2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új sorozatot indít a CompLex: megjelenik a KisJogtár sorozat elsõ elektronikus kötete

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/3486"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kereskedelem_kisjogtar.thumbnail.jpg" border="0" alt="Complex Kereskedelem Kisjogtár" title="Complex Kereskedelem Kisjogtár" width="100" height="87" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Complex Kereskedelem Kisjogtár</strong></span></span>Új kiadványsorozatot indít Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja. A KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy szakmai területrõl adnak átfogó tájékoztatást. </p><p>

complex kereskedelem kisjogtárComplex Kereskedelem KisjogtárÚj kiadványsorozatot indít Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja. A KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy szakmai területrõl adnak átfogó tájékoztatást.

complex kereskedelem kisjogtárComplex Kereskedelem KisjogtárÚj kiadványsorozatot indít Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja. A KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy szakmai területrõl adnak átfogó tájékoztatást.

A CD-k tartalmi összeállítása eltér a Kiadó gondozásában eddig megszokottól, hiszen a témaspecifikus szerkesztési elvet megvalósítva, különbözõ típusú adatbázisok találhatóak meg rajtuk. Így egy-egy korong a szorosan vett jogi anyag mellett az adott ágazat TOP 1000 vállalkozásának cégadatait (tevékenységi kör, jegyzett tõke, cégjegyzésre jogosultak adatai, mérlegadatok stb.), iratmintákat, és bírósági döntéseket is tartalmaz.

a complex kisjogtár korongA Complex kisjogtár korongA sorozat elsõ tagja a Kereskedelmi KisJogtár, mely a kereskedelmet érintõ témakörökrõl ad átfogó képet, és a jogi és céginformációkat Etikai Kódexszel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szabályzataival, valamint a 2008. január 1-jétõl várható új TEÁOR '08 adatbázissal egészíti ki.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papír alapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi mind adózási területen piacvezetõk. Legismertebb közülük a CompLex Jogtár és ennek bõvített verziója a CompLex Jogtár Plusz, amelyek 14 éve nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi szférában dolgozóknak. A holland Wolters Kluwer csoport tagjaként a CompLex Kiadó nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalat nyújtva feleljen meg a magyarországi piac követelményeinek, összetett megoldásokat szolgáltasson a szakemberek számára. A Wolters Kluwer egy vezetõ kiadó és információ-szolgáltató cég, aki 2006-ban mintegy 3,4 milliárd euro árbevétellel büszélkedhetett és világszerte 18 450 munkavállalót foglalkoztat.

http://www.complex.hu/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.