2023.március.28. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ÚJ MAGASLATOK A SVÁJCI AIR RACE TERÉN

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3399"><img class="image thumbnail" src="/files/images/IS_VERS_DG_9723.thumbnail.jpg" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="65" /></a></span>  <p><strong>A csodálatos hegyi üdülõhely, Interlaken városa ad majd otthont a Red Bull Air Race Világfutamok idei ötödik állomásának július 14-15-én. A verseny hátterében a híres ,,hármas-siker" hegycsúcs, az Eiger, a Mönch és a Jungfrau hegyek láthatók majd. </strong></p><p>

1 

A csodálatos hegyi üdülõhely, Interlaken városa ad majd otthont a Red Bull Air Race Világfutamok idei ötödik állomásának július 14-15-én. A verseny hátterében a híres ,,hármas-siker" hegycsúcs, az Eiger, a Mönch és a Jungfrau hegyek láthatók majd.

1 

A csodálatos hegyi üdülõhely, Interlaken városa ad majd otthont a Red Bull Air Race Világfutamok idei ötödik állomásának július 14-15-én. A verseny hátterében a híres ,,hármas-siker" hegycsúcs, az Eiger, a Mönch és a Jungfrau hegyek láthatók majd.

Az amerikai Mike Mangold, 2005 Red Bull Air Race világbajnoka a múlt hónapban a törökországi Isztambulban aratta elsõ idei gyõzelmét, ám a bajnokságot jelenleg a brit Paul Bonhomme vezeti 20 ponttal Mangold elõtt, aki egyetlen ponttal áll mögötte. A törökországi futamon több mint egymillió nézõ gyûlt össze, hogy Golden Hornban végignézze, ahogy Mangold átszáguld a célvonalon.

Isztambul zsúfolt égboltja után a svájci Alpok letisztult táján Interlaken egy egészen más hátteret kölcsönöz majd a versenynek. A pilóták itt nagyobb magasságban fognak kezdeni, és a tenger helyett szárazföld felett zajlik majd a verseny. A versenyzõk már nagyon várják, hogy részt vehessenek az elsõ Svájcban rendezett futamon, amely a Red Bull Air Race Világfutamok versenynaptárában elõször szerepel helyszínként.

"Interlaken és környéke gyönyörû. A Thunersee és a Brienzersee tavak között fogunk versenyezni, a háttérben lenyûgözõ látványt nyújtó hegyekkel", mondta a brit pilóta, Nigel Lamb.

Az Air Race futam hétvégéjén a nézõk a versenyen kívül tanúi lehetnek majd a történelmi Breitling Super Constellation felszállásának, valamint a Breitling Jet Team formáció repülésének is.

http://www.redbullairrace.com/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.