2023.szeptember.28. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyetlen helyszínen több ezer wi-fi kapcsolatot képes kiszolgálni a Cisco új rendszere

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53145"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image12_24.thumbnail.jpg" border="0" alt="Cisco Aironet 3500p Access Point" title="Cisco Aironet 3500p Access Point" width="100" height="80" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Cisco Aironet 3500p Access Point</strong></span></span>Az okostelefonok és a Wi-Fi szabványt támogató mobil eszközök terjedésével a sportesemények és egyéb nagyrendezvények látogatói megbízható és állandó mobilélményt igényelnek. A <em>Cisco Connected Stadium Wi-Fi</em> nevű rendszer az első olyan vezeték nélküli megoldás, amelyet kimondottan a stadionok, arénák és egyéb, nagy tömegek befogadására képes helyszínek igényeihez fejlesztettek ki.

cisco aironet 3500p access pointCisco Aironet 3500p Access PointAz okostelefonok és a Wi-Fi szabványt támogató mobil eszközök terjedésével a sportesemények és egyéb nagyrendezvények látogatói megbízható és állandó mobilélményt igényelnek. A Cisco Connected Stadium Wi-Fi nevű rendszer az első olyan vezeték nélküli megoldás, amelyet kimondottan a stadionok, arénák és egyéb, nagy tömegek befogadására képes helyszínek igényeihez fejlesztettek ki.

cisco aironet 3500p access pointCisco Aironet 3500p Access PointAz okostelefonok és a Wi-Fi szabványt támogató mobil eszközök terjedésével a sportesemények és egyéb nagyrendezvények látogatói megbízható és állandó mobilélményt igényelnek. A Cisco Connected Stadium Wi-Fi nevű rendszer az első olyan vezeték nélküli megoldás, amelyet kimondottan a stadionok, arénák és egyéb, nagy tömegek befogadására képes helyszínek igényeihez fejlesztettek ki.

A megoldás innovatív mobil szolgáltatásokat tesz lehetővé: a látogatók a mobil eszközökön egyedi kameraképeket, látványos pillanatokat tekinthetnek meg, statisztikákat hívhatnak le, de a szurkolók akár ételt és italt is rendelhetnek az ülőhelyükhöz. Ez egyben új üzleti lehetőségeket teremt a csapatok, valamint a stadionok tulajdonosai és üzemeltetői számára.

A Cisco Connected Stadium Wi-Fi technológiáról

  • A rendszer központi eleme a CleanAir technológiára épülő Cisco Aironet 3500p hozzáférési pont, amelyet pontosan e funkciókhoz optimalizáltak. A megoldás révén olyan fokozottan biztonságos vezeték nélküli hálózat jön létre, amely egyszerre akár több ezer ember számára kínál valós idejű, megbízható hozzáférést a mobil alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz. A nagy kapacitású, terített Wi-Fi lefedettség az esemény résztevői mellett az alkalmazottak, vagy akár a sajtó egyedi igényeit is képes kiszolgálni.
  • Az eszköz speciális antennája és a különleges konfigurációs lehetőségei révén optimális teljesítményt biztosít, így a vezeték nélküli hullámok nagyon pontosan ráirányíthatók egy koncentrált területre.
  • A Cisco Aironet 3500p testreszabható beállításokkal rendelkezik, ezáltal egyedi kialakítású terekben is hatékonyan képes működni.
  • A Cisco Aironet által alkalmazott CleanAir technológia a környéken zajló egyéb vezeték nélküli forgalom észlelésével és elkerülésével minimálisra csökkenti az interferenciát, így nagyobb teljesítményt és fokozott biztonságot nyújt. Mindennek köszönhetően jelentősen megnő a Wi-Fi hálózat lefedettsége és a mobil eszközök számára rendelkezésre álló kapacitás.
  • A sporteseményeknek és szórakoztató rendezvényeknek otthont adó létesítményekben az új megoldással a különböző vezeték nélküli igények kielégíthetők egyetlen Wi-Fi hálózattal.

Robb Heineman, a Sporting Club vezérigazgatója szerint „A célunk az, hogy a szurkolóinknak a meccsek alatt is a legjobb minőségű kapcsolatot nyújtsuk, ugyanakkor új, vonzó szolgáltatásokat is kínálhassunk. Az új Connected Stadium Wi-Fi megoldás telepítésével elkerülhetjük a 3G/4G hálózatok túlterheltségét, egyedi élményt kínálhatunk szurkolóinknak, és végső soron növeljük a jegyeladásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.