externetAz Externet új, LinkStar elnevezésû szimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatása akár 4 Mbit/s fel-, illetve letöltést tesz lehetõvé, mellyel kiválthatók a költséges bérelt vonali szolgáltatások.

  externetAz Externet új, LinkStar elnevezésû szimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatása akár 4 Mbit/s fel-, illetve letöltést tesz lehetõvé, mellyel kiválthatók a költséges bérelt vonali szolgáltatások.

A LinkStar egy új generációs internet hozzáférés, mely azonos fel- és letöltési sebességû adatátvitelt biztosít. A jelenleg Budapesten elérhetõ üzleti szolgáltatás – azonos mûszaki paraméterek mellett – lényegesen alacsonyabb díjakon érhetõ el a hagyományos bérelt vonalhoz képest, mely részben az új technológiának, részben pedig az inkumbens szolgáltató adatátviteli hálózatától való függetlenségnek köszönhetõ.

A LinkStar-t azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akiknél nem csak a letöltésre, hanem a feltöltésre is nagy igény van, elvárás a robosztus, full duplex adatátvitel, a menedzselt, a közel 100%-os rendelkezésre állású kapcsolat – mondta el Pórffy András, az Externet Kft. ügyvezetõje. A LinkStar költséghatékony és professzionális megoldást nyújt szerverek, PN és VPN hálózatok, illetve bármely mission critical átviteli szolgáltatás üzemeltetéséhez.

A központi oldalon nagyteljesítményû Cisco router gondoskodik a megbízható kapcsolatról, az elõfizetõi oldalon négy, menedzselhetõ hálózati szegmens biztosított, melynek révén külön beállíthatók a különféle alkalmazások (pl. szerverek, VPN kapcsolatok, internet hozzáférés) hálózati paraméterei.

A vállalatok számára a bérelt vonalról LinkStar-ra való váltás nem jelent más észrevehetõ különbséget, mint a havidíjak nagyságrendi csökkenését. Összehasonlításképpen jelenleg egy 1 Mbit/s sávszélességû bérelt vonali internet kapcsolat havi 100 ezer forint körüli áron érhetõ el, egy ezzel megegyezõ LinkStar hozzáférés már havi 29 900 ezer forintos havidíjért elérhetõ.

A LinkStar szolgáltatáshoz 2db fix IP-cím, 20 email postafiók, webtárhely, ingyenes domain regisztráció és fenntartás, szerveroldali spam és vírusszûrés, valamint 24 órás rendszerfelügyelet is jár.

A LinkStar szolgáltatás jelenleg Budapesten az I. / II. / III. / V. / VI. / VII. / VIII. / IX. / X. / XI. / XII. / XIV. / XIX. / XXII. kerületekben érhetõ el.

http://www.externet.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük