2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új Lexmark színes lézer MFP-család

4 min read
  <p><span class="inline left"><a href="/node/2754"><img class="image thumbnail" src="/files/images/X502n_right.thumbnail.JPG" border="0" alt="X502N" title="X502N" width="85" height="100" /></a><span style="width: 83px" class="caption"><strong>X502N</strong></span></span>A Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) bemutatta új színes lézer multifunkciós (MFP) termékcsaládját, amely az üzleti felhasználók összetett színes nyomtatási igényeit szolgálja.</p><p>

 

X502NX502NA Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) bemutatta új színes lézer multifunkciós (MFP) termékcsaládját, amely az üzleti felhasználók összetett színes nyomtatási igényeit szolgálja.

 

X502NX502NA Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) bemutatta új színes lézer multifunkciós (MFP) termékcsaládját, amely az üzleti felhasználók összetett színes nyomtatási igényeit szolgálja.

?A világ vezetõ üzleti vállalkozásai javították folyamataikat és csökkentették költségeiket eddig is a Lexmark díjnyertes multifunkciós technológiájával" – mondta Paul Rooke, a Lexmark vezérigazgató-helyettese és a Nyomtatási Megoldások és Szolgáltatások Üzletág elnöke. Új termékcsaládunkkal a felhasználók még többféleképpen hasznosíthatják a színek kifejezõ erejét és bevált dokumentumkezelési megoldásainkat egyetlen készülékbe sûrítve."

X782eX782e

A Lexmark új színes lézer MFP családját öt új modell alkotja: a Lexmark X782e, X940e és X945e közepes és nagy munkacsoportok, a Lexmark X500n és X502n pedig kis munkacsoportok illetve egyéni felhasználók számára készült.

A Lexmark X782e, X940e és X945e kiváló nyomtatási minõséget és megbízható teljesítményt kínál a közepes és nagy munkacsoportoknak. Nagy teherbírásuk mellett átfogó médiakezelésük (névjegykártya, öntapadós címkék, vízálló és fakulásmentes kültéri anyagok, nagyméretû transzparensek stb.) is alkalmassá teszik õket a legváltozatosabb színes nyomtatási feladatok (termékismertetõk, belsõ feliratozások, meghívók stb.) elvégzésére.

 X940eX940e

A Lexmark díjnyertes eTask testre szabható színes érintõképernyõje az összetett feladatokat is egyetlen ikon-nyomásra egyszerûsíti. Ezen interfészen keresztül kezelhetõk a Lexmark ágazat-specifikus dokumentumkezelési megoldásai is, amelyek a kereskedelem, pénzügy, egészségügy, államigazgatás, ipar és oktatás területén segítik a papír-alapú folyamatokat. A banki ágazatban például a Lexmark egyik megoldása a kölcsönfolyósítási folyamatot sûrítette egyetlen eTask-ikonba, néhány órára csökkentve így a korábban többnapos eljárást. Az új Lexmark színes MFP-családdal más bankok is hasonló folyamat-fejlesztést érhetnek el, ugyanakkor ezen eszközökkel professzionális színes termékismertetõket, szórólapokat is nyomtathatnak, amelyek a bank számára újabb üzleteket hozhatnak.

X945eX945eA Lexmark X782e nyomtatási sebessége akár 33 lap percenként (lpp) színesben és 38 lpp feketében, az elsõ nyomat kevesebb mint 13 ill. 11 másodperc alatt készül el. A Lexmark X940e A4 nyomtatási sebessége akár 30 lpp színesben és 40 lpp feketében, ugyanakkor A3 méretig képes nyomtatni és másolni, és számos kiegészítõ opciót (tûzés, lukasztás, kézikönyv-nyomtatás stb.) is kínál. Még nagyobb teljesítményt nyújt a Lexmark X945e típus 40 lpp színes ill 45 lpp fekete A4 nyomtatási sebességgel, valamint még szélesebb bõvítési lehetõségekkel.

Kisebb szervezetek és munkacsoportok számára a Lexmark X500n és X502n asztali színes lézer MFP-k kínálnak meggyõzõ minõséget, sebességet és funkcionalitást elérhetõ áron. Ideális eszközök azok számára, akik költséget kívánnak csökkenteni az eszközök konszolidációja révén, és elérhetõ áron kívánnak minõségi színes hálózati nyomtatást, másolást és lapolvasást igénybe venni. A Lexmark X500n mindezt kategóriája legjobb ár/teljesítmény mutatójával (leggyorsabb processzor, legrövidebb idõ az elsõ oldal nyomtatásáig) nyújtja, nyomtatási sebessége pedig 8 lpp színesben és 31 lpp feketében. A több oldalas színes dokumentumok másolásához, szkenneléséhez nyújt segítséget 35-lapos automatikus adagolója (ADF), amely révén kétszer gyorsabban képes másolni, mint fõ versenytársa a kategóriában. A Lexmark X502n modell mindezeken felül még fax funkcionalitást is kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük