2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Társadalmi ellenállás szerveződik a megélhetési jogokért

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p>   <span class="inline inline-left"><a href="/node/53143"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/no-pasaran.thumbnail.jpg" border="0" width="86" height="100" /></a></span>  Társadalmi ellenállást szerveznek a Hitelkárosultak a miatt, hogy a kormány 3 millió ember érdeke helyett a bankok profitérdeke mellé szegődött és kitart a banki érdekek mellett velük szemben - tudatta a Magyar Szociális Fórum kedden.

     Társadalmi ellenállást szerveznek a Hitelkárosultak a miatt, hogy a kormány 3 millió ember érdeke helyett a bankok profitérdeke mellé szegődött és kitart a banki érdekek mellett velük szemben – tudatta a Magyar Szociális Fórum kedden.

     Társadalmi ellenállást szerveznek a Hitelkárosultak a miatt, hogy a kormány 3 millió ember érdeke helyett a bankok profitérdeke mellé szegődött és kitart a banki érdekek mellett velük szemben – tudatta a Magyar Szociális Fórum kedden.

     A Hitelkárosultak úgy látják, hogy egyéni konkrét helyzetük jogorvoslását össze kell kapcsolniuk a társadalmi probléma orvoslásával. Fellépésük célja, hogy kikényszerítsék a bankokkal szembeni lefekvő kormánypolitika felülvizsgálását, hogy a társadalmi érdek kerüljön a középpontba. Fellépésük formáiról a hét közepén döntenek majd.

     A Magyar Szociális Fórum kedden azt is bejelentette, hogy megkezdődött annak az ügyvédi körnek a kialakítása, amelytől azt remélik, hogy a károsultak anyagi érdekeinek messzemenő figyelembe vételével képviseli majd azoknak a hiteleseknek az ügyét, akik úgy döntenek, hogy pert indítanak a bankjuk ellen. Az MSZF felhívással fordult az ügyvédekhez, hogy segítsenek a bajba jutottakon, és ennek érdekében lépjenek kapcsolatba Magyar Szociális Fórummal a szocialisforum@gmail.com címen.

    Az MSZF arra kéri azokat a Hitelkárosultakat, akik úgy döntöttek, perelnek, hogy megsegítésük érdekében jelezzék, az ország melyik megyéjében élnek, mert előfordulhat, hogy máris van lehetőség helyi jogsegélynyújtásra.

 

www.mszfszk.hu

www.hitelkarosultakert.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.