
  – Canon 3,3-szoros optikai zoom
  – Könnyű használat, egyszerű gombkiosztás és intuitív kezelőfelület
  – 2.5"-os LCD kijelző, Képvizsgáló eszközzel az élesség ellenőrzéséhez
  – Csoportképek készítése Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkcióval és Vörösszem-korrekció felvételkészítés és lejátszás közben
  – DIGIC III processzor, kiváló képminőség és intelligens funkciók
  – Elmosódás csökkentése a Mozgásérzékelő technológiával
  – 30 kép/mp-es VGA videók Long Play módban
  – 15 felvételkészítési mód
  – A Biztonsági FE megakadályozza a túlexponálást a vaku használatakor
  – Áramellátás AA méretű elemekkel

http://www.canon.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük