2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új Lufthansa járat Indiába — heti hat alkalommal indul repülőgép Frankfurtból Pune-ba

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/12826"><img class="image thumbnail" src="/files/images/PuneIndia.thumbnail.jpg" border="0" alt="Pune -India, ahogy a Google Earth kamerája látja" title="Pune -India, ahogy a Google Earth kamerája látja" width="100" height="88" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Pune -India, ahogy a Google Earth kamerája látja</strong></span></span>  <p>Tovább bővíti indiai desztinációinak számát a Lufthansa: 2008. július 1-től a német légitársaság új járatot indít a nyugat-indiai metropoliszba, Pune-ba. </p><p> 

pune -india, ahogy a google earth kamerája látjaPune -India, ahogy a Google Earth kamerája látja 

Tovább bővíti indiai desztinációinak számát a Lufthansa: 2008. július 1-től a német légitársaság új járatot indít a nyugat-indiai metropoliszba, Pune-ba.

 

pune -india, ahogy a google earth kamerája látjaPune -India, ahogy a Google Earth kamerája látja 

Tovább bővíti indiai desztinációinak számát a Lufthansa: 2008. július 1-től a német légitársaság új járatot indít a nyugat-indiai metropoliszba, Pune-ba.

 

A Frankfurtból induló járat egy Business jetnek átalakított Airbus A319-sel hetente hat alkalommal szállít utasokat.  „A dinamikusan fejlődő indiai gazdasággal párhuzamosan növekszik a Lufthansa desztinációk száma is."  – mondta Dr. Karl Benz, a Lufthansa AG értékesítési vezérigazgató-helyettese. „Hét indiai városba közlekedtetünk heti 55 járatot, s ezzel a legnagyobb kínálatot biztosító európai légitársaság vagyunk Indiában. 2001 óta közel négyszeresére növeltük az Indiába irányuló járatok számát." – tette hozzá.

Az új járaton kizárólag Business Class található. Az Airbus A319-est egy kifejezetten az üzletemberekre specializálódott cég, a PrivatAir üzemelteti. A fedélzeten összesen 48 modern, szinte teljesen sík felületté dönthető, mintegy két méter hosszú ülés található.

Pune mintegy 200 kilométerre fekszik Bombéjtől. A közel ötmilliós metropolisz számos IT, biotechnológiai és biokémiai vállalat székhelyének nyújt otthont, a régió pedig az indiai autógyártás egyik fellegvárának számít: a Mercedes, a Volkswagen, a Renault, a Fiat, a Skoda és az Audi mellett az indiai Tata Motors és a Bajaj Auto is rendelkezik itt összeszerelő üzemmel. A városban közel 200 német vállalat van jelen, számukra pedig jelentős előrelépés, hogy közvetlen repülőjárattal is elérhetik leányvállalataikat.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.